Olohuoneen uudet sisustusjutut!

Jonnamariiia

Moikka ihanaiset! Mua rupes tässä muutama viikko takaperin ihan todella ärsyttää meidän olohuoneen sisustusjutut ja päätin tehdä asialle jotain. Oon jo pitkään miettinyt ja tahtonut lisätä hieman roosaa väriä meidän olkkariin ja se sopi Juhallekkin hyvin. (eihän muutama roosa juttu tee meidän kodista liian tyttömäistä) :D Tässä olis kuitenkin kuvia ennen muutosta ja muutoksen jälkeen... :)

ENNEN

JÄLKEEN

Tilattiin siis vihdoin Deseniolta julisteita. Oon pitkään katellu niitä, mut en oo osannu päättää mitä ottaisin ja mihin laittasin. Nyt kun paikka oli niin perehdyin asiaan oikein kunnolla ja meille löyty just täydelliset taulut.

Sit hommasin roosan värisiä kynttilöitä ja sisustuspallot. Parit kynttilän jalat löysin itseltäni jo nurkista pyörimästä ja pari ostettiin Jyskistä. Ja tarkat silmät saattoi jo huomata, että KYLLÄ, meillä on myöskin uusi televisio. Vanha telkku sai myöskin väistyä nyt muutoksen myötä. Oli jo aika hankkia vähän uudempi ja tietty isompi telkku josta töllötellä niitä leffoja.

Sit Pieni oma DIY juttu.. Julian vanha sänky kun oli tarpeettomana jota kukaan ei tarvinnut niin..

Ruuvattiin kaikki sängyn laidat irti toisistaan ja woala..sain seinälle yhden niistä koukuilla kiinni, joihin tulostin kirjaimet H O M E ja valoköynnöksen. Täydellistä. <3

Lopputulokseen ollaan enemmän kuin tyytyväisiä ja nyt kelpaa loikoilla kotona ;)  Mielestäni kodin pitää olla juuri niin täydellinen kuin itse haluaa, varsinkin jos siellä viettää paljon aikaa!

-Jonna-

Share

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.