Asukuvaviikon viides

Lauantain asu: housut Armani Jeans / silkkipaita ja laukku Zara / kengät André

Tänään on ollut tähän asti täydellinen lauantai: aamukahvi Café Artissa, sen jälkeen taidegalleriakierros, piipahdus torille ja ruokaostokset, sen jälkeen piiiiitkä lounas Tintån terassilla.

Jokiranta on tällä hetkellä niin kaunis, että meinaan pyörtyä. Aurinko paistaa, valo on ihmeellinen, ihmiset istuvat ulkona ja hiljalleen sataa kuolleita lehtiä... kuin jossain hitsin satukirjassa. Tai japanilaisessa puupiirroksessa. 

Turkulaiset, nyt, tänään, jokirantaan. Seiskää hetki siinä suunnilleen Café Artin kohdilla, katsokaa molempiin suuntiin ja yrittäkää käsittää, miten kauniissa maailmassa täällä eletään.

(Niin, siinä pimeysahdistuskirjoituksessa olisi varmaan pitänyt tarkentaa - alkusyksy on lempivuodenaikani. Tätä juuri nyt en vaihtaisi mihinkään, en yhtenkään trooppiseen helteeseen tai kotimaiseen kesäkuuhun. Ahdistus ja pelko koskee ehkä enemmän sitä talven tuloa... Onneksi ei tarvita kuin yksi tällainen päivä, kun sen jo unohtaa ja tajuaa, ettei ole mitään väliä mitä on joskus ollut tai mitä tulee olemaan, koska kaikki on tänään täydellistä ja tässä.)

Kommentit

PedaPiia
Pedapulinaa

Miten ihanasti kirjoitat Turusta, kiitos!

Sonjast (Ei varmistettu)

Amen. Kävelin eilen jokirannassa ja herranjestas se on kaunis! Lehdet varisee päälle kun istuu siinä penkillä ja ihmiset pyöräilee vielä iloisesti. Illalla pimeässä joki oli älyttömän kaunis kun seisoi Auransillalla, eikä ollut edes kylmä vielä.. Eli yhdyn tähän alkusyksy-ihastukseen! :)

Varattu nimimerkki (Ei varmistettu)

Hei Eeva, kiva asu!
Tuosta Zaran laukusta, kauanko ollut käytössä, ja miten kestänyt? Mulla on paha tapa käyttää arkikassia myös ruokakauppakassina, ja laukuistani hajoaa kahvat tästä syystä ihan aina. En suostu luovuttamaan erillisille kauppakasseille, mielestäni laukun pitää kestää sen mitä siihen mahtuu. Zaran laukut taitavat olla ihan kunnon nahkaa, eivätkä silti älyttömän kalliita. Olisiko sulla tästä kestävyysaspektista tarkempaa tietoa?

Ps. Muiltakin kuin Eevalta kommentit kestävän, muttei Vuitton-hintaisen laukun suhteen erittäin tervetulleita!

Vierailija (Ei varmistettu)

oisko muovipussi sulle paras vaihtoehto?

Varattu nimimerkki (Ei varmistettu)

Ei, ne on rumia :). Onko jotenkin kamalaa haluta kahvoistaan kestävä käsilaukku?

Wee (Ei varmistettu)

Kauniita ja kestäviä kangaskasseja on helppo löytää. Sellainen menee pieneen tilaan ja kulkee mukana ruokaostoksia varten. Säästyy nahkalaukun kahvat. Valitettavasti edes kalliimman laukun laatu ei kestä kovin kovaa käyttöä.

Eeva Kolu

Moikka! Zarassa on osa laukuista nahkaa ja osa tekonahkaa, samaten osa on tosi jämerää ja hyvää tekoa ja osa ihan pilipalia. Tää mun laukku on ihan loistava, ollut käytössä pari vuotta ja kanniskelen tässä tosiaan läppäriä ja ruokaostoksia ja tää painaa usein kuin synti. Eli tän laukun puolesta voin kyllä puhua, mutta sama ei varmasti koske kaikkia Zaran laukkuja. Kyllä sen yleensä näkee ja tuntee laukun rakennetta ja kahvoja tutkailemalla, että tuleeko se kestämään vai ei. Tsemppiä metsästykseen! x

What else is there?

Turku on kyllä parasta mitä Suomella on elämälle antaa:)

Vierailija (Ei varmistettu)

Noo...

Kaati (Ei varmistettu) http://kotivalossa.blogspot.com

Kyllä, Aurajoen varsi on nyt niin kaunis ja tunnelmallinen niin päivällä kuin illallakin.. Perjantai-iltana hain kaverin keskustasta (aika harvoin tulee nykyään käytyä illalla keskustassa), ja voi miten kutsuvalta Blankon ja Tintån terassit näyttivät hämärtyneessä illassa lamppujen ja kynttilöiden valossa. Ilta oli niin lämmin, että ihmiset istuivat terassilla ja näyttivät niin tyytyväisiltä oloonsa..

Salma

Eilen totesin saman, nyt on juuri se syksy, jota rakastan. Kuivien lehtien hiljalleen alleen peittämä, auringon kauniisti sävyttämä ihana kaunis syksy.

Varpunen (Ei varmistettu)

Oivoivoi kyllä, se tintån ja Pääkirjaston välinen pätkä jokirantaa on niin maaginen. Tällä hetkellä ei tosin ihan edukseen sen ruman siltaprojektin vuoksi...

Eeva Kolu

Kiitos kommenteista, kyl maar vaan jokiranta on upea, sekä valoisaan että pimeään aikaan! Ja hyvää Turun päivää armaat kanssaturkulaiset! x

piupiu (Ei varmistettu)

Eeva, kerro mitä pidät tuollaisen paidan alla? Valkoiset silkkipaidat kuultaa niin kovin läpi eikä mua ainakaan huvita vilautella!

IdaE (Ei varmistettu)

Mietin just ihan samaa, miulla kanssa näkyy helposti kaikki läpi. Vapaalla se ei haittaa itseäni, mutta töissä kyllä.

Eeva Kolu

Heippahei, mä käytän kaikkien vaatteiden kanssa ihan nudenvärisiä simppeleitä rintsikoita, henk. koht. mua ei haittaa jos vähän kuultaa läpi. xx

Mua kiinnostais kans tuo Zaran silkkipaita. :) Milloin olet hankkinut sen? Saako paidan pestä vedessä?

Eeva Kolu

Ostin tän joskus kesällä ja oon käyttänyt ihan älyttömästi. Ja pesen mun kaikki silkkivaatteet pesukoneessa käsipesuohjelmalla x

Salma

Ihanat nuo housut, btw! Mistä mistä olet hankkinut?

Eeva Kolu

Tattis! Housut on Stockalta x

IDAHO

Voi että, miten kaunis olet ylimmässä kuvassa, ihana! Lempiasuni koko viikolta. Ja kiitos myös kauniista turkusaneluista. Terveisin hiljattain uudesti turkulaistunut, jonka tekisi mieli koko ajan vaan kailottaa AHTÄÄLLÄONIHANAAA!!

katja.t

Heippa Eeva, olen ihastellut asukuviasi päivästä toiseen. Ihanan rento, mutta silti skarppi tyyli sinulla! :)

Anica
Isaac & Anica

Oi kun ihana asu!

IirisS (Ei varmistettu)

Lauantai oli hyvä päivä jokirannalle ja Cafe Artin kahvikupposelle. Ja heehee, bongasin sut Tintån terassilla! Näytti olevan hauskaa.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.