Kausiruokaa rakkaalle

Kahvitauko

Oman murusen synttäripäivälliseksi päätin työpäivän jälkeen ahertaa ihan kolmen ruokalajin päivällisen. Noh kiireessä ja erittäin minimaalisessa suunnittelussa on se vika, ettei ihan priimaa lautaselle päädy, mutta ideat nyt kumminkin ohessa.

Alkuruokana punajuuri-vuohenjuustorisottoa. 

Meni vähän yli ja oli varsin suolatonta.. ja vähän muutenki mautonta. Mutta mahtavan väristä!

Pääruokana broilerin sisäfilettä (valmiiksi marinoitua, mutta parasta sellasta mitä kaupasta löytyy!), naurista, porkkanaa, lanttua ja sit vähän rucolaa ja hunaja-sinappi-jogurttikastiketta.

Ai mitennii oon vähän ihastunu dijon-sinappiin? Tää oli jopa hyvää, vaikka en kyllä tienny että nauriit jää helposti niin kitkeriksi. Mitä te muut teette niille kitkeryyden poistamiseksi, vai tyydyttekö vaan makuun? Haluaisin meinaan käyttää nauriita enempi, ovat niin sööttejä.

Ja jälkkäriksi miehen lempparia eli porkkanakakkua.

Tämä jopa onnistui ja oli hyvää. Erikoisuutena se, että jauhoina käytin ohrajauhoja ja lisäksi upotin taikinaan myös kaurahiutaleita ja kookoshiutaleita. Tosin kookosta ois voinu olla enemmän, nyt se ei meinaan maistunut.

Varsin juurespitoista siis, oikeaa kausiruokaa. Nyt sulattelemaan loppupeleissä ihan hyvää arkipäivällistä tuonne aurinkoiseen syysilmaan.

Kommentit

annemi

Nam, oletpa upeat herkut taikonut :) tuo punajuuririsotto olisi omallakin to cook-listalla mutta en ole saanut aikaiseksi.. työnnän aina vaan punajuuret juuston kanssa uuniin ja odottelen :D

Poffuliini
Kahvitauko

Itsekin tuppaan aina laittamaan punajuuret, vuohenjuuston ja vähän kolmen juuston kermaa uuniin, mutta tällä kertaa sitten uskaltauduin kokeilemaan tuota risottoa. Tosiaan makua siihen olisi kyllä pitänyt enemmän saada..

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.