LINNAN JUHLIEN ASUANALYYSI -11

JEPSUKKA

Here it comes! Vaikka olen maanut viikon niin en aio olla kommentoimatta vuoden linnan juhlia! Jepsukan mielestä kauniimmat mekot:Notes until next time:

Kuva 1: Parta, frakkikaulus ilman frakkitakki ja mitä tapahtui lahkeiden kanssa?! Räättäli ASAP!

Kuva 2: Tartuitko koivuun matkallasi linnaan? IHANA Diorin New Look henkinen mekko.

Kuva 3: Quelle horreur, mutta tämä nainen oli ainakin lukennut etikettikirjaa ja piti käsineitä, asuste jotka enemmistö olivat näköjään unohtaneet kokonaan.Nämä kuvat tässä alla jätän kommentoimatta.

Suomessa on ilmeisesti kieletty kritisoida asuja.

(Debrett's Guide to etiquette on muuten mahtava resurssi jos ei oikein tiedä miten käyttäytyä)Nyt odotan innolla Nobel juhlia 10 p. joulukuuta. Haluaisin heittää joitakin Cartierin timantticollieria linnan juhlien vieraiden päälle, koska Nobelin juhlissa on BLING with a big B!

Bisous!kuvat: iltalehti.fi ja keskisuomalainen

Kommentit

Stockholm by me

Ha ha ai kauheeta! Sain Suomen puolelta eilen raporttia että onhan se "ehkä" myös hieman puuduttavaa katsoa kun telkkarissa näytetään kolmen tunnin ajan kun presidentti kättelee ihmisiä... :)  

http://www.stockholmbyme.blogspot.com/

JEPSUKKA
JEPSUKKA

Haha! Ehdottomasti!!!!

Anna Maria (Ei varmistettu)

Minua häiritsee suunnattomasti nuo etikettimokat koko maan hienoimmissa juhlissa. Kyseessä on kuitenkin tilaisuus johon EI pitäisi olla vaikeaa löytää ohjeistusta...

Katsominen on äärettömän tylsää, se nyt sattuu olemaan vähän niinkuin kansalaisvelvollisuus. Ja pitäähän ne puvut arvostella.

Vierailija (Ei varmistettu)

HYVÄ JEPSUKKA. Sun olis pitänyt olla kommentoimassa juhlia telkkarissa!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.