Enemmän kotibileitä

Kaikki mitä rakastin

Tänään on ollut vähän kehno keli. Illan tullen rannoilta ja altailta koettiin joukkopako.

Vaikka rakastan yksin matkustamista, tänään olin vähän kateellinen katsoessani kaveriporukoita ja pariskuntia juoksemassa rantapyyhkeet päiden suojina hotellihuoneisiinsa. Nääs kun seuranani on meri, kaupunki tai joukko vieraita, kaikki on hyvin.

Mutta myönnän: tällaisina iltoina sitä olisi ihan kiva pidellä jonkun muun kanssa myrskyä täällä hiljaisessa hotellihuoneessa. 

Onneksi löysin iltani iloksi kamerasta joukon kuvia, joista ei puutu ystäviä eikä melua. 

Ne ovat muutaman päivän takaa, kun Kapteeninkadun residenssi järjesti itsenäisyyspäivän vastaanoton. Jos saisin antaa yhden vinkin sosiaalista elämäänne silmälläpitäen: suomalaiset, pitäkää enemmän kotibileitä! Ja vielä senkin jälkeen, kun opiskelijakorttiin ei enää tule uusia leimoja.

Kotibileissä kivointa: Ei tarvitse nipottaa. Voi pukeutua verkkareihin tai pukuun ja solmioon. Tai vaikka papin/jonkin pimeän lordin kaapuun, jos siltä tuntuu. Ja isännästämme tällä kertaa tuntui. Arvostan.

Niin ja unohdetaan nyt heti alkuunsa ne säännöt siitä kuinka aikuisten illanistujaisissa pitää olla kolme toisiinsa sointuvaa ruokalajia ja jotain tylsää ruotsalaisjazzia. Kuohuvan seurana voi tarjota sipsiä ja dippiä. Illan voi aloittaa uskottavalla indierockilla ja vaihtaa vieraiden humaltumisasteen kohotessa Memmy Posseen ja Tuuttimörköön (jälkimmäisistä otan täyden vastuun, pois se isäntäparista). 

Tanssilattialla on aina tilaa. Eikä edes harmita, vaikkei kaikille ehtisi edes kauheasti puhua. Siinähän ne ovat, parhaat tyypit, ihan vieressä. Ei tarvitse kuin vähän sohaista kädellä johonkin suuntaan, niin isolla todennäköisyydellä se osuu johonkuhun ihanaan.

Ystävälläni on tapana sanoa ilmaisesta tai halvasta kuohuviinistä, että sehän on kuin laittais rahaa pankkiin. Minä taas olen aina ajatellut, että koskaan ei ole varaa kieltäytyä, jos joku tarjoaa kylmää samppanjaa. Sitä voisi luulla, että näiden bileiden jälkeen opin, että joskus kenties kannattaisi, mutta... nääh.

Vaikka seuraavana aamuna minua tervehtivät jyskyttävät ohimot ja Suomen itsenäisen historian hirvittävimmät silmäpussit, mitään en kadu. En yhtäkään lasia enkä yhtäkään tanssittua Nellyn biisiä. En edes sitä Kapasiteettiyksikköä.

Kommentit

Stella Harasek (Ei varmistettu) http://www.stellaharasek.com

I IS GONNA DIE.

Eeva Kolu
Kaikki mitä rakastin

I IS GONNA KILL YOU. WITH KISSES.

TiinaMM (Ei varmistettu) http://www.lakerillablogi.com/

<3

TiinaMM (Ei varmistettu) http://www.lakerillablogi.com/

Juma, mikä toi söherrys oli..!?!? Sen piti olla sydän!

Eeva Kolu
Kaikki mitä rakastin

Täältä tulee kuule sydämii, sulle ja kaikille!

♥ ❤ ❥ ❣ ❦ ❧♥ ❤ ❥ ❣ ❦ ❧♥ ❤ ❥ ❣ ❦ ❧♥ ❤ ❥ ❣ ❦ ❧

phocahispida

Kotibileet on ihania, riehakkaammat tai vähemmän riehakkaat, mutta syöminen, juominen, tuntikausien juttelu ja vapaamuotoinen yhdessä touhuaminen. < 3

Siksi järjestänkin jotkut hipat kotonamme 1-3 kuukauden välein.

... Ja varsinkin se syöminen, edellisissä kotibileissä satsattiin siihen puoleen erityisesti:
http://kideblogi.fi/ilmansinuaolenlyijya/2013/12/01/vuosikymmenen-kovin-ylensyonti-eli-blogipikkujoulut/

Eeva Kolu
Kaikki mitä rakastin

Jep, samaa mieltä :) Mä olen tosin nyt yrittänyt just opetella pois siitä, että aina pitäis kauheasti panostaa ja tehdä ja hössöttää. Joskus se on toki tosi kivaakin, mutta aikaisemmin kehitin aina stressin siitä että pitää olla hirveästi itsetehtyä tarjottavaa ja kaikkea tosi hienoa ja hyvää ja kekseliästä, nykyään meen pääasiassa sipseillä ja juomilla :) xx

phocahispida

Heh, noi edelliset oli kyllä siinä mielessä rennoimmat ehkä koskaan, että
a) en pahemmin siivonnut, kun pienessä asunnossa oli 10 aikuista ja 10 alle 3-vuotiasta, sehän olisi ollut ihan järjetöntä ja b) ruoka saatiin pääasiassa paikallisilta yrityksiltä vähän kuin näytetuotteina

Aika usein mennään myös esim. tortillapöydällä tms., joka on hyvää ja helppoa ja itsekin ehtii nauttimaan. 

P.S. Mies viihtyisi ainakin juhlissasi/nne, kun se valittaa aina, että sipsit loppuu kesken. :D

annakarin
Anna Karin

Mä oon niin kotibiletyyppi! Mun mielestä ilta lässähtää yleensä aina, kun siirrytään baariin. Kotibileissä tulee parhaimmat keskustelut, juoma ei ole sikakallista, voi kuunnella mitä musiikkia haluaa (vaikka ensin memmy possea ja heti perään lapkoa). Kuka muka oikeasti haluaa baariin?! No, onneksi on vielä vanhat kunnon jatkot.

(Joskus toivon, että oltaisiin vielä alaikäisiä, ettei olisi vaihtoehtoa baari.)

phocahispida

Meen aina itse kavereiden kotibileisiin ja lähden siinä vaiheessa kotiin, kun muut suuntaa baariin. Näin illasta jää hyvä mieli enkä pode univajetta viikkokausia. :D

P.S. Tein näin jo ennen kun sain lapsen.

annakarin
Anna Karin

Mä taas voisin riekkua aina pitkälle aamuun, eli tuo järjestely kuulostaa mun mielestä tosi tylsältä. Pitäisi ehkä silti kokeilla joskus. :-)

Hem Buggah

Kotibileet on parhaita. Ainoastaan naapureita käy vain sääliksi. :P

Vierailija Kate (Ei varmistettu)

Mut sitku kaikki hankkii lapsia, kukaan ei tuu bileisiin. :(

Nimim. Dink

annakarin
Anna Karin

Tulee tulee! Mä ainaki.

Eeva Kolu
Kaikki mitä rakastin

Sit pitää hankkia uusia kavereita!

Nimim. Sink

Vierailija Kate (Ei varmistettu)

Vaihdetaan yksi nelikymppinen kaveri kahteen kaksikymppiseen.

Yst. vast. tänne.

:) (Ei varmistettu)

Jeeee poikaystäväkin siellä! hih

Vierailija (Ei varmistettu)

"Sit pitää hankkia uusia kavereita!

Nimim. Sink"

Eeva Kolu
Kaikki mitä rakastin

Otetaas termit haltuun.

Keskustelussa viitataan tähän:

Dink = double income no kids

Sink = single income no kids

:) (Ei varmistettu)

OOn aivan pihalla, mut pitäydyn iloisuudessani.

:) (Ei varmistettu)

OOn aivan pihalla, mut pitäydyn iloisuudessani.

Rege (Ei varmistettu)

Tää oli ihan taattua priimaa Kolu-kamaa, siinä määrin että piti palata ja antaa kiva palaute. Ehdottomasti enemmän kotibileitä! Meillä toisessa kamuporukassa olkkarinlattian tanssit on aina must ja toisessa jengissä on aina tervetulleita lapset koirat ja kaikki. Kaikkee hyvää Eeva!

ambu (Ei varmistettu) http://upotus.blogspot.com

Hahah Tuuttimörkö on paras! Kuulostaa ihanilta kotibileiltä. Mekin aktivoiduttiin äkisti poikaystävän kanssa ja päätetiin järkätä pikkujoulut meillä, ilman että sen päälle lätkäistäisiin rajoittavaa etkoilu-leimaa. Olen jo ihan täpinöissä, toivottavasti tulee kivaa!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.