Back to basics

Paluu perusasioihin: musta hame, valkoinen paita. Lempparilaukku ja lempparisandaalit.

Helteellä on jotakuinkin mahdotonta pukeutua mihinkään mikä istuu mistään. Vähemmästäkin ahistuu ihminen. 

Mutta niin kyllä ahistuu ryysyissäkin kulkemisesta, ainakin tämä ihminen, joten siksipä taikatemppu: polvipituiset hameet ja silkki- ja pellavatopit. Ovat kuumina aamuina naisen parhaita ystäviä. Tyylikkäitä helteilläkin, mukavuudesta tinkimättä. Ei purista, hengittää. 

Hame ja kengät ovat Filippa K:n, silkkitoppi H&M:ltä ja laukku Samujin.

Toivottaisin aurinkoa tiistaihinne, mutta onpa tuo osannut viime aikoina paistaa ilman patisteluakin. Siispä toivotan kylmiä juomia ja kuumia katseita!

Kommentit

Eeva Kolu

Voi kiitos :) x

S. (Ei varmistettu)

Minulla on myös muutama samanmallinen silkkitoppi ja olen haaveillut nyt valkoisestakin versiosta, mutta ongelma niiden kanssa on aina läpi kuultavat alusvaatteet! En tykkää yhtään, jos paidasta näkyy alusvaatteet läpi - siispä kysyisin, miten sinä olet ratkaissut ongelman?

Eeva Kolu

Heippa, en ole ratkaissut, kun ei ole mielestäni ongelma :) Käytän pelkästään nättejä, simppeleitä ja ei-topattuja alusvaatteita, joten musta ei haittaa yhtään vaikka ne vähän kuultaisivatkin paidasta läpi.

mmiu (Ei varmistettu)

Tätä ei varmaan voi kysyä mitenkään niin, ettei se kuulostaisi vähän tökeröltä, joten kysyn vaan suoraan: onko sulla periaate/tapa, ettet hymyile (valokuvissa) niin, että hampaat näkyy? Henkilökohtaisesti oon sitä mieltä, että hammashymy pukee ihmisiä enemmän, mutta pääasia on, että hymyilyttää :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Jos tietää ittekkin että jotain ei voi sanoa kuulostamatta tökeröltä niin onko pakko sanoa? :)

-TT- (Ei varmistettu)

Oot Eeva niin ihana! Sun blogi saa aina hyvälle tuulelle. Lähden kaupungille viettämään lomapäivää ja etsimään kylmiä juomia ja kuumia katseita. Kiitos!

Eeva Kolu

Kiitos! Toivon että löydät molempia :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Sä näytät Eeva kasvaneen Helsingissä noin 15 senttiä! En tiedä, onko kyse vaatteista, kengistä, ryhdistä, kuvakulmasta vai mistä, mutta Turun aikoina ajattelin sun olevan noin 160 cm ta vähän alle, nyt näytät vähän yli 170 cm pitkältä ja paljon hoikemmalta. Helsinki taitaa pukea sinua?

Eeva Kolu

Niinpä taita, kiitos! (Ja olen muuten 174-senttinen :)

mariae (Ei varmistettu)

Kaunis asu ja varsinkin nainen. Olet niin oikeassa tuosta pukeutumisesta. Vielä kun tuohon lisää oman tämän hetkisen tilani (35 viikkoa raskaana), niin asia saa ihan uusia ulottuvuuksia. Heh.

Kuumia katseita sinnekin! Ja vaikkei tätä saisi sanoa, niin itsekkäästi toivoisin juomien lisäksi myös viileitä ilmoja :)

Sade1 (Ei varmistettu)

Voi kun olet kaunis! Luonnollinen ja suloinen! Näytät muuten Turun ajoista hoikistuneen!

Vierailija (Ei varmistettu)

Elämä on kivempaa, kun ei kommentoi toisten painoa :)

tiiavain (Ei varmistettu)

Ah, tämän kesän "ongelma"! Kuinka pukeutua helteellä silloin kun haluaa näyttää siistiltä ja vähän skarpimmalta ja silti pärjätä paahteessa. Ehkä pitäisi ostaa tollaisia silkkivaatteita..

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.