ensimmäinen hankinta uuteen kotiin

Siitäkin huolimatta, että tuleva kotimme on edelleen kuin räjähdyksen jäljiltä (muistinko mainita, että lattian ja seinien lisäksi sieltä on nyt revitty auki myös katto?), olen jo tehnyt ensimmäisen sisustushankinnan.

 

Vastoin kaikkien läheisteni odotuksia, olen onnistunut pitämään sisustusmanian kurissa, enkä ole ryhtynyt hamstraamaan lautasliinoja ja kynttilänjalkoja kun seinissä on vielä pään kokoisia monttuja ja lattia on silkkaa sahanpurua. Nyt vain tuli mainio tilaisuus vastaan, kun Finnish Design Shop tarjosi 20 prosentin alennusta koko valikoimasta. Oltiin joka tapauksessa jo päätetty, että nämä tuolit halutaan, joten pöljäähän se olisi ollut jättää alennus käyttämättä. Laitetaan tuolit vaikka sitten vessaan siihen asti, kun meidän kodissa on lattia.

 

Meidän olohuoneen nojatuoleiksi tulee Hayn Hee -nojatuolit valkoisina. Grilliritiläjäljet pepussa, täältä tullaan!

 

 

Olemme poikaystävän kanssa yksimielisiä (kerrankin) siitä, että meidän asunnon ylivoimaisesti paras ominaisuus on se mahtava valon määrä. Päätettiin siis, että sisustuksesta tulee mahdollisimman ilmava ja vaalea, jotta valo saa vapaasti virrata. Valon suurin lähde on olohuoneen iso erkkeri-ikkuna, joten sen eteen ei missään nimessä haluta asettaa mitään kookasta tai raskasta, joka imaisisi valoa tai varastaisi huomiota ikkunalta.

 

Sohva saa olla vähän muhkeampikin, koska se tulee seinää vasten. Sen sijaan pähkäilin kovasti (tai no, niin kovasti kuin joku nyt voi jotain tuoleja pähkäillä, jos ei satu rakentamaan niitä itse käsin), mistä ihmeestä löydettäisiin kevyet, ei-topatut nojatuolit, jotka tulevat keskelle huonetta ja näin siis myös ikkunan eteen. Hayn Hee-tuolit valkoisina ovat melkein näkymättömät, joten ne ovat ihan täydellinen ratkaisu.

 

Tuolien päälle on tarkoitus laittaa tyynyt, viltit tai taljat, jotta on mukavampi istua. Eikä peppuun jää niitä grillausritiläraitoja.

 

 

 

Kommentit

Jenni (Ei varmistettu)

Ettekä tarvitse edes pyykinkuivaustelinettä erikseen! Menee sukkapari jos toinenkin. :)

Odotan innolla kuvia valmiista unelma-asunnostanne.

Hyvää vappua, Eeva.

Maria (Ei varmistettu)

Hehe, ennen kun ehin lukemaan eteenpäin visioin jo lampaantaljoja tohon päälle, joten ehdottomasti ne ! ;) ja valoisa sisustus kuulostaa ihanalta !

http://dejiss.blogspot.com

Tiikeri (Ei varmistettu)

Moi, joko olette löytäneet sohvan? Olen itse etsimässä täydellistä hyvän hinta-laatusuhteen omaavaa sohvaa ja vaihtoehdot on aika vähissä. Kaipaan jeesiä. Aurinkoa!

Eeva Kolu

Jenni: loistava havainto - miten en ollut itse tullut edes ajatelleeksi! Kaksi kärpästä yhdellä iskulla. ********* Maria: kyllä, taljat halutaan! Ei kun lampolaan siis. Eiku. ********* Tiikeri: minulle ei ole vielä edes selvinnyt, mitä sohvissa tarkoitetaan hinta-laatu-suhteella. Ikeasta saa parilla satasella, mutta ilmeisesti pari tonniakaan ei ole sohvasta vielä paljon vaan ihan normaali hinta?! Palaan varmasti asiaan, kunhan itsekin (toivottavasti) vähän viisastun.

Sini - nautiskellen.blogspot.com (Ei varmistettu)

Nuo on kyllä niin ihanat! Haaveilen itsekin kapoisemmasta mallista joko valkoisena tai mustana... :)

Anitha (Ei varmistettu)

If you want to get read, this is how you sohlud write.

kshjltw (Ei varmistettu)

3lemw5 cxlmjqaaexmu

ozmkhnyrs (Ei varmistettu)

yQCTdb ryfeeqsteiuf

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.