Ladataan...
Juttakatariina

❤Uusi puhelin

❤Yllättäen lisääntyneet työtunnit (vaikka alkuviikosta olinkin aika poikki, niin aina olen iloinen tarjotuista töistä)

❤Pitsalauantai

❤Alkuviikon lääkärikäynnistä toipuva koira❤

❤Laatuaikaa kummipojan kanssa

❤Ikean keittiön suunnitteluohjelma

❤Aamupala sängyssä

❤Laiska ja rento sunnuntai hyvässä seurassa (sekä heräteostoksena vanha kunnon Viennetta -jäätelökakku)

Tsemppiä jokaisen tulevaan viikkoon! 

❤jutta

 

 

Share
Ladataan...

Ladataan...

En voi uskoa, että nyt on oikeasti vasta torstai. Tämä viikko tuntuu kestäneen ikuisuuden, eikä vieläkään olla kuin hädin tuskin puolivälissä. Alkuviikko piti olla vapaata ja pyhittää opinnäytetyön tutkimussuunnitelman tekoon, mutta sunnuntai-iltana minua pyydettiin maanantaiksi tuuraamaan päiväkotiin. Yhden päivän tuuraus venyikin kolmeksi päiväksi ja nyt vain takaraivossa jyskyttää kouluhommien deadlinet. Työtä otan vastaan enemmän kuin mielelläni, mutta sitten pitäisi jostain repiä pari tuntia lisää vuorokauteen, jotta saisi myös kirjallisia töitä tehtyä. 

Tiistaina lähdettiin lennosta töiden jälkeen Reinon kanssa lääkäriin, josta tulikin odotettua pidempi reissu. Reppana jouduttiinkin nukuttamaan anaalirauhasten tyhjennyksen vuoksi ja nyt on pari päivää palauduttu siitä kokemuksesta. Tänään hän näytti jo toipumisen merkkejä, kun kävimme heittelemässä lumipalloja meren jäällä. 

Nyt ei ei kai auta muu, kuin tarttua härkää sarvista ja alkaa opiskella. Melkein kaksi viikkoa kestänyt kurkkukipu yrittää vetää minua vain sohvalle märehtimään, mutta nyt ei ole oikein enää muita vaihtoehtoja kuin napata koulukirja kauniiseen käteen ;) 

Kuvat on muuten otettu uudella Huawei Mate 10 Lite -puhelimellani, jonka sain tiistaina käsiini. Olen ollut super innoissani uudesta, paremmasta kamerasta!

Tsemppiä jokaisen loppuviikkoon❤

❤jutta

Share
Ladataan...

Ladataan...

❤Aurinko ja ihanat talvipäivät! Tänäänkin kävimme pitkällä lenkillä meren jäällä.

❤Tiistaina allekirjoiteut kauppakirjat - ensi kuun alusta alkaen meillä on ihan oma rivitaloasunto.

❤Vihdoin pääsin maistamaan kuuluisia töhnämunia, ja niitähän sitten onkin "maisteltu" pitkin viikkoa. Jonkin sortin sokerilakko voisi tehdä taas terää tähän väliin :D

❤Pitkästä aikaa käytiin katsomassa jääkiekkoa ihan paikan päällä, mikä oli kyllä (yllättävän) mukava tapa viettää lauantai-iltaa vaikka ei tässä mitään suuria kiekkofaneja ollakaan.

❤Kasa uusia rusettipipoja valmistui tänään ja huomenna ne pääsevät postiin. Ollut ihmeen kiireinen viikko, kun ei ole ollut kauheasti aikaa istua ompelukoneen vieressä. Mutta valmiita vihdoin, jee!

 

❤Kirsikkana kakun päällä, tilasin tänään uuden puhelimen itselleni! Olisin eilen ostanut sen ihan liikkeestäkin, mutta valkoiset olivat loppu. Testiin pääsee tällä kertaa Huawei ja saapa nähdä, että lunastaako se odotukset ;) 

Viikkoa on varjostanut ikävä kurkkukipu, joka ei tunnu helpottavan sitten millään. Ei auta kun jatkaa lääkintää ja teen juomista, eiköhän se sillä jossain vaiheessa rauhoitu. Alkuviikko menee töistä vapaalla, mutta sitäkin tiiviimmin kouluhommien parissa. Toivottavasti nähä ihanat kelit hellivät meitä ensi viikollakin!

❤jutta

Share

Pages