Bloggarin käsilaukku

Tiedätte varmasti sen juttutyypin, jossa bloggari paljastaa käsilaukkunsa sisällön lukijoille?

Kyseiset jutut saavat minut aina sanomaan ooh ja aah ja toivomaan, että olisin saanut edes pienen osan näiden ihmisten geeneistä. Mitä organisointikykyä! Ihmisillä on vesipullot ja matkakokoiset hiuslakat! Ja kaikki kauniissa nahkapussukoissa.

Oman käsilaukkuni sisältö, no hmm... Sanotaanko, että tarpeeni elää siistissä ympäristössä ei jostain syystä ulotu sinne asti.


Yhtenä perjantaina käsilaukussani oli

 • 1 kpl Filofax-kalentereita (toimii myös lompakkona)
 • 1 kpl avainnippuja, jossa mainosavaimenperä
 • 2 kpl kyniä
 • 4 kpl Buranaa
 • 1 kpl Compeed-paketteja (pelkkä paketti, ei sisällä laastareita)
 • 1 kpl One Direction -karkkipötköjä
 • 1 kpl Jurliquen ruusukäsivoiteita (vuotaa)
 • 1 kpl korkkaamattomia Snowcrystal Brow Styler -kulmakarvavahoja
 • 1 kpl iPhone-matkapuhelimia, joka ei näy kuvassa, sillä sitä käytettiin kuvaamiseen
 • 1 kpl Lumenen SOS Rescue Cream -testereitä
 • 2 kpl täysin tunnistamatonta objektia (toinen mahdollisesti jonkin kasvin siemen, toisesta ei edes arvausta)
 • 8 kpl rytättyjä kuitteja
 • 2 kpl A4-kokoisia matka-asiakirjoja kuukauden takaiselta lennolta (saattaa hyvin tulla vielä tarpeeseen)
 • 1 kpl OB-tamponien käyttöohjeita (itse tuote puuttuu, mutta hyvä että on kuitenkin hätätilannetta varten tämä käyttöohje)
 • 2 vihreää servettiä (rytättyjä)
 • 10 kpl helvetin rumia miesten urheiluhiuslenkkejä
 • 2 kpl brosyyrejä
 • 2 kpl Airwaves-purukumia (en syö purukumia)

Kuljetan siis mukanani paitsi täysin tarpeetonta roskaa, myös kuukausia vanhaa täysin tarpeetonta roskaa. Ja silti tunsin pienen ylpeyden aallon sisälläni, kun laukustani löytyi kyniä ja Buranaa. Kuinka aikuista!

Ja sitä paitsi, en ole vielä joutunut tilanteeseen, josta ei selvittäisi, kunhan kulmakarvat ovat kuosissa.

Kommentit

Marjuzka (Ei varmistettu)

Hahah ihana Eeva! Samaistuin! <3 Kiitos niin ihanan piristävästä, maanläheisestä ja aidosta blogista! :D

Marjuzka (Ei varmistettu)

Toi ihme vänkyrä on sit olevinaan sydän...

Eeva Kolu

Kiitos kaunis!

Samaistun täysin! Oman käsilaukun/repun pohjalla on aina kasoittain erilaisia ryttääntyneitä paperisia objekteja ja vähintään kaksi noista särkylääkkeistä olisi irronnut kennosta ja pyörisi laukun pohjalla nöftää keräämässä. Myös tiskauksesta unohtunut kahvitermari kuuluu usein kuvioon.

Eeva Kolu

Ai kamalaa, tulee mieleen se kerta, kun päätin alkaa syödä rasvahappokapseleita ja ajattelin, että ne muistaisi ottaa, jos niitä aina olisi laukussa mukana.

Lopputulos: kuukauden kuluttua laukun pohja täynnä sulanutta rasvahappotahmaa. Success!

Muutama viikko sitten ollessamme iltaa istumassa, kaveri alkoi valittaa päänsärkyä, ja kun tarjosin hänelle laukustani löytynyttä Buranaa, niin "yllättäen" ei kelvannut :D

FFFifi
Fitness Führer

Just viime viikolla mietin tätä samaa postausaihetta, että onneksi ei ole blogini aihepiiriä :D Laukussa mm. viisi sukkaa, joista vain kaksi on pari keskenään, bikinien yläosa ja likainen lusikka (ollut matkassa ainakin toukokuusta), näiden perus kuittien, esitteiden, kynien, käsidesien, mittanauhojen, korvatulppien jne. sälän päälle. Mukana on myös kaksi huulirasvaa ja kolme huulipunaa sekä kolme erilaista puuteria. Että ei kyllä naama kiillä, mutta huulet senkin edestä.

Eeva Kolu

Hehe, sukat (usein eri paria) ja likaiset lusikat kuuluu kans vakiovarustukseen! Samaten jotkut epämääräiset eväspatukat, jotka on aikaa sitten murentuneet laukun pohjalle sahajauhoksi.

Morsio
Mennään vaan!

Ihana Eeva! Minä aina yritän olla se aikuinen ja ah niin järjestelmällinen käsilaukkuhenkilö, mutta todellisuus on aina samanlainen kuin sinulla. Kerran puolessa vuodessa saan käsilaukkuun kohdistuvan siivouspuuskan ja heitän kaiken "turhan" roskiin. Poikkeuksetta tämän jälkeen olen aina tilanteessa, jossa etsin rytistynyttä kuittia tai nenäliinaa esimerkiksi vanhan purkan sijoituspaikaksi ja sellaista ei ole, koska olen juuri siivonnut kaiken pois! Mitä taas tästä opimme..

Eeva Kolu

Tunnistan itseni tästä :) 

Olisi varmaan pitänyt vielä mainita, että laukku oli aivan poikkeuksellisen siistissä kunnossa kuvanottohetkellä!

enna (Ei varmistettu)

Hah, ihana postaus. Itse vaihdan laukkua aina silloin tällöin, ja tällöin -yleensä- myös laukku tulee siivottua. Inhoan yli kaiken sitä moskaa, murua, krääsää mitä laukkuun kerääntyy, ja välillä yökkäilen siivotessani laukkuani, vaikka kyse olisi vaikka uimarantailun jälkeisestä hiekasta. :D Outoa. Eli pidän mieluummin laukkuni suht siistinä, koska mulla taitaa olla jonkin sortin hygieniafriikin pakkomielle siihen. ;)

Liv
Päiväuniaika

Mää oon edenny tässä laukkuasiassa ja roskien keruussa jo siihen, että oon oppinut tyhjentämään laukkuni joka ilta tai ainakin joka toinen ilta :) nuorempana munkin laukku olo täynnä kuitteja, paperia, pinnejä ja kaljapullon korkkeja (me kerättiin korkit laukkuihin, jotta ne päätyis joskus roskiinkin. Pullomummohan ei suostunut niitä korkkeja kuskaa meidän puolesta, vaikka pullot ihanasti keräsi :). 

Milka Rantamo
Olennaisuuksia

One direction-karkkia! And I though I had it bad :D

mmiu (Ei varmistettu)

_Miesten_ _urheilu_hiuslenkkejä?! :D Tää oli jotain, josta en oo ennen kuullutkaan.

mmiu (Ei varmistettu)

Mutta mää käytän tollasia hiuslenkkejä arkena(kin)! :D

sylvi taimi

olin aikeissa ihmetellä aivan samaa, et siis ole yksin.

Sonja S.
The Neuletakit.

Tämän postauksen luettua on hyvä jatkaa päivää hymy huulilla! :) Tiedän, että kaikki bloggaajat ovat vain ihmisiä, mutta nämä muistutukset siitä ovat vain niin ihania ;)

Marjooo (Ei varmistettu)

Mä en kyllä usko, että jollai oikeesti voi olla niin siisti laukku. Ei oo mahdollista! :D Mun laukun sisältö muistuttaa aika paljon sinun laukkusi sisälmyksiä, mutta silloin tällöin sieltä voi löytyä myös muussaantunut banaani tai homehtunut eväsleipä (namnamnaaam). Se jo ällöttää hiukkasen itseänikin...

Hosuli
Hömppäblogi

Kuule sama juttu, vaikka muuten arvostan siisteyttä ja järjestystä niin kovasti. Tästä postauksesta tuli kunnon järjestelyinspis! Tänään siivoan laukut ja meikkipussit ja sitten on ihanan puhdistunut olo. Jooooo.

Vendaval (Ei varmistettu)

joo.. liityn klubiin. lisäksi laukku aina täyteen survottu, laukun koosta riippumatta. parhaimmillaan sitä raahaa kilo kaupalla turhaa tavaraa mukana. "parhaita" löytöjä ollut mm. kivettynyt mandariini ja siskon pyörän avain (sisko ja fillari asuvat 3000 km päässä) tapanani on myös aina ottaa kahvilasta pikkuiset sokeripussit kahvikupin reunalta, koska en itse sokeria kahvissa käytä. ideana olisi tyylikäs kuppi täynnä erilaisia kerta-annos sokeripusseja kahvipoydässä. sinne ne kuitenkin laukun pohjalle aina unohtuvat ja tietysti rikkoontuvat ja vähän väliä saa olla puistelemassa laukkua sokerista.

sannero
lempihetkiä.

Näyttää ihan mun laukun sisällöltä! Tai siis kaikkien laukkujeni sisällöltä, hämmentävää, miten sitä tarpeetonta roskaa riittää joka laukkuun, vain puhelin, avaimet ja lompakko vaihtavat laukkua sen mukaan minkä veskan nappaan mukaan...

 

sama vika (Ei varmistettu)

Tunnistan itseni tästä postauksesta. Tosin mun käsilaukusta on vuosien varrella löytynyt outojen tunnistamattomien esineiden lisäksi mm. paketti hiivaa (toki tuore ei kuiva, mutta ei ollut onneksi ollut siellä hirveän montaa päivää), puukko (tietenkin lentokentän turvatarkastuksessa), ikkunanavain (tämäkin turvatarkastuksessa), ja s-koukkuja (kts. edelliset kaksi..).
Noiden sun esittelemien lisäksi mukana kulkee aina passi ja erilaista lääkitystä (nenäsuihkeet, nexium, imodium, duact, codetabs) kaikkiin mahdollisiin tarpeisiin.. Näihin olen periaatteessa ihan tyytyväinen ehkä hieman samalla tavalla kuin sinä buranaan, edes jotain aikuista.
Käytyäni kerran läpi sen häpeän jossa jokainen laukussa oleva tavara nostetaan yksitellen esille, tutkitaan ja lasketaan kaukaloon (tämäkin tietenkin turvatarkastuksessa), olen päättänyt siivota kaikki käsilaukkuni. Tilanteen raskautta avatakseni mun laukussa noita sekalaisia vanhoja matka-asiakirjoja, kuulokkeita, latureita, karkkipapereita, yskänpastillipakkauksia, esitteitä, terveyssiteitä ja tamponeita on eksponentiaalinen määrä tohon sun esillä olevaan verrattuna, joten laukun purkaminen kesti lähemmäs parikymmentä minuuttia..

cash (Ei varmistettu)

Haha, parasta! :D Minunkin laukusta löytyy kasapäin kuitteja sekä purkkapussista tippuneita, liiskautuneita purukumeja, keksinmuruja vuosien takaa ja jotain muuta epämääräistä roskaa. Kerran minulla oli baarieväänä turkipippuripussi, joka tietysti otti ja hajosi laukkuun. Noh, laukku on yhä tahmainen noista karkeista.

Kun luen blogien käsilaukkukatsauksia, koen kyllä itseni aikamoiseksi törky-einariksi, joka myös asuu eri todellisuudessa bloggaajien kanssa, kun en omista kalliita - tietynmerkkisiä - kalenterin kuoria ja laukun sisältökin on kaikkea muuta kuin huoliteltu. Joku sen jo sanoikin aiemmin: sinulla on elämänmakuinen käsilaukku.

Oikeasti olen kyllä siivoushullu, mutta käsilaukku olkoon akilleen kantapääni. Tosin, luettuani tämän postauksen, aloin suunnitella Amelien äidin lempiharrastusta: käsilaukun tyhjentämistä, siivoamista ja uudelleen täyttämistä (tai sitten se oli meikkilaukku, jota se tykkäsi siivota, en nyt ole ihan varma).

Suvi Hki (Ei varmistettu) http://mydearfrankly.blogspot.fi/

Mä en voi olla hymyilemättä tuolle baarieväs Turkinpippuripussille!! :D Olen täydellisen vakuuttunut, että ihminen joka pakkaa laukkuun baariin evääksi karkkia - ja vielä turkkareita - ei voi olla paha ihminen. Ensi kerralla kun lähden baariin teen kyllä saman ja mutustelen sitten karkkievästäni siellä istuskellessani ja tanssiessani. Baarista en niin jaksa sillai innostua kuin harvemmin nykyään, mutta ihan vain toteuttaakseni tämän voisin lähteäkin!

Lise (Ei varmistettu)

Hain kerran matkalla baariin (oltiin ajoissa) Makuunista irtsareita mukaan. Väitän, että olin koko yökerhon tyytyväisin ihminen!

tsipe (Ei varmistettu)

Tunnustaudun! Mun laukku on aina kaaos vaikka kuinka yrittäisin sitä järjestellä. Ratkaisuni tähän on pikkulaukku, johon ei kertakaikkiaan mahdu muuta kuin lompakko, puhelin ja ehkä joku "hätävarapussukka" (lääkkeille, siteille ja laastareille)!:)
Missä muuten kaikkien muotibloggaajien siteet ja tamppoonit on? Vai eikö niillä oo kuukautisia ollenkaan.. en ole kertaakaan aiemmin törmännyt mihinkään edes etäisesti niihin viittaaviin elementteihin yhdessäkään laukun sisältö-postauksessa ennen tätä.

Moira (Ei varmistettu)

Tätä mäkin olen miettinyt :) Tamppoonien puuttuminen kertonee vaan siitä että laukku on siivottu hyvin huolellisesti ennen sisältöpostausta ja kuvien ottamista. Kiitos Eeva tästä postauksesta. Täydellisyys ei ole mielenkiintoista, sen sijaan elämä on.

nelly (Ei varmistettu)

Veitte jalat suustani, toverit.

Hyvä Eeva!! Nyt uskon että laukkua ei ole sensuroitu. Vihdoin joku mainitsee tamponit, kenelläpä naisella niitä tai siteitä ei muka laukusta löytyisi!

Outolintu (Ei varmistettu)

Olen kyllä nainen, mutta laukussani ei kulje oikeastaan koskaan mukana siteitä, tamponeja eikä kyllä kuukuppiakaan. :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Minun laukkujeni pohjalla ei pyöri ainakaan tamponeja, koska vaihdoin ne kuukuppiin. (Ilmainen vinkki!)

Tallis (Ei varmistettu)

Ei hitsit, mikä päivän piristys. Hihitin täällä työpäivän jälkeisessä hysteriassa vedet silmissä noille helvetin rumille miesten hiuslenkeille ja muutamille kommenteille. Voin niin kuvitella nuo laukun pohjalla pyörineet buranat. Kiitos aivan valtavan hurmaavasta blogista, tämä on nykyään ehdoton suosikkini!

marietta

Mulla on tapana hamstrata käsilaukkuun hillittömiä määriä servettejä jokaisesta ravintolasta tai kahvilasta, missä käyn. Jos vaikka joutuu käymään puskassa asioilla. Tai nenä alkaa vuotaa verta. Tai kohtaa vaikka puklailevan vauvan ratikassa. Olen tarvinnut näitä hamstrattuja servettejä ehkä kerran kahdestakymmenestä, hävettää. Ja onhan mulla neuvokin: nuo vihreät sellaiset tahraavat kastuessaan, niillä ei kannata pyyhkiä majoneesitahraa valkoisesta mekosta.

mimi_85 (Ei varmistettu)

Nauroin ääneen, ihana flunssaisen illan piristys! :D

Anne K (Ei varmistettu)

Hauskaa!!! Allekirjoitan tämän... Sen lisäksi harrastan taskuhamstrausta. Löysin tässä taannoin noiden kahvilaservettien lisäksi taskustani vappupäivän 2005 kassakuitin siideriostoista. Mut yritäpä sit etsiä jotain takuukuittia...

Vierailija (Ei varmistettu)

ai että oli ihana postaus kommentteineen, kunnon vertaistukea. täällä myös servietti-hamstraaja. laukun/repun (likaisella) pohjalla pyörivät ruttuiset paperit ärsyttävät aina ja pisimpään pyörineitä heitän pois, mutta auta armias jos ei sieltä tarvittaessa löydykään edes yhtä revennyttä paperinpalaa.

nenäliinapaketti on kuulemma kova juttu.

Eeva! Mitä mieltä olet tuosta browstyleristä, ja kumpaa sävyä suosit? Kiinnostelisi kovasti kokeilla!

Eeva Kolu

Musta se on tosi hyvä, nyt kun oon pari kertaa testannut! Mulla on vaaleampi sävy Medium Grey Brown ja sekin on kyllä jo melko tumma!

Vierailija Kate (Ei varmistettu)

Hihii!

Omasta laukustani löysin mm. koiran kipulääkkeitä.

Opin jostain fiinistä blogista, että laukku pysyy siistinä, kun pakkaa sisällön vielä pienempiin pussukoihin. Niiden pitäisi tietysti edustaa jotain merkkiä, mutta mulla on vain kangashippipussi, jossa lukee "Free Tibet".

Vuoden ainoa ulkomaanmatka kohdistui Kiinaan, joten riskejä karttavana ihmisenä annoin meikkien olla valtoimenaan, kun mielikuvitus alkoi laukata ja mielikuvat kuulusteluista ja vankileireistä tulvia mieleen. :D

Petra H. (Ei varmistettu)

Sit tällaisella äiti-ihmisellä on tietty sen kuitti- ja servettiarsenaalin lisäksi myös muutama vaippa, vaikka lapset ei olis edes mukana.... :D Mulla on myös laukku mallia kaaos.

maryy (Ei varmistettu)

Eeva, kirjotat parasta blogia mitä oon ikinä lukenu! Oikeestaan en oo viel mitään syttyny lukeen muutamia kertoja enempää, tää on poikkeus!! Jotenki niin raikas. eri aiheita, syvällistä ja keveempää, eikä niitä "ostin paidan; minä se päällä joka ilmansuunnast ja niiden välist". Oon ahminu kaikki sun postaukset läpi, joitaki useempaan kertaan! Tosi moneen juttuun on niin helppo samaistuu, esim rakaudest pyykkäykseen ü Kiitos!! Ja ihanaa alkusyksyä sinne teille!

Vierailija (Ei varmistettu)

Hahaa! Juuri samantyylistä sisältöä kuin minulla!! :D Ja blogisi on niin hauska lukea!

nasunen (Ei varmistettu)

Rytätyt kuitit ja muut turhat paperit laukussa ovat kyllä tuttuja täälläkin! :D

Piipo79

Mä en kanssa tajua miten kassiin päätyy kaiken maailman paperisilppua ja kosmetiikan näytepakkauksia. Ja niitä kuitteja...

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.