Ei sul sunkas miggä gaggu maistuis?

Piipahdin viikonloppuna Turussa. Ensimmäiseen etappiini pysähdyin suoraan junasta: sijainti ihan lähellä asemaa, nälkäinen bloggari ja houkutteleva näyteikkuna olivat melko lyömätön yhdistelmä!

Humalistonkadulle oli ilmeisesti melko hiljattain avattu hauska uusi kahvila Gaggui. Nimensä mukaisesti kakkuihin erikoistunut kahvila on kuulemma aikaisemmin toiminut Ravintolapäivänä, mutta on nyt sitten tätä nykyä ihan oikea, pysyvä kahvila. 

Paikassa on tosi kivaa se, että se on Turkulainen isolla teellä. Kyl niimpal lämmitti nykyistä hesalaista! 

Sen lisäksi nimittäin että kahvilassa tarjoillaan gaggui eikä kakkuja, sisustuksessa on käytetty paljon turkulaisten suunnittelijoiden juttuja. Bongasin ainakin tekstiilit Saanalta ja Ollilta, astiat Terraviivasta ja BEdesignin upean hirven/poron/peuranpäähyllyn (sori kamut, en ollut hereillä biologiantunneilla).

Tykkäsin: Kamala magiast gagust, kui myös Vähä liia tuhdist. 

Tykkäsin vielä enemmän: siitä, että Ravintolapäivän pop up -unelmasta voi tehdä työn, jos vain idea ja tuote ovat hyvät ja uskallusta riittää. Innostavaa!

Kaikkee hyvää vaa sit sin Gaguil!

Gaggui kaffela osoitteessa Humalistonkatu 15, Turku

Kommentit

Kahvittelija
Kahvia, kiitos!

Oih, mun on jo pari viikkoa pitänyt käydä Gaggui kaffelassa, se on vain jotenkin jäänyt. Se Vähä liia tuhti -kakku kuulostaa niin hyvältä, ettei mitään järkeä. Mutta kun tässä on se ongelma, että näin raskausaikana tuollaisia herkkuja pitäisi vissiin vältellä, ettei vauvasta kasva vähä liia tuhti.

Hosuli
Hömppäblogi

 

Uu miten symppikseltä vaikuttava paikka! Seuraavalla Turun-visiitillä ehkä siis tuonne. Herkullisen näköisiä annoksia ja ihan mahtava sarvieläinhylly (kiersin kätevästi tunnistusongelman). Kauhea juustokakkunälkä tulee kahvilan verkkosivuja selaillessa.

modernikuvitelma

Juu kyl maar tuonne tarttis mennä, toivottavasti laktoositonta gagguu löytyy kans!

-Kaisa- (Ei varmistettu) http://aikomuksia.blogspot.fi

Aijai!
Pääsin gaggujen makuun tuoreeltaan kun reissu Turkuun osui sopivasti ja valveutunut ystäväni koppasi minut mukaansa juuri auenneeseen gaggutaivaaseen herkkuja ostamaan. Sain tuolloin vielä viime hetken inspistä omaan ravintolapäivän kakkukahvilaani, tietämättäni itseasiassa gaggujen taustasta. Ihana kuulla ihmisten uskaltavan toteuttaa unelmiaan ja ihan tuolleen isosti!
Tästä lähtien ei tuu olemaan Turun reissuja ilman gagguja!

Vierailija (Ei varmistettu)

Kahvila itsessään on ihana ja tosiaan plussaa astioista ym. turkulaisesta designista, mutta kakkupalat on ihan liian PIENET hintaansa nähden! (sun kuvassa ne kyllä näyttää vähän isommilta) Samoin cappuccinokin oli aika mini. Joten siks olin vähän pettynyt. Oon tosin käynyt vasta kerran, ja se oli viikonloppu ja kahvila koko ajan täynnä, joten ehkäpä ne siksi nuukaili kakkuja leikatessa, jotta kaikille riittää... en tiä sit?

Vierailija (Ei varmistettu)

Mietin ensin ihan samaa.. mutta sitten kävin parissa muussa turkulaisessa kahvilassa ja tajusin, että paikan hinnat on enemmän kuin kohdallaan. Wikken kahvilassa automaatticappuccino oli tismalleen samanhintainen, Aschanin laskiaispulla oli teollinen ja eilispäiväinen (ja kallis). Naantalin aurinkoisessa, Aschanilla, Cafe Brahessa ja niin edelleen kakut ovat mielestäni melko teollisenmakuisia, mutta maksavat saman verran. Maksan mielelläni Gaguista, ne on käsityötä ja ah, niin herkullisia!

Eeva Kolu

Hmm, itse en jäänyt kaipaamaan enempää kakkua, musta oli just passelin kokoiset palat (taisi jäädä vähän ylikin). Ja tosiaan hinnat on samat kuin niissä kahviloissa joissa käytetään pakastekakkuja tehtailta, joten musta oli hyvinkin kohtuullinen hintataso! :)

Dani_ela (Ei varmistettu) HTTP://ineverskipbreakfast.blogspot.com

Vau, mahtavan näköinen paikka! Kiitoksia vinkistä, pitänee katsastaa jos Turkuun eksyn :)

rippe (Ei varmistettu)

"Varför Paris, vi har ju Åbo."
Okei, pakko myöntää että tuolle toteamukselle tirskahdin ja vähän enemmänkin :D
Olit tuoreessa postauksessa kuvaillut hyvän näköistä maalaisleipää stadilaisesta leipomosta, minkähännimisestä paikasta on kyse?

Sanph
Sanph

Äsh, mun on pitänyt jo avajaisista lähtien käydä tuolla, mutta aina olen tajunnut niin myöhään illalla, että paikka on ollut jo kiinni. Monesti siis ikkunan takaa olen käynyt fiilistelemässä paikkaa, kun olen iltakävelyllä tepastellut ohi. Ja nyt on jonkin sortin herkkulakko päällä, niin eihän nyt tollaseen paikkaan voi silloin mennä! Ehkäpä viikonloppuna saa vähän herkutella? :)

What else is there?

On kyllä ihana paikka ja hyvää palvelua, tämmöisiä kivijalkakahviloita sais löytyä tuhannesti lisää!

Vierailija (Ei varmistettu)

Oo, täyty käyr kattomas ko seuraavan kerran lumpustele raran tienool! Mut kyl turkulaise pruukka kakui syärä, eik raumalaise vaan syä gaggui?

Eeva Kolu

Ettei ois sit Rauman plikka tuo gagguleipuri! Mää e tiärä, tosin mul kovin moni sanoo et puhun ku satakuntalaine, turkulaine ja hesalaine kimpas.

mt (Ei varmistettu)

Tää on ihana paikka, ja henkilökunta erittäin mukavaa. Ja olen samaa mieltä hinnoista ja laadusta: todella hyvistä annoksista maksaa mielellään, kun monessa muussa Turun keskustan kahvilassa hintataso on sama ja kakkuset aneemisia. Mutta pikkuvinkkinä se, että suussasulava tiramisu oli jälkiruoka-annos ja halvempi kuin kakunpala.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.