blogin arkistoista

Saan aika paljon kyselyitä siitä, miksi blogin Blogspot-arkistoihin ei enää pääse. Syynä on ensinnäkin se, että spämmirobotit ilmeisesti jotenkin huomaavat epäaktiivisen blogin, sillä blogiin alkoi yhtäkkiä sataa roskapostia, joka tukki myös minun sähköpostini. Toinen on se, että en vain pitänyt ajatuksesta, että jossain muualla on toinen blogi, joka on tavallaan minun, muttei sitten kuitenkaan, sillä en enää tiedä lainkaan, mitä siellä tapahtuu.

 

Tiettyjen postausten perään on kuitenkin kyselty paljon, joten tuli mieleen, että voisin julkaista tässä blogissa uudestaan joitakin vanhan blogini luetuimpia ja tykätyimpiä kirjoituksia.

 

Onko ihan tyhmä idea? Jos ei, niin onko mielessä jokin postaus, jonka haluaisit lukea uudestaan?

 

 

Kommentit

Marita (Ei varmistettu)

Minusta postausten jälleenjulkaiseminen on ihan hyvä idea, kannatan. Harmittelin juuri kun sain One Dayn vihdoin luettua, etten päässyt enää lukemaan vanhaa postaustasi kyseisestä kirjasta - sinun tulkintasi kirjasta olisi nimittäin kiinnostanut. Että sellaista.

Laura (Ei varmistettu)

Oi että, ihan loistava idea. Itse olen lukenut blogiasi aktiivisesti vasta oikeastaan muutamia kuukausia, ja olisi mahtava päästä lukemaan myös vanhempaa tuotantoa. Mitään tiettyjä postauksia en osaa mainita, mutta kaikki ruoka-, kirja-, leffa ja telkkarijutut olis toooosi jees.

iinuska (Ei varmistettu)

Loistava idea! Luin tuota blogspot-blogia lähes alusta asti, ja nyt harmittaa kun sitä ei enää pysty lukemaan... Mitään erityisiä postauksia en muista (niitäkin kyllä varmasti on), mutta minun puolestani vaikka kaikki saa uudelleenjulkaista!

Maria (Ei varmistettu)

Mä etsin yksi päivä niitä sellaisia Turku-fiilistelyjä, mitä (muistaakseni) harrastit. Hurjan moni postaus toi kyllä aikanaan niin hyvän mielen että mielellään sitä lukisi melkein kaikki uudestaan :) Mutta tää Turku-toive ois ykkönen kun itsekin pian hieman jännityksellä tuonne kaupunkiin suuntaan.

Shoegal (Ei varmistettu)

Mulla ihan sama juttu kuin ekalla kommentoijalla :) Sain juuri One Dayn luettua ja olisin halunnut lukea sinun kirjoituksesi siitä. Joten ainakin kirjoihin liittyvät postaukset olisi kiva päästä näkemään.

Loki (Ei varmistettu)

Olen samaa mieltä mitä aiemmin kirjoittaneet: kirjapostauksia olisi kiva lukea, tuoreita ja sitten niitä jo luettuja ja blogattuja. :-) Kirjablogit ovat viime aikoina kokeneet kovia, btw. Olivian Kirjasieppo lopetti, Kirsi Piha ei vedä enää hesarin lukupiiriä, eikä samanlehden Kirjallisuuskriitikko löytää arvosteltavaa tällä hetkellä arvostele, koska on ilmeisesti Finlandia-palkinnon valitsija, joten luettavaa riittää sillä työmaalla. Nuo kolme olivat niitä, joita itse seurasin, nyt enää vain sinun satunnaisia kirjapostauksia. Jos seuraat itse kirjablogeja, voitko suositella mitään? Kirjabloggaajalla ei minun mielestäni tarvitsisi olla ylempää korkeakoulututkintoa kirjallisuudesta, kunhan vain kirjoittaa nasevasti, kirjavinkkarimaisesti (eikä esim. selitä juonta ja merkittävimpiä käänteitä pikkutarkasti, kuten http://www.hs.fi/kirjat/artikkeli/Maapallon+kiertäjä+eksyy+itseensä/HS20080904SI1KU01fjf,) lukee laajasti sitä sun tätä ja antaa tilaa keskustelulle.

eleoa (Ei varmistettu)

Jooo ehdottomasti arkistot esiin! Itse toivoisin asupostauksia, koska sun tyylistä ja jutuista saan kivoja ideoita omaankin pukeutumiseen. Oon monesti vaatekriisin hetkellä käynyt katselemassa sun päivän asuja :) Enkä tietenkään oo koskaan älynnyt mitään niistä kuvista tallentaa mihinkään.

Toinen lemppareista on se Turku-jäähyväispostaus!

Ja oikeastaan lähes kaikki, mutta en nyt muita osaa eritellä sen tarkemmin.

PS. Välillä kaipailen myös sun vanhoja juttuja Ihana turhamaisuus -blogista. Onko ne vielä siellä jossain arkistoissa?

milli (Ei varmistettu)

Mä kaipaisin nostona sitä postausta, jossa puhuit lemppari ihonhoitotuotteistasi ja siis käsittelit enimmäkseen ruokaa.

Kaikki muukin kelpaa, sun juttuja on mukava lueskella :)

Nna (Hampaat irvessä) (Ei varmistettu)

mulle kelpaisi myös kirjapostaukset, en osaa lukea pelkkiä kirjallisuusblogeja, mutta rakastan tasokasta kirjallisuutta ja hyviä analyyseja kirjoista. viime aikoina olen ollut ihan liian vähän kirjallinen, ihan liikaa aikaa kuluu koneella istuessa.

jeeee (Ei varmistettu)

joo joo joo arkistoille !!

Kaisaa (Ei varmistettu)

Kiva idea ja erityisen hauskaa että kysyt lukijoilta mitä he tahtoisivat lukea uudestaan. Itse kaipailen sitä postausta niistä kaikista pienistä asioista jotka tekevät elämästä niin ihanan, en muista tarkempaa otsikointia mutta siitä merkinnästä tuli aina varsin hyvä mieli! :)

Liisa (Ei varmistettu)

Kaipaisin joskus viime kesänä Trendistä lukemaani kirjoitustasi purkkareiden paluusta. Ehkä purkkarit olivat jutussa vain sivujuonne, mutta joka tapauksessa mieleeni jäi purkkareissa ja palmikkoneuleessa ikuiseen auringonlaskuun purjehtivat onnen lapset (..tai jotain sinne päin..) Kiitos!

Tinde (Ei varmistettu)

Täältäkin kannatusta vanhoille postauksille, vaikka varmasti niistä paljon muistaisin ilman kertaustakin. Mun mielestä osuvia arkistovalintoja saattaisi olla sellaiset "ohjeet/neuvot/näin minä sen teen/vinkit". Esimerkiksi joku yllä mainitsi joitakin kauneuspostauksia. Samaan kategoriaan kuuluisi "mitä Turussa (tai muualla) kannattaa käydä katsomassa (ja ehdottomasti, missä kannattaa syödä!)". Päivän asu -jutuista olisi mielenkiintoisinta lukea vanhoja juttuja siitä, mikä oli mahtava löytö ja miksi. Ja tietenkin kaikesta siitä, millä voi tehdä elämästään hieman enemmän onnellista :)

N (Ei varmistettu)

kaikki ihanat pohdiskelevat postaukset, esim. Hömppää, miksi kaikki vihaavat gwynethiä, elä kehtaa yms.!

Henna (Ei varmistettu)

Olin jo kirjottamassa tästä sulle, mutta ehdit ensin! Haluisin tosi kovasti lukee twee-aiheisen postauksen uudestaan. Kiitos jee!

Eeva Kolu

Kiitos ideoista! Pistän ne korvan taakse. Jatkossa voisin julkaista vanhoja postauksia esim. kerran viikossa, niin ei mene ihan vanhan kertaamiseksi. ******************** Loki: mäkään en tiedä ainuttakaan kirjablogia, saa vinkata jos tielle osuu joku hyvä! Kirjablogeissa on musta usein juurikin se ongelma, että juoni ja omat tulkinnat siitä selostetaan niin tarkkaan, että välillä tulee sellainen olo, että kannattaako koko kirjaa edes lukea. Itse tykkään lähinnä vain vinkata mielestäni hyvistä kirjoista ja kirjoittaa niiden aikaansaamista tunteista tai mietteistä, mutta siitä analysoinnista en tykkää, koska se saattaa pilata jonkun toisen lukukokemuksen.

Riia (Ei varmistettu)

Takkinainen-postaus olisi kiva lukea uudelleen. (En ainakaan äkkiseltään löytänyt sitä jo tän blogin puolelta.)

tiia (Ei varmistettu)

Ehdottomasti se "mikä on parasta Turussa" -postaus! Yritin etsiä sitä vähän aikaa sitten, ja olin niin pettynyt, kun sitä ei pystynytkään enää lukemaan. Sillä Turku on toivon mukaan tuleva asuinkaupunkini! :)

Sisko (Ei varmistettu)

Nyt ekaa kertaa kommentoin sun blogiin...jänskää. Ihanaa luettavaa kaikin puolin, kirjoitat kivasti ja kivoista aiheista! Rakastuttuani tähän blogiin aloitin lukemaan sitä vanhaakin ja olin vasta päässyt aloittamaan sitä kun huomasin, että sinne ei enää pääsekään (nyyh). Joten julkaise vaan niin paljon kuin sielu sietää niitä vanhoja tekstejä, odotan innolla! :)

Tiuliina (Ei varmistettu)

Juuri eilen olisin siteerannut sinua avautuessani miehen ja minun metsäreissusta - muistaakseni sinustakin rentoutuminen onnistui paremmin jossakin muualla kuin pusikossa ja siihen liittyi ehkä ainakin kirja ja gin tonic :) Luin sen silloin hepulle ihan ääneen!

R (Ei varmistettu)

Kaikki vanhan blogisi postaukset olivat kivaa luettavaa, joten vaikea mainita vain jotain tiettyjä. Mutta ainakin kirja-, leffa-, tv-sarja- yms vinkit ovat aina tervetulleita, joten niitä voisi uudelleen julkaista. (Monesti muistaa, että "Eeva taisi mainita tästä kirjasta/leffasta/sarjasta joskus jotain, mutten yhtään muista mitä.. Täytyypä kurkata blogista" ja sitten se ei onnistukaan enää.) Lisäksi minua kiinnostaa kaikki tukkajutut, muistelisin, että esittelit ainakin joskus takkutukan pelastustuotteita yms. sekä oman värin takaisin kasvatusprojektia, joten niistäkin olisi kiva lukea uudelleen. Ja äääh miten vaikeaa valita, kaikki ne oikeasti ilahduttaa vielä moneenkin kertaan luettuna! :)

Sanja (Ei varmistettu)

Etsiskelin postaustasi kuivaharjauksesta yhtenä päivänä :) Myös juttu öljyn syömisestä kiinnostaisi vielä...

toinenkin kirjoja rakastava (Ei varmistettu)

samaa mieltä, niitä vanhoja kirjoista. piti juuri tilata truman capoten kirja vain siksi että se on sinun blogissa. kivat kuvat muuten viimeisessä trendissä.

m (Ei varmistettu)

kirjasuosituksesi olisi kiva lukea uudestaan :) (tai edes lista suosittelemistasi kirjoista)

Rouva Hyde (Ei varmistettu)

Lush-kosmetiikan arvostelupostaus olisi kiva nähdä uudestaan:)

Mirja (Ei varmistettu)

Kuten jo jossain aiemmassa kommentissa mainitsin, olisin enemmän kuin kiinnostunut lukemaan mineraalimeikkipostauksesi. Myös kaikki muut kosmetiiikkaan liittyvät postauksesi (en kyllä tarkkaan muista miten niitä on ollut) ovat tervetulleita uudelleen postattuina.

http://aamuvirkkuyksisarvinen.blogspot.com (Ei varmistettu)

Kirjapostauksia kaivataan ehdottomasti eniten täälläkin! Nimenomaan sen jälkeen, kun on itse lukenut jonkin kirjan, olisi kiva palata katsomaan sinun ajatuksiasi ja kiinnittikö huomiota samoihin asioihin.

Anna (Ei varmistettu)

jooo, elä kehtaa -postaus! en minä niistä kirjapostauksista mutta ah ne pohdiskelevat. niistä tuli aina niin paremmalle tuulelle!

Helminen (Ei varmistettu)

Ihana idea! Juuri eilen etsin (en löytänyt) vanhaa postausta kotikaupungista Turusta. Sen haluaisin lukea ja linkittääpois muuttavalle ystävälle...

R (Ei varmistettu)

Muistelen, että mainostit joskus vanhassa blogissa hyvin toimivaa takkuharjaa. Oliko kyseessä tangle teezer? Tuo juttu kiinnostaisi lukea uudelleen (harkitsen sellaisen ostamista) ja toisaalta myös kuulla, onko tuo mainostuksen veroinen. Onko siis sinulla edelleen käytössä ja toimiiko miten?

Eeva Kolu

R, tuon postauksen uusiminen ei ehkä ole sinänsä järkevää, että siinä pohdiskelin takkutukan kesytystä shampoolla, hoitoaineella yms. mutta lopulta ainoaksi keinoksi osoittautui värjäyksen lopettaminen ja hiusten leikkaaminen :) Sen verran voin kuitenkin kertoa, että Tangle Teezer on loistava ja suosittelen sitä estoitta!

Katja (Ei varmistettu)

Se joku postaus, jossa oli jostain kasvojumpasta tms.. Muistaakseni mainitsit siinä, että olit käynyt hammaslääkärissä ja siellä oli ollut puhetta purentakiskojen hankinnasta.

Ja sitten se ihopostaus, jossa kerroit millaisella ruokavaliolla sait ihosi hyvään kuntoon.(Jos se ei ollut tässä uudessa blogissa jo...)

Unia (Ei varmistettu)

Itse aloitin blogisi seuraamisen vasta keväällä, ja hetikohta sen jälkeen tapahtuikin jo muutto tänne uuteen osoitteeseen enkä ehtinyt lukea vanhoja postauksiasi ja sekös harmittaa. Enkä usko että olen ainoa tällainen tapaus! Eli jos olisi jollain konstilla mahdollista saada koko arkisto luettavaksi jollain tapaa niin se olisi hienoa.

Katja (Ei varmistettu)

Vielä tuli mieleen sellainen kysymys, että mikä se merkki oli, jolta sinä tai poikaystäväsi hankki sellaisen ruskean, nahkaisen olkalaukun? Tai en nyt ole varma, että hankkiko sitä laukkua kuaan vai pohditko vain sen hankkimista blogissasi...

Niin ja pakko vielä kysyä, että millaista laukkua yleensä käytät yliopistolla? Siis, jos sulla on jotain merkkiä oleva laukku? itse olen etsimässä jotain tarpeeksi isoa laukkua, niin tuli vaan mieleen kysäistä...

Eeva Kolu

Katja: tarkoitat varmaan Cambridge Satchel Companyn laukkua? :) Yliopistolla käytän yleensä vintage-salkkua, joita omistan useamman. Joskus myös Fjällrävenin reppua.

Meikku (Ei varmistettu)

Ou nou, mä tosi usein haeskelen jotain juttuja sieltä vanhasta blogista kun muistan, että olet aiheesta jotain kirjoittanut ja kaipailen siitä lisätietoa, mm. mineraalimeikki- ja turku-vinkit tulee nyt ekana mieleen. Eniten toivoisin kuitenkin kaikkia postauksia uudelleen julkaistavaksi!

Eiks blogspotissa saa asetuksista laitettua kommentoinnin pois päältä? Sittenhän sen vanhan blogin vois avata kokonaan vaan arkistoksi ilman kommentointimahdollisuutta, eiks vaan? T. yks toiveikas :)

Eeva Kolu

Meikku: se kommentointi pitäisi poistaa erikseen joka postauksesta. Mikä taas veisi noin vuoden elämästäni, kun postauksia on jotain 500...

Eeva Kolu

Argh, painoin lähetysnappia liian aikaisin. Mutta siis juu, julkaisen ainakin Turku-postaukset ja mineraalimeikkipostauksen uudestaan, niitä on toivottu niin paljon :)

Meikku (Ei varmistettu)

Oli pakko käydä bloggerissa kurkkimassa miten siellä on ne asetukset :) Ja kuten muistelinkin, bloggerissa on Asetukset-sivulla Kommentit-osiossa ensimmäisenä kohta "Kommentit" ja siellä valinta "Piilota", joka äskeisen testauksen perusteella piilottaa koko kommentti-osion blogista. Emmä mitenkään paljon haluais sun blogiarkistoa kokonaan auki :)

Mildred (Ei varmistettu)

Olen vasta hiljattain löytänyt tämän ihanan (!) blogin, ja kun nyt kuulin mitä kaikkia mielenkiintoisia juttuja vanhasta blogistasi löytyy, niin olisi ehdottomasti kiva lukea kaikki tässä toivotut jutut!

mirel (Ei varmistettu)

oi! kaikki! kannatan myös! :) mutta ymmärrän, jos itseäsi ajatus ei houkuttele!
mutta todella, on vaikeaa sanoa yhtä ainokaista postausta, jota kaipaisi, kun mieleen tulee lukuisia tuokiokuvia ja pikku vinkkejä, joihin akuutisti tahtoisi palata. mutta ainakin kirjapostauksia on krooninen ikävä!

Loki (Ei varmistettu)

Hei, juu, hyvä, joku muukin on hoksannut: muistin meikatessa, että vinkin everydaymineralsseista sai blogistasi ja haluaisin lukea jutun uudelleen, kun muistaakseni neuvoit miten niitä oikein levitetään. En osaa. Olen yrittänyt vaikka miten ja joka kerta meikki paakkuuntuu ja näkyy heti levityksen jälkeen, jota ei sovi toivoa.

Tässäpä yksi kirja(yms.)blogi, joka on ikiaikainen suosikkini, mutta bloggaaja on sfääreissä vain silloin tällöin (nyt taas) ja blogattavat kirjat ovat useimmiten vanhempia niteitä (mikä ei ole paha). Blogissa on hauska muoto ja kertojia on useita, joista osa koiria. (Häkellyttävää, että on bloggaamisen kerronnallisuudella ei leikitellä useammissa blogeissa.) Tarina lähtee Timbuktusta (2005) ja matkan aikana luetaan kirjoja, kuunnellaan musiikkia ja ihmetellään asioita. Jos blogi olisi matka, olisi se matka Timbuktuun eli sinne ja takaisin, tosin ilman hobittia. Tai eihän sitä tiedä... http://timbuktu.vuodatus.net

puolukka (Ei varmistettu)

Kannatetaan! Toivon heti tässä uudelleen julkaistavaksi sitä kattavaa mineraalimeikkijuttua, jonka teit vanhaan blogiin.

Kevlyn (Ei varmistettu)

Four score and seven minutes ago, I read a sweet article. Lol tnahks

H (Ei varmistettu)

Haluaisin ehdottomasti päästä taas lukemaan postauksesi Hyvästi kaupunki!

Carlynda (Ei varmistettu)

Heck yeah this is exactly what I nedeed.

Katariina Rantapää (Ei varmistettu)

Säikähdin suorastaan, kun en eräs päivä enää päässyt lukemaan blogspotin puolelle vanhaa blogiasi. Itse elän ja hengitän Turulle, ja kun olen tänä syksynä tasapainottelemassa kahden maisteritutkinnon välillä, toinen jalka Helsingissä, sydän Turussa, olisin kaivannut tähän heilumiseen extraempatiaa myös blogimaailmassa.

Kuvia ylioppilaskylän käytävältä ja kehuja Blankon brunssista, niitä siis kaipaan.

Turkua ylistävä, vasta kolmatta kuuta hengissä oleva blogini kulkee muuten nimellä kaikukoppa. Ihan vain, jos joskus tulee ikävä Turkuun.

Mainiota syksyä ja kiitos ihanasta blogistasi!

Katariina (Ei varmistettu)

Niin ja taisipa tietokone lisätä automaattisesti tuohon edellisen viestini nimikenttään koko nimeni, mahtavaa.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.