että hän muistaisi saman

Muiden lähtiessä juhlimaan kaduille, minä päätin pitää hengähdyshetken hektisen viikon jälkeen ja jäädä kotiin. Laskin ammeeseen veden, levitin kasvoille naamion ja nappasin mukaan kirjan, jota äiti oli kehunut.

 

 

En noussut kylvystä ennen kuin viimeinen sivu oli käännetty, kun vesi oli jo muuttunut viileäksi ja kirjan sivut olivat höyrystä yhtä käppyräiset kuin varpaideni iho. Kasvonaamio rapisi jo kasvoilta kuivana pois. Anna imeytyä viisi minuuttia, purkin kyljessä oli lukenut. Annoin imeytyä muutaman tunnin.

 

Laskin kirjan ammeen reunalle ja tuijotin hetken seinää. Toivoin, että olisi ollut joku, jolle sanoa jotain. En tiennyt, mitä ajatella, joten nousin ammeesta, kääriydyin kylpytakkiin ja lakkasin varpaankynnet vaaleanpunaisiksi.

 

Istuin loppuillan kylpytakissa, söin puoli litraa mansikoita ja mietin, pitäisikö minun muistaa vai unohtaa.

 

 

Kommentit

aino anniina (Ei varmistettu)

juuri tuolla tavoin minä tahtoisin viettää iltoja. kuulostaa unelmalta!
(ja tuo kirja on luettava, etsin sen heti kirjastosta.)

Peora (Ei varmistettu)

Luin tuon saman kirjan viime viikolla, ja mietin aivan samaa päästyäni loppuun. Vaikuttava ja vangitseva, ei tuosta kirjasta voi muuta sanoa. Ja ehkä sen verran, että omat ongelmat alkoivat tuntua huomattavasti pienemmiltä.

Eeva Kolu

Aino Anniina: kannattaa aina toisinaan varata yksi ilta vain lojumiselle ja lukemiselle, suosittelen! Ja tuota kirjaa suosittelen vähintään yhtä paljon. **************** Peora: ihan samoja ajatuksia oli täällä. Tosin ne ovat vielä hieman hajallaan.

Sonja (Ei varmistettu)

Mahtava, inhottava, pieni elämänmakuinen kirja.

Nukke (Ei varmistettu)

Ihanaa, täytyy lukea tuo kirja. terveisin lukutoukka.
ja ihanaa tekstiä ihanaa tekstiä ♥

Ella (Ei varmistettu)

Kaiken tän lätkähuuman (siis minkä?) oli ihanaa lukea tää teksti. Juuri näin sen pitää olla. Kiitos blogista ja juuri tällaisista teksteistä. Sinkkuna myös kaipaa enemmän tällaisia yksinolemispostauksia :)

Kamicha (Ei varmistettu)

Hei, Eeva! Nyt kun blogisi siirtyi tänne Trendiin, feedissä ei ole enää kuvia lainkaan :( - toinen puute on se, että oman blogin osoitetta ei voi lisätä tänne kommenttikenttään - mikä on yleensä ihan normikäytäntö.

Kesälukemistahan pitää ruveta jo hamstraamaan!

http://www.lily.fi/palsta/jenna-k (Ei varmistettu)

No ni Eeva, sä saat mun ikkunalaudan, jos mä saan sun kylpyammeen!

Eeva Kolu

Sonja: ja kaunis kuin mikä. ****************** Nukke: kiitos! Suosittelen tuota kirjaa lukutoukalle ehdottomasti. *************** Ella: kyllä, yksinolo on ihanaa ja tarpeellista. Rakastan ystävien seuraa enemmän kuin mitään, mutta tuollaisia iltoja tarvitsee tasaisin väliajoin :) ***************** Kamicha: juu, kummastakin asiasta on tullut paljon palautetta ja tekniikka yrittää parhaillaan fiksata ne! Eiköhän se tästä! ****************** Jenna: IT'S A DEAL! Vaihtaisin kylpyammeen ihanaan ikkunalautaan heit.

Enya (Ei varmistettu)

ihana mieletön postaus tämä ♥ sait mut kiinnostumaan tosta kirjasta! =)

Emmi / arjestaviis.blogspot.com (Ei varmistettu)

Tämä on yksi suosikkikirjoistani! Oletko jo lukenut Elina Hirvosen Kauimpana kuolemasta? Se on aika erilainen, mutta yhtä vetoava ja ajatukset hetkeksi kaappaava kirja!

Maiju Emilia (Ei varmistettu)

Tuo kirja pysäyttää, etenkin kun itselläkin on psyykkisistä häiriöistä kärsiviä sisaruksia. Todentuntuinen ja samaistuttava teos!

Dulce (Ei varmistettu)

Tämä kirja on mainio! Muistan vieläkin sen kesäillan viisi vuotta, kun kirjoitin siitä liikuttuneena silloiselle sydämelleni. Että hän muistaisi saman on sitä paitsi yksi parhaita kirjan nimiä.

Queenie (Ei varmistettu)

Hey, that's the grteaset! So with ll this brain power AWHFY?

Adelphia (Ei varmistettu)

Real brain power on display. Tkahns for that answer!

Kukka (Ei varmistettu)

Olen jo kauan aikaa halunnut lukea tuon kirjan ja vähän aikaa sitten viimeinkin hankin sen. Odotin lukukokemusta innolla, mutta minuun kirja ei tehnyt vaikutusta. Ehkä siksi, että itselläni on kuitenkin suurempiakin ongelmia. Kertojapersoona vaan lähinnä ärsytti.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.