Älä ole friikkimagneetti, ole hyvä magneetti

Leopardikuosi jakaa mielipiteitä, mutta minä olen aina tykännyt siitä. Oikeisiin vaatteisiin yhdistettynä leopardikuosi on mielestäni hyvinkin klassinen ja chic.

Siinä on vain sellainen yksi kiusallinen ongelma. Leopardikuosi on friikkimagneetti.

Ostin viitisen vuotta sitten leopardikuosisen tekoturkin. Tykkään takista yhä hurjasti, mutta en ole enää vuosiin kiskonut sitä ylleni, koska sen käyttäminen on mahdotonta.

Nääs kun ylläsi on leopardikuosinen takki, voit olla varma siitä, että jokainen kulmakunnan suusta vaahtoava kylähullu haluaa istua metrossa ja bussipysäkillä juuri sinun viereesi ja kertoa, mikä maailmassa mättää (ja voi pojat, siinähän mättää moni juttu). Jokainen katusaarnaaja on sitä mieltä, että juuri sinä kaipaat käännytystä. Jokainen känninen mies haluaa kertoa sinulle puumavitsejä (vaikka puuma ja leopardi ovat kaksi eri eläintä). 

Takki jäi siis jäähylle, mutta silti... Siitä asti kun näin toimituksen blogissa tämän kuvan Olivia Palermosta, olen haaveillut mustavalkoisesta leopardihameesta ja sen yhdistämisestä neuleisiin ja villakangastakkiin. 

Viime viikolla bikinejä etsiessäni H&M:llä eteeni osui sitten tuo ensimmäisen kuvan hame, kaikki tuntomerkit täyttävä. Elän toivossa, että koska hame on vähän takkiani maltillisempi, se ei ehkä vedä puoleensa friikkejä ja känniläisiä ihan yhtä vahvasti.

Päätin siis antaa leopardikuosille vielä yhden mahdollisuuden. Toinen unelmieni kohde on yksinkertaiset matalapohjaiset leopardikuosiset kengät. Sellaisia olen etsinyt jo pari vuotta tuloksetta. Mutta katsotaan nyt ensin, miten tämän hameen kanssa sujuu.

Kiltti hame - älä ole friikkimagneetti!

Olivian kuva fashionone.com

Kommentit

Itse olen luontaisesti friikkimagneetti, riippumatta siitä mitä minulla on ylläni. Minussa on joku juttu, että tuntemattomat tulevat avautumaan minulle yhtäkkiä bussipysäkillä koko elämänsä läpi ja känniset etenkin jostain syystä kokevat viehtämystä seuraani (miksi?). Koska en pääse tästä eroon vaatteita vaihtamalla, niin olen yrittänyt hyväksyä tämän ja ottamaan sen myös rikkautena. Ihmisistä kuulee hyvin jänniäkin tarinoita välillä. Känniläisiä tosin olen yrittänyt opetella ingooraamaan tai muuten pääsemään heistä eroon heti alkuunsa.

Ps. Olen itse ollut aina se, joka on leopardi kuviota vastaan MUTTA: nyt minullakin koristaa yksi sen kuosinen paita kaappiani ja RAKASTAN sitä paitaa!

Mahdoton Nainen

Kyllä sellainen kokovartaloleopardi aiheuttaa minussakin inhonväristyksiä, mutta sopivissa määrin se terästää asua kuin asua. Erityisesti juurikin leopardikuvioiset kengät saavat minut aina kuolaamaan. Ballerinoissa kuosi toimii hyvin ja suosikkijuhlakenkäni olivat pitkään (kunnes hajosivat) violetit leopardikorkkarit! Kuulostaa villimmälle kuin ne todellisuudessa olivat, mutta kyllä ne saivat konservatiivisemmankin pikkumustan näyttämään rokille.

Marilyn2 (Ei varmistettu)

Olet niiin oikeassa!! Itsellänikin on leoparditurkki, mutta sen päällevetäminen on aina yhtä tuskallista juurikin samasta syystä...

AlluK (Ei varmistettu) http://allugatorday.blogspot.fi/

Itselläni tulee leopardikuosista liian helposti mieleen kuumat puumat (sori..) ja Shania Twainin musiikkivideot. Toisaalta vierastan kyllä muitakin eläinkuoseja, joten tämä ei rajoitu vain pilkkuihin. Oikein käytettynä (heh) eläinkuositkin saa varmasti näyttämään hyvältä :)

Olga (Ei varmistettu)

Täältä löytyy ensimmäisenä kommentoineelle Evisille kohtalotaveri: aivan sama mitä ylläni on, vedän kaikki friikit puoleeni. Otan sen rikkautena - siihen saakka, kunnes friikki alkaa käyttäytyä uhkaavasti. Sellaisiinkin valitettavasti aina välillä törmää. :/

yellowi (Ei varmistettu)

Mulla on teoria! Ehkäpä kiltti ja huoliteltu tapasi pukeutua yhdistettynä hieman villimpään kuosiin saa ihmiset ajattelemaan, että siinäpä on ihminen, joka ymmärtää ja tajuaa tätä elämää. Ihan kaikissa ulottuvuuksissa, kun tuolla tavalla tyylikkäästi yhdistelee erilaisia kuosejakin. Että nyt on kyllä sielujen sympatiaa tämä! =) Uskoisin, että astetta vähemmän hymyä ja astetta enemmän edge-asusteita voisivat yhdessä karkoittaa pahimmat friikit kiusaamasta sinua (ja takkiasi). =) Mutta jännää on, että tuo kuva on ehkä ensimmäinen, jossa mielestäni on kivalla tavalla käytetty kissakuosia. Sillä tavalla minuakin kiehtovasti. Toisaalta ehkä juuri siksi, että siitä puuttuu se bitch-asenne, joka varmaan ne friikitkin karkottaisivat..

P (Ei varmistettu)

Oi, aivan ihana hame! Löytyisiköhän niitä vielä, miltä merkiltä löysit sen H&M:stä? Ihanaa kesää!

Omistan kolme leopardikuosista huivia, joista varsinkin kahta (ruskea ja liila/pinkki) käytän paljon. En ole huomannut tuota friikkiongelmaa, mutta kaveri nauraa, että käytän 50+ naisten kuosia :) Hän ei voi ymmärtää miten kolmikymppinen (ja nuorekas sellainen) voi käyttää niitä huiveja. Myös mies inhoaa kyseistä kuviota.. 

Mutta ostan varmasti silti joku päivä vielä leopardipaidankin! Kyse on siitä miten sen yhdistää - farkkuihin vai mustaan minihameeseen..

Ja tavoitteenahan on olla kuuskymppisenä puuma (jos en ole vielä päässyt naimisiin)! ;)

Y (Ei varmistettu)

Pretty ballerinalla on leopardikuosiset ballerinat tämän kesän mallistossa. Oletko tsekannut josko ne täyttäisivät toiveet?

Laina (Ei varmistettu)

Mulla oli jokunen vuosi sitten punainen nahkatakki. Omaan silmääni se ei näyttänyt miltään kutsuhuudolta, mutta tuntui silti toimivan sellaisena. Koska en innostunut siitä, että ensimmäistä kertaa elämässäni kadulla seuraani lyöttäytyi kaiken maailman miehiä, jäi nahkatakki nopeasti pois käytöstä.

Toivottavasti saat olla rauhassa uuden hameesi kanssa!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.