Etsitkö työhuonetta Turusta?

Hei sinä Turun seudulla toimiva freelancer, graduntekijä tai muu henkilö, joka kaipailet käyttöösi rauhallista työhuonetta, jossa saat nyhvätä ihan yksin ilman kodin häiriötekijöitä ja kirjastojen ärsyttäviä kännykkäänhölöttäjiä.

Työhuoneeni on ison osan ajasta tyhjänä, koska tällä hetkellä työtilanteeni vie minut usein Helsinkiin, keittiöön tai kuvauspaikalle. Tämän vuoksi etsin toista tyyppiä jakamaan huoneen kanssani vuoropäivinä tai -viikkoina. Työhuone on harvinaisuus siinä mielessä, että täällä on vain yksi työskentelypaikka, et siis joudu jakamaan huonetta kenenkään pälisijän kanssa.

Työhuone ei ole mikään unelmien jugend-kammari tai loft-halli, mutta se on tilava ja valoisa, ja se sijaitsee Turun keskustassa (ei ihan ytimessä, mutta kävelymatka Kauppatorilta). Varusteluun kuuluu ikkuna (!), työpöytä, työtuoli sekä nojatuoli luovia taukoja varten. Käytössäsi on lisäksi jaettu keittiö (jääkaappi eväitä varten on) sekä WC. Kivenheiton päässä on myös opiskelijaruokala ja pari normihintaista lounaspaikkaa.

Työhuonekämppikseltä toivon siisteyttä, luotettavuutta ja sitä, että hän kestää luovuuttani ruokkivat tyttö-, heppa- ja Pariisi-kollaasit työhuoneen seinillä, mutta niistäkin voidaan neuvotella. (Ja saat laittaa omiakin kuvia seinille. Kunhan eivät ole ihan kamalan rumia. Omia tavaroitakin saa tietenkin tuoda, tilaa täällä riittää - mutta jonkinlainen järjestys on tietysti toivottavaa :)

Vuokra on halpa, ja sen lopullinen määrä riippuu siitä, miten jaamme työhuoneen käyttöpäivät tai -viikot. Joka tapauksessa osuutesi olisi kymppejä, ei satasia.

Laita mailia osoitteeseen eevakolu (at) gmail.com, jos työhuoneelle on tarvetta!

 

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Vieläkö työtila on toista käyttäjää vailla? Laitoin sulle spostia, ehditköhän vastailemaan jossain vaiheessa? Minut tavoitat osoitteesta myllymedia(at)gmail.com

Tapani

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.