Kevään lukulista

Ladataan...
Kaikki mitä luin

Sunnuntaina Helsingin Sanomat julkaisivat kulttuuritoimituksensa voimin kevään kirjauutuuslistan. Se on ihan yhtä mittava kuin aina ennenkin, mutta ehkä sittenkin vähän... ontto? Piti ihan pariin kertaan lukea läpi ennen kuin löytyi mitään kiinnostavaa, mutta tässä valintani:

Jennifer Egan: Aika suuri hämäys (A Visit from the Goon Squad)

Pulitzer-palkittu romaani, jossa liikutaan musiikkimaailmassa aikavälillä 1970-2020 ja kuullaan montaa ääntä. Kuulostaa jotenkin riemastuttavalta! Tammi.

James Franco: Palo Alto

Suuresti ihailemani näyttelijän, nelinkertaisen maisterin (elokuva NYU:sta, kirjoittaminen Brooklyn Collegesta ja Columbiasta sekä runous North Carolinassa) esikoisteos. Kaveriporukan nuoruudensekoilua, rattijuopumusta ja huumeita Kaliforniassa. Schildts.

Johan Wrede: Tikkanens Blick

Voi kun kielitaitoni riittäisi lukemaan tämän. Henrik Tikkasen elämästä taiteilijana. SLS

Teokseltahan nostin jo erikseen pari kirjaa.

 

Share
Ladataan...

Kommentit

Mua kiinnostaa Teokselta aivan samat kirjat. Hesarin listaa en vielä käynyt läpi kovin tarkkaan sillä silmällä, mikä kiinnostaisi, kun löysin ko. listan (tai listat, kaunon ja tiedon) vasta kun olin jo ehtinyt laatia omaan kevään kirjalistani. Siinä ei ole mitään näitä tässä mainitsemiasi teoksia, mutta kiinnostavilta nämäkin kuulostavat, etenkin Tikkanen!

sivulauseita

Oi! James Franco! Miten multa on mennyt ohi?? No mutta. James Franco!!

anna mai (Ei varmistettu)

James Franco on kyllä sellainen tyyppi, että aina kun siitä lukee jossain, tulee olo että miksi yhdelle ihmiselle on annettu kaikki? Ja sitten kun pääsee kateudesta yli, tulee jotenkin hirveän ihana olo siitä että maailmassa on niin taitavia ihmisiä.

Kommentoi

Ladataan...