10+

Tästä tulikin lopulta täyden kympin päivä.

Löysin kaapista tulista salamia ja sydämen muotoisen suklaarasian, jonka sain kaveriltani, joka oli saanut sen jostain muualta, mutta ajatteli et en mä oikeestaan syö suklaata, joten vienpä tän Eevalle kun se tykkää suklaasta ja se on hyvä tyyppi.

Just niin. Jos ei itse ole täysin vakuuttunut jostain jutusta, saa enemmän, kun luopuu siitä. Antaa sen sille tutulle, jolle se sopii täydellisesti. Ja joka syö sen tulisten salamileipien seurana. Riippuen tietty vähän siitä, mikä se juttu on. No, harva asia ei sovi salamileipien seuraksi...

Ai niin ja. Kyllästyin odottamaan, että pääsen suosta sille vastarannalle, jossa joku odottaa samppanjalasin kanssa. Ostin itse omat samppanjani. Koska joo, seison suossa. Mutta kai siellä suossakin jotain pitää juoda.

Kommentit

heiskanen (Ei varmistettu)

Eeva oot aivan ihana! Rakastan sun asennetta :)

Eeva Kolu

Kiitos kaunis x

lottajjoo (Ei varmistettu)

Jos olisit mun isosisko, asenne "ostin itse oman shamppanjani" olisi se mitä mulle aina toitottaisit. Siksi pidänkin sua mun netti-isosiskona, oot vaan kaikkist paras ! <3

Eeva Kolu

Pusuja, pikkusisko!

Mun piti kanssa tulla tänne sanomaan, että mä niin rakastan sun asenne! Kuka muu ne samppanjat ostaa, jos ei kissa itse. Eiku.

Eeva Kolu

Joo, kissalle kuplivaa!

Vierailija (Ei varmistettu)

Eeva oot lahja, onneks kirjoitat! Piristät aina. Vika kappale - sulin.

Eeva Kolu

Kiitos Vierailija, tää kommentti oli myös. x

Vierailija (Ei varmistettu)

<3 Oot ihana.

Laura - Tee Hetki (Ei varmistettu) http://lauranteehetki.blogspot.fi

Kyllä, mä olen myös sitä mieltä, että sinne suohon voi hyvin ostaa vaikka ne omat samppanjat. Aina löytyy syy, jolle kilistää. Vaikka sitten se, että on siellä suossa ja kuitenkin seisoo vielä.

Sulla on kyllä Eeva mahtava asenne :) Niin usein lueskelen tekstejäsi hymisten ja nyökkäillen, välillä ääneen nauraen. Monet kerrat jaan samanlaiset ajatukset, osaat vaan vielä pukea ne niin hyvin sanoiksi.

Eeva Kolu

Kiitos Laura! Lisää samppanjaa suohon, sanon minä.

Annee (Ei varmistettu)

Olet mahtava juttuinesi. Ilostutat ja voimistutat muita (lue: minua) ja täältä saa ideoita rämpiä taas eteenpäin!

Eeva Kolu

Etiäppäin, sano rämpijä suossa.

Laura V (Ei varmistettu)

Voi Eeva! Viimeinen kappale osui ja upposi! Olen itsekin aikamoisessa suossa tällä hetkellä ja en ymmärrä millä hitolla sitä täältä rämpisi! Suo on opintojen viimeistely (gradu) ja en kestä tätä suota! Kiitos inspiroivista teksteistä ja kauniista kuvista!

Eeva Kolu

Onnea gradusuohon. Sieltä on onneksi melko selkeä tie ulos, vai mitä :) x

villasukka kirjahyllyssä (Ei varmistettu) http://villasukkakirjahyllysa.blogspot.fi

Jos täytyy seisoa suossa on se parasta tehdä mahdollisimman mukavasti :) Skumppa ja muut herkut ovat siis ehdottomasti ansaittuja!

hihiiiii (Ei varmistettu)

Onko tää kirjoitettu sen skumpan jälkeen? ;)

Kardemumma (Ei varmistettu)

Rohkea, inspiroiva nainen olet :) <3 Kaikkea kaunista sun päiviin!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.