Eilen

Tänään päässäni ei ole yhtään järkevää ajatusta, mutta onneksi nykyään voin tukeutua tyylibloggarin oljenkorteen: lataan nettiin kuvan siitä, mitä minulla oli eilen päällä.

Ja eipä siinä mitään.

Syksyn teemani, tai yksi niistä: lakkaa nyt hyvä nainen etsimästä järkeä kaikesta.

Ai niin, on minulla tarjota teille yksi vinkki. Ystäväni/kollegani tuumasi, että tää on se syksy kun Pistolit näyttää taas siltä että hei, mitkäs noi kengät on?

Siinä siis, kenkävinkki suoraan muotilehden toimituksesta, olkaa hyvät.

Kommentit

Kiira2 (Ei varmistettu)

Apua, mitä käytät hiuksissa tuuheuttamaan ne noin ihaniks? Tosta edestä ei yhtään mee lättänästi, aivan ihanat. Älä ny sano, ettet mitään. Toki valehtelemaankaan ei tarvitse ryhtyä. Huoh, kaunis sinä!

Eeva Kolu

Heeeh, mun tukka näyttää tolta juurikin silloin kun sille ei ole tehty mitään, pesty vaan ja annettu kuivua itsekseen. Mutta kiitos kaunis! xx

noora (Ei varmistettu)

Sun syksin teemaa voisin itsekin soveltaa, ei kaikessa tarviikaan olla sen suurempaa "järkeä." En millään keksi mitä tämä kuva on, joten sanothan ettei ainakaan Turusta... sitten oon huolissani jos en tunnista enää omaa kotikaupunkiani, jonne pääsen takaisin vasta vuodenvaihteessa. Ihanaa syksyä Eeva!

Eeva Kolu

Ei ole Turusta tämä kuva, vaan Helsingistä. Kiitos samoin, ihanaa syksyä, Noora!

tiinamarina (Ei varmistettu)

Skatta? Ihana kaunis Eeva.

Eeva Kolu

Joo, Skatta! Kiitos :) xx 

ikkiam
LUOMA

Tänään: kiitos jutuistasi. Ne piristävät aina päivää. Laitoin linkin omasta blogistani tähän suuntaan myös. Inspiroiduin!

Eeva Kolu

Kiitos ja onpas ihana kuulla! Mainiointa maanantaita x

PIENI KOTI

Tämä oli loistava syksyn teema. Sopii minullekin. Aina kaikessa ei tarvitse olla järkeä, voi antaa tunteen viedä ja jättää liian ajattelun sikseen :). Pirteää sadepäivää! 

Eeva Kolu

Kiitos Ouna, toivottelen samaa myös sinne! x

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.