Edistystä

Makaamalla päivät pitkät paikoillaan aurinkotuolissa saattaa silti salakavalasti edistyä.

Olen onnistunut puolihuomaamatta kehittämään hyveitä, joita en saanut syntymälahjoina - kärsivällisyyttä ja pitkäjänteisyyttä. Hotellini lähellä on hedelmämyyjä, joka ei koskaan ole paikalla. Kävin siellä sinnikkäästi useamman päivän ajan kurkkimassa, kunnes vihdoin tärppäsi. See you tomorrow, sanoin painokkaasti pakatessani papaijoita kassiin.

Hotellini on kaukana kaikesta, eikä rannan ja uima-altaan ulkopuolella ole juurikaan nähtävää tai tehtävää. Rannalla on yksi pääasiassa paikallisten suosima ravintola, jossa palvelu on hirveää. Tarjoilijoita ärsyttää joka kerta, kun ilmestyn paikalle, koska he joutuvat puhumaan englantia, sietämään typeriä kysymyksiäni ja ylipäätään katselemaan ärsyttävää naamaani. Lasku on ollut joka kerta väärän suuruinen ja sitä on saanut odottaa pienen ikuisuuden. Olen kuitenkin päättänyt sitkeästi käydä siellä, koska ruoka maksaa siellä murto-osan siitä, mitä hotellin ravintolassa. Joka kerta hymyni on vähän leveämpi ja kiitokseni vähäsen vuolaampia. Ja kyllä, tänään tapahtui vihdoin läpimurto: hymyyni vastattiin. Kai ne ajattelivat, että ei tuosta muijasta eroonkaan päästä. No, lasku oli silti väärin. Mutta ehkä huomenna.

Muutakin edistystä: ensimmäisinä päivinä tunsin oloni todella kiusaantuneeksi, kun jouduin luopumaan villapaidoista ja farkuista. Merestä bikineissä noustessani en varsinaisesti tuntenut olevani Halle Berry siinä Bond-leffassa. Pari päivää kuumuutta ja pakon edessä lyhyitä lahkeita, enkä enää edes ajattele koko asiaa.

Ehkä en ole Halle Berry, mutta voin olla Botticellin Venus. Hänkin oli vaalea ja vähäsen höllyvä ja nousi merestä. Yritän muistaa tämän kesää varten, kun Suomessakin pitää taas luopua suojelevista sukkahousuista. Itse asiassa yritän muistaa aika montakin juttua, joita olen ajatellut, oppinut ja ihan vaan tuntenut täällä meressä kahlaillessani.

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Mahtava tuo Botticelli-vertaus! :D Pitää pitää mielessä uikkariostoksilla...

Huomenna on paremmin..

Ah, ihana kuulla et se ahdistus menee ohi. Täällä odotan kauhulla kesää kerääntyneine erokiloineni. Pelottaa jo valmiiksi, mihin tämän ruhoni verhoan :P

Ihanaa lomaa!

Vierailija (Ei varmistettu)

Kerro jo missä oot!!

Hosuli
Hömppäblogi

"Ehkä en ole Halle Berry, mutta voin olla Botticellin Venus. Hänkin oli vaalea ja vähäsen höllyvä ja nousi merestä."

Just näin minäkin ajattelen! Katselen museoissa tauluja ja patsaita ja ajattelen, että tuohon naisihanteeseen passaan mainiosti. Ja aika hyvältähän se näyttää. :)

Sara's Stripes
Sara's Stripes

Oi, kuinka kauniita kuvia :) Vietin puoli vuotta Balilla ja nyt hiukan harmittaa, että sikäläinen kärsivällisyys ja "ei oo niin nökönuukaa- asenne" on päässyt unohtumaan. 

MaijuEmilia (Ei varmistettu)

Hyviä mietteitä taas itsellekin punnittavaksi!

Ps. Mielestäni on aivan oikein, ettet mainitse olinpaikkaasi, jos ei siltä tunnu. Sen sijaan ihmetyttää jotkin kommentit: vaikuttaa hieman pakkomielteiseltä, jos blogin lukijat eivät voi elää ilman tätä tietoa.

Vierailija (Ei varmistettu)

Oletko Cha-amissa?

Vierailija (Ei varmistettu)

Pakko sanoa, että tää sun blogi on kyllä ihan paras, ihanat kuvat ja persoonallinen kirjoitustyyli! Jäin koukkuun (:

.

Pala villaa (Ei varmistettu) http://palavillaa.blogspot.com

Aah, olen niin kateellinen, mutta kuitenkin vilpittömästi onnellinen puolestasi! Olet kyllä varmasti ansainnut nuo loikoilut.

Helma (Ei varmistettu)

Ihana kirjoitus. Ehkä mielenrauha ei ole olotila vaan paikka, mihin voi aina tarvittaessa astua. Ja mulle se olis varmaan toi ranta, mutta myös tää sun blogi. Kiitos!

Vierailijalotta (Ei varmistettu)

Eeva, olet aivan ihana ! :)) Kirjotustyylisi on hauska, mutta erittäin todentuntuinen. Samaistuttava, mutta silti omanlaisesi. Kannustava, isosiskomainen.
Kaikkea aurinkoista sun kevääseen !

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.