edessä silkkinen tulevaisuus

Tähän väliaikaiselämään on ainoastaan yksi lääke, joka auttaa kestämään kaiken kaaoksen, remonttipölyn ja sen, että jokainen tarvitsemasi tavara on lähes poikkeuksetta jonkun muuttolaatikon pohjalla jossain häkkivarastossa väärässä kaupungissa. Se on tietysti unelmointi ja suunnittelu - toisin sanoen sen miettiminen, miten Ihanaa Ja Täydellistä kaikki tulee olemaan, kunhan päästään muuttamaan uuteen kotiin.

 

Olemme siippani kanssa jo päättäneet, että nyt kun muutamme niin hienoon vanhaan taloon, meistäkin täytyy tulla astetta arvokkaampia. Lopetamme tietysti kiroilemisen, Viidakon tähtösten katsomisen ja pakastepizzojen ostamisen (jälkimmäinen ei tule olemaan vaikeaa, sillä uudessa asunnossamme emme luonnollisestikaan enää koskaan pode dagenefteriä). Riidat ratkaisemme asiallisesti keskustelemalla emmekä huutamalla siis ei vittu voi olla noin daiju. Ja kipsirosettien valvovan silmän alla ei luonnollisestikaan koskaan kaiveta nenää.

 

Joten niin, sanomattakin selvää, että siellä uudessa kodissa en voi enää nukkua kulahtaneessa mainos-t-paidassa ja virttyneissä Suomen puolustusvoimien kalsareissa. Tervetuloa elämääni, tyylikäs silkkipyjama.

 

 

Olin katsellut tätä H&M:n Marni-malliston silkkistä settiä jo promokuvista, mutta pidin hintaa turhan huimana pyjamalle. Kumpainenkin vaate on siis kyllä tarkoitettu ihan päiväkäyttöön, mutta itselleni himoitsin tätä nimenomaan yövaatteeksi sekä sunnuntaiaamujen astetta tyylikkäämmäksi univormuksi.

 

Tänään kuitenkin ystäväni laittoi tekstarin, että KOP-kolmion liikkeessä oli koko Marni-mallisto puoleen hintaan, joten syöksyin kärppänä keskustaan (lue: raahustin vapisevin jaloin, koska en ole vielä se aristokraatti, joka herää jokaisena lauantaiaamuna ilman jälkiä perjantai-illasta. Mitenköhän selviydyn aristokraattina, kun saan krapulan jo parista viinilasillisesta? Nehän juovat koko ajan viskiä sellaisesta kristallipullosta, joka on aseteltu olohuoneen sivupöydälle hopeisten antiikkijääpalapihtien viereen).

 

Ja oh, siellähän se odotti minua. Ihanasti laskeutuva, päällä vilpoisa ja hengittävä, ylellisen tuntuinen, uuden kotini arvoinen silkkipyjama! Tässä kelpaa hengailla kipsirosettienkin alla.

 

Ja mikä parasta, kun sunnuntaiaamuna hilpaisen uuteen lähikauppaamme hakemaan kahvimaitoa (en enää koskaan pakastepizzaa, tietenkään), voin tehdä sen vaihtamatta vaatteita. Tämähän on kuitenkin suunniteltu kaupunkikelpoiseksi asuksi.

 

 

Kommentit

Emma (Ei varmistettu)

...kun oot toi päällä mehtäsä.

Aloin kans miettiä, et toimiiks toi asunnon vaikutus käyttäytymiseen myös yleisellä tasolla. Et onks esimerkiks mun sekoilukiintiö nyt aivan vajaa, ottaen huomioon kaikki ne TYS:illä asutut vuodet?

En tiedä. Ihana päivän asu kuitenki.

Marita (Ei varmistettu)

Eih, en kestä! Kävin juuri pari päivää sitten sovittelemassa tuota pyjamapaitaa, mutta olin jo ehtinyt sopia itseni kanssa etten saa sitä kalliista hinnasta johtuen ostaa. Oliko niitä vielä paljon jäljellä siellä KOP-kolmion liikkeessä? Ja jatkuuhan se alennus huomiseen? Jokin muodin jumala koettelee nyt kovasti kykyäni kestää kiusausta...

Eeva (Ei varmistettu)

Emma: metsässä nää ja vaelluskengät. Kyllä kelpaa! Ja huom. eiks TYS:llä asuessa sekoilukiintiön pitäis just täyttyä aika hyvin! *********** Marita: paitoja taisi olla vielä aika useita, tosin koista (MITEN tuo sana taipuu?!) en osaa sanoa. En myöskään ikävä kyllä tiedä, kuinka pitkään tarjous on voimassa, mutta luulisi, että myyvät nyt sitten kaikki pois alennuksella...?

E (Ei varmistettu)

Olet kyllä niin ihana ja aito ihminen, että synkkä ja yksinäinen lauantai-iltani muuttui hetkessä onnellisemmaksi blogiasi lukiessani. Kiitos,

http://aamuvirkkuyksisarvinen.blogspot.com (Ei varmistettu)

Huh,
paha on sinuu kuvitella syömässä pakastepitsaa, mutta Viidakon tähtöset ja riiteleminen tuohon sävyyn menee jo ihan uskomattomuuden puolelle. Heh, ehkä se asunto kitkee nuo uskomattomat piirteet :).

Parsa (Ei varmistettu)

Ihanaa, että miehes on antanut sun nukkua vanhoissa inttikalsareissa :) Kuvia vaan heti, kun laitat ton päälle. Ja itse ainakin vietän yöpuvussa suurimman osan elämääni, miksi se ei siis olisi ihana :)

Cecil (Ei varmistettu)

Olen haaveillut samasta pyjamasta ja nimenomaan yökäytössä! Haaveissani pöksyt ovat olleet pitkälahkeiset, eli haaveeksi jääkin :)

AnnaH (Ei varmistettu)

Voih, shortsit oli myyty loppuun, mutta hihattoman topin (viimeisen kappaleen!) sain sentään napattua. 25€ silkkitopista; olen tyytyväinen :)

Liisa (Ei varmistettu)

Mäkin haluun! Toivottavasti löytyy täältä Ruotsista!:)

Eliz (Ei varmistettu)

Pitkään aikaan ei oo ollu asupäivityksiä! Nyt siis äkkiä Eeva kevätvaatteet ylle ja kuvaamaan ;)

Nanna (Ei varmistettu)

Eeva, valokuvasi ovat ihania! Saanko kysyä minkälainen kamera sinulla on?

Eeva (Ei varmistettu)

Kiitti kamut taas kommenteista! Toivottavasti teillä omia pyjamianne himonneilla kävi hyvä tuuri kaupoilla :) ********** Eliz: kaikki mun vaatteet on (yhä) siellä muuttolaatikoissa häkkivaraston pohjalla! :D Asupäivityksiä siis luvassa heti muuton jälkeen :) (No ei nyt ihan kaikki, en sentään täysin Eevan asussa - heheh - kulje, on mulla pari tylsää neuletta, pari tylsää mekkoa ja yhdet tylsät kengät täällä poikaystävän kämpällä :) *********** Nanna: voi kiitos! Mulla on Canonin 550 D :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.