Ensikosketus Corralejoon

Yhteistyössä Aurinkomatkat

Huomenta Suomi!

Saavuin eilen Fuerteventuralle, Corralejon pikkukaupunkiin.

Ensimmäinen päivä meni saapuessa ja säätäessä ja rynniviä suomalaisia eläkeläisiä väistellessä (nyt mammat ja papat joku roti, vaikka lomalla ollaankin!), mutta iltapäivästä sain vihdoin sandaalit jalkaan ja jalat kaupungille.

Nyt täytyy myöntää: olen ensimmäisen raapaisun jälkeen aika yllättynyt Corralejosta. Odotin sellaista krääsäkojuja täynnä olevaa rantabulevardia, mutta löysinkin karun kauniita rantoja, purjeveneitä ja yllättävän rauhallista menoa, vaikka turisteja toki riittääkin. 

Söin erittäin myöhäisen lounaan, valtavan keon grillattua kalaa, mustekalaa, simpukoita ja katkarapuja. Merenrannassa tietenkin. Kulautin kaveriksi pari lasia jääkylmää roseeta ja tunsin rauhan asettuvan sieluuni ja ruumiiseeni. 


Istahdin rantaan ja sanoin hei taas, elämäni rakkaus merelle ja no thank you miehelle, joka halusi tarjota "kauniille puolalaiselle" drinkin. 

Kävelin takaisin hotellille auringon jo laskiessa ja simahdin ennen yhdeksää. Viikko yksin leppoisassa lomakohteessa saattaa hyvinkin olla juuri sitä, mitä lääkäri määräisi.

Kommentit

ginty (Ei varmistettu)
Varpu K. (Ei varmistettu)

Onni sun puolesta peittää alleen jopa sen kateuden mikä mussa herää noita kuvia katsellessa!

Eeva Kolu

Ihana :) Toi on just oikea asenne, yritän muistaa sen itsekin jahka Suomeen palaan. xx

Kanelibasilika

Kannattaa käydä sillä pikkuruisella saarella Fuerteventuran "edustalla", siellä voi (helposti) kiivetä aika korkealle katselemaan kauniita maisemia (ja sitä merta!). Pikkusaaren nimeä en luonnollisestikaan muista ;)

matkustaja (Ei varmistettu)

Isla de Lobos! Siellä on majakkakin, ja tosiaan voi kiivetä vuorelle merta ihastelemaan:)

Suistui (Ei varmistettu)

Itse olin siellä n 20 vuotta sitte ja matkaeitteessä sanottiin aikan ova surffaajen paratiisi eli koko viikon tuuli aivan helvetisti, silloin ei kyllä ollut muua kuin krääsää myynnissä

Hosuli
Hömppäblogi

Nice! Kiva päästä lukemaan sun reissupostauksia. :) Taidat nimittäin arvostaa matkoissa vähän samoja juttuja kuin minäkin (ruokaa!).

anna-liisa (Ei varmistettu)

Siis oliko tuo kalalautanen oikeesti jakamattomasti vain ja yksin ja ainoastaan sulle???

Tarja L. (Ei varmistettu)

Oih, juuri tuota minäkin tarvitsisin! Kuviesi kautta kuvittelen samaa rauhaa asettuvaksi omaankin sieluuni. Nauti siis minunkin puolestani!

Miija (Ei varmistettu)

Minä ainakin haluaisin sellaisen lääkärin! Kunpa sitä uskaltaisi lähteä vaihteeksi yksin matkalle, olisi varmasti enemmän kuin terveellistä ja tarpeen. Vietä mitä parhain loma ja iske varpaat hiekkaan! xx

Vierailija (Ei varmistettu)

Onko siellä lämmin? Siis shortsit, t-paita ja sandaalit -lämmin? Muistelen viettäneeni kahta eri joulukuuta eri saarilla siellä ja oli sen verran viileää, että villatakkia tarvitsi usein ja uimassa ei pystynyt käymään.

binasa (Ei varmistettu) http://gettorrentsheres.wordpress.com

I found your this post while searching for some related information on blog search...Its a good post..keep posting and update the information.

lindabraus (Ei varmistettu) http://mirfstidhkof.over-blog.com/

An fascinating discussion is value comment. I think that it is best to write extra on this matter, it won’t be a taboo topic however generally people are not enough to talk on such topics.

binasa PERRY (Ei varmistettu) http://mishkauzfiles.over-blog.com/

This is very educational content and written well for a change. It's nice to see that some people still understand how to write a quality post.

AlfieAlfie (Ei varmistettu) http://konfetofiles.over-blog.com/

Blogi antoi meille hyödyllistä tietoa työskennellä. Olette tehneet loistavaa työtä.

Blake (Ei varmistettu) http://kingurrufiles.over-blog.com/

Se näyttää olevan erinomainen mutta en ole vielä aivan varma, että pidän siitä. Joka tapauksessa näyttää paljon siihen ja päättää itse!

Jaydendallas (Ei varmistettu) http://binasa.over-blog.com/

Tämä on suuri verkkosivuilla. Hyvä kuohuviini käyttöliittymä ja erittäin informatiivinen blogeja. Olen saapuu takaisin hieman, kiitos suuri artikkeli. Olen huomannut sen valtavasti hyötyä.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.