Ennustan seuraavaksi sisustushitiksi...

... baarikärryjä!

Toimitus haastoi blogissaan lilyläisiä ennustamaan, mikä tulee olemaan seuraava sisustushitti.

Kyllä se on saleen baarikärry.

Ja sellaisesta pikkuisen haaveilen itsekin. Muistatteko nimittäin, kun Kauniissa ja rohkeissa kameran etualalla oli aina se kristallipulloilla täytetty baarikärry? Siitä sitten Eric tai Stephanie kaatoi viskiä lasiin pitkän päivän päätteeksi.

Aika usein niitä laseja myös heiteltiin seiniin dramaattisten riitojen aikana. Muistaakseni johonkin kristalliseen viskipulloon taidettiin joskus lorauttaa vähän myrkkyäkin joukkoon.

Kristallisessa astiassa oli aina myös jääpaloja, joita otettiin hopeisilla pihdeillä. Telkkarissa jääpalatkaan eivät sula. Paitsi jos niillä hivellään jonkun otsaa samalla kun synnytys käynnistyy Big Bearin vuoristomajassa.

Koska olen ymmärtänyt ja hyväksynyt viime aikoina, että olen sittenkin ihminen, joka kaipaa elämäänsä vähän draamaa, tämä sisustustrendi voisi sopia minulle huomattavasti paremmin kuin vitivalkoinen minimalismi tai omin käsin virkatut korit ja villasukkakotoilu.

YOU BASTARD!, huutais tähän Brooke. Ja viskilasi lentäis. Lähikuva. Musiikki. Poikki!

Kommentit

Sinine (Ei varmistettu)

Olen oman aikakauteni "uhri", mutta pakko sanoa, että kamalaa! Nää on yhtä pahoja kuin siellä täällä näkyvä marmori! Ethän ole hyvä ennustaja :)
Pysyn villasukissani!

ekkaramelli

No toivottavasti! Ja toivotaan, että samalla Suomeen rantautuu kunnolla cocktail-kulttuuri ja useammasta paikasta saa hyviä drinkkejä.

Itselläni taitaa olla keittiössä jo pikkuinen baaritarjotin, kärryyn en ole vielä valmis, koska pullojakin on niin vähän. :)

tilli_nen (Ei varmistettu) http://rajatonmaailmani.blogspot.fi/

Tovi piti miettiä, että mikä baarikärry. Sellanen ostoskärryn tyylinen, jolla voi pukkia kavereita kapakkaan? Että kiitos kuvista, selvis tämäkin... Mutta joo, uskon, että tällainen baarikärry hyvinkin voi tulla suosituksi, ja miksei sen ääreen voisi hipsutella villasukissakin.

Vierailija (Ei varmistettu)

Siis mä oon just monta kuukautta etsinyt jotain kivaa baarikärryä kotiin! Mistään ei löydy sopivaa sopivalla hinnalla. Kerrankin oon trendiä edellä, yleensä tulen monta vuotta jäljessä. Tai ehkä nytkin oon vaan monta vuosikymmentä myöhässä....

MrsMisu (Ei varmistettu)

Miten ihastuttava sun blogi onkaan! Jälleen kerran tyrskyin puoliääneen kahvilassa tätä päivitystä lukiessani. Kiitos, kiitos ja kiitos! Ja erityiskiitos kaunarit viittauksista.

Ooh! Want! Eeva, olet nero!

Tuta o Kör (Ei varmistettu) http://tutaokor.blogspot.fi

Jenkeissä baarikärry on ainakin tällähetkellä jo hitti. Eli pian varmasti voidaan Brookemaisesti lennättää viskilaseja Suomessakin. A Beautiful Mess- nimisestä blogista löytyy kiva ohje DIY-tyylisiin kärryihin ja itse olen bongannut esim. huutonetistä kärryjä aika ajoin. Kiva blogi sulla BTW! :)

taruss (Ei varmistettu)

Apua, siis just näitä oon kuolannut nyt jo ainakin kuukauden verran Bukovskis Marketista. Harmi vaan, että meillä on jo tuommoinen vähän erinäköinen ja suurempi pyörällinen kärry. Mut ehkä tuon voisi myydä poikaystävälle nimenomaan viskinsäilytyskärrynä.

scaredy-cat (Ei varmistettu)

Peukut tälle - vai pitäisikö toivoa, että baarikärryistä *ei* tule seuraavaa hittiä, jotta minulla olisi mahdollisuus löytää joku ihana kohtuuhintaan? :D Olen itsekin haaveillut baarikärrystä jo jonkin aikaa - ensin sellaisesta hiukan tummuneesta messinkisestä art deco-henkisestä, sitten 50-luvun tanskalaishenkisestä tiikkisestä. Nyt, kun minulla on tilaa sellaiselle, olen pohtinut, olisiko Normann Copenhagenin kärry sopivan nykyaikainen tuulahdus vanhojen huonekalujen keskelle. Mutta baarikärryt, oi kyllä! (Haaveilen myös sifonista. En ole antanut itselleni lupaa ostaa sellaista ihan vain koristeeksi, mutta kyllähän se nyt näyttäisi aika makealta baarikärryn päällä..)

(Haaveissani olen ihminen, joka osaa tehdä todella hyviä, yksinkertaisia drinkkejä, joita tarjoan aperitiiviksi päivällisille - ei siis millekään pröystäilypäivällisille, vaan rennoille - saapuville ystävilleni. Haaveen toteuttaminen vaatii vielä vähän työtä, mutta on hyvä olla tavoitteita. Varsinkin, jos ne tähtäävät ihanampaan arkeen.)

Ja drinkeistä puheen ollen - kokeilin alkuvuodesta tätä gt:tä rosmariinisiirapilla, ja ainakin minuun ja vieraisiini upposi: http://www.designsponge.com/2013/01/159921.html

Ll (Ei varmistettu)

Forresterien viinakärry on klassikko! Saanen kuitenkin korjata, että Ericin (ja Stephanien) drinkki on kuitenkin martini kahdella oliivilla. Nykyäänhän sarjassa siemaillaan pullovettä; happamia grogilasissaan viimeisenä pyöritellyt Dollar-Billkin jätti viskinsä tovi sitten.

katjajolie (Ei varmistettu) http://www.jolie.fi/moments

Hyvä vainu Eeva! Ehdottomasti seuraava hitti, johon allekirjoittanutkin on jo hurahtanut!

Vierailija (Ei varmistettu)

Todennäköisesti Brookella olisi myös kyyneleet silmissä. Sehän vollottaa Kaunareissa 24/7.

PIENI KOTI

Loistavaa kaunaritulkintaa :D, mä en enää edes muistanut tätä kaikkea ennen kuin kerroit. Siitä on jo vuosia kun olen viimeksi katsonut, mutta ne taitaa vieläkin pyöriä telkkarissa?

-T- (Ei varmistettu)

Tätä lukiessa tuli myös äkillinen Dallas flashback, jossa Pamela puhelimeen vastatessaan ottaa klipsikorviksen pois. Eikä voi lähteä treffeille, koska iltaohjelmassa on hiustenpesu. Taustalla siintelee baarikärry (ehkä).

marisha (Ei varmistettu)

Tämä oli ihan loistava! Mieleeni tulvi heti mieleen moniakin vanhoja sarjoja ja elokuvia (kasaria ja ysäriä) joissa baarikärryllä oli tärkeä rooli. Ja juurikin se dramaattinen tunnelma mikä tähän kärryyn kiteytyi. Ja ihana tuo nimimerkki -T-n Dallas viittaus ja ei voi lähteä treffeille kun on ohjelmassa hiustenpesu.

Hienoa, että olet löytänyt sisäisen draamattaresi ja tunnustanut asian. Ehkä Tanskan reissu teki sinulle hyvää, kaiken harmonian keskellä huomaa olevansa draama queen. Itsessäni on vähän samaa vikaa. Yritän olla sellainen sisustuslehtien seesteinen hahmo, joka on ahkera, mutta ehtii aina viimeisen päälle laitettuna lopuksi rentoutumaan ja ihastelemaan lopputulosta. Boring, en vain ole sellainen. Ja tässä vaiheessa lentäisi lasi seinään, enhän minä pe*kele osaa edes kutoa tai neuloa sukkia tai mitä tahansa se sohiminen on mitä nykyään tuntuu tekevän jokainen. Otan mieluummin drinkin, kiitos. :) En tiedä Eeva minkä ikäinen olet, mutta minulla on teoria 80-luvulla syntyneistä, että meissä on jotain draamaa jota ilmeisesti puuttuu nykynuorista. Otokseni ei ole järin laaja ja varmasti myös niitä villasukka tyyppejä löytyy ikäisistäni, mutta tämä on vain mutu. Tällä 30v elämänkokemuksella.

Ansku2 (Ei varmistettu)

Sulla on kyllä ihan mieletön blogi! Ja ihan täysin erilainen kuin mikään muu! Tykkään :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Oooh, minäkin haluaisin baarikärryn! Ei vaan taida olla mahdollista tuon taaperon kanssa...

marra (Ei varmistettu)

Emily Henderson on käyttäny bar cartia sisustuksissaan varmaan aina kun on tehny olohuoneen. Samoin oon kans bongannu niitä ABM-blogista, kuten joku tuolla ylempänä jo sanoi. Oon aina miettiny et miksei Suomessakin oo tätä tapaa ja täten toivonkin, että ennusteesi on totta! Jos ei muuten ni let's make it happen! Kaikki ostamaan baarikärryjä mars! (Ja ehkä myös niitä ylimääräisiä viski- ja muitakin laseja, mikäli elämä yltyy yhtä dramaattiseks ku Kaunareissa baarikärryn hankkimisen myötä... minkä kanssa alkoholilla saattais olla jotain tekemistä, villi veikkaus!)

Eeva Kolu

Kiitos kamut kivoista kommenteista! :) Jään odottelemaan, toteutuuko ennustus. Laittakaa kuvia, jos löydätte/omistatte hienoja kärryjä!

Tiina - Fanni ja Kaneli (Ei varmistettu) http://www.fannijakaneli.com/

Ounastelen ihan samaa. Ja tää kärrykuva on mun suosikki-inspis. Niin kaipaan vapaata nurkkaa kotiin mihin tuo sopisi! http://www.pinterest.com/pin/233061349441238269/

Minttu-Maaria (Ei varmistettu) http://cocoandcarrie.blogspot.fi/

Haha, niin totta :D Eikö niitten viski koskaan väljähtänyt siinä karahvissa? Kai sitä juotiin niin ahkerasti suhdesoppia selvitellessä, ettei se päässyt väljähtymään.

Minä tässä lomanjälkeisessä maanantaipökkyrässä luin juttua ja katsoin kuvatkin ja ajattelin, että kyse on baarikärrystä, jossa on kosmetiikkaa!!! Ja sitten asioita ihmeellisellä tavalla tulkitsevat aivoni tajusivat kunnolla, mistä on kyse. Mutta tuollainen kärry sopisi kosmetiikkatuotteille ja koruille mahtavasti! Ja voisihan tarvikkeiden väliin ujuttaa kauniin kristallikarahvinkin :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.