Filippa K:n inspiroiva syksy

Filippa K:n lookbookit ovat yleensä kaikessa yksinkertaisuudessaan varsin inspiroivia.

Koska merkki tekee pääasiassa simppeliä perusvaatetta, kuvista saa yleensä hyviä ideoita ihan omienkin, vaatekaapista jo löytyvien vaatteiden yhdistelyyn. Ei ostopakkoa!

Nämä kuusi asua olivat suosikkini syksyn 2013 lookbookista. 

Ihastuttaa erityisesti: löysän, jätkämäisen puseron ja supernaisellisen kynähameen yhdistelmä ja tuo muhkea poolo kapeiden nahkahousujen kamuna. Nahkahousuihin ei ehkä tätä peffaa kannata yrittää sulloa, mutta josko vaikka mustat, kapealahkeiset farkut...

Olen vähän ihastunut vasemman asun takkiin. Käytännössä kuitenkin luulen, että se näyttää saunatakilta. Olen sovittanut vastaavanlaista mallia pari kertaa aikaisemmin ja melkein pelännyt, että joku istahtaa viereeni kylmä Karhu kädessä ja alkaa vihtoa.

Sitten kun joku vielä alkaisi tehdä nämä lookbookit Suomen sääoloihin sopiviksi. Unohdettaisiin nuo paljaat nilkat ja näytettäisiin, miltä hamoset näyttävät sukkahousujen ja loskankestävien maihareiden parina.

Vaikka edelleen uskon, että juuri tämä syksy on vihdoin se syksy, kun villakangastakin voi yhdistää paljaisiin sääriin. Olen kuullut että sellaista tapahtuu. Ainakin muotilehdissä ja televisiossa.

Kuvat Filippa K

Kommentit

Susanna (Ei varmistettu)

Hei,

Tommy Hilfigerillä on erinomainen kauluspaita tämän syksyn mallistossa - rento mutta asiallinen. Kaiken lisäksi paita on aivan ihana päällä ja näyttääkin hyvältä! :) (http://www.aukia.fi/naiset/paitapuserot/tommy-hilfiger-paitis-p-84721.ht...)

Suvi sur le vif

"Olen sovittanut vastaavanlaista mallia pari kertaa aikaisemmin ja melkein pelännyt, että joku istahtaa viereeni kylmä Karhu kädessä ja alkaa vihtoa." - Osui ja upposi, kiitos riemastuttavasta lauantain piristyksestä, ihana Eeva! Ja inspiraation jaosta.

hanne_tasteofhoney

Tan takia Eeva luen sun blogia! Viiltavaa muotianalyysia :D tassa blogissa on sellainen laatutakuu etta oksat pois, peittoaa muotibloggaajien Nelly-kollaasit 6-0! Ethan ikina lopeta, love you! <3

MarianneM (Ei varmistettu)

Filippa K:n simppeli tyyli iskee kyllä meikäläiseen ja kovaa. Ja pystyn hyvin näkemään maiharit näistä jokaisen asun parina :)

Salla/kompastelua (Ei varmistettu) http://kompastelua.blogspot.com

Olen vieroksunut poolokauluksia ainakin vuosikymmenen, mutta hämmästyksekseni se on ollut lähikuukausina juuri se, jota jään tuijottamaan. Maulleni on selkeästi tapahtumassa jotain, toimii nimittäin tuossakin!

anna-liisa (Ei varmistettu)

Niin, sama kokemus tuon mallisista takeista. Jos olisin 20cm pitempi, ei sitä vaikutelmaa varmaan syntyisi. Ja poolokaulus vaatisi sen kaulan, jota meikäläiselle ei juuri ole suotu.
Onneksi on sentään muitakin kivoja vaihtoehtoja...

Reettam (Ei varmistettu)

Osui ja upposi kyllä nämä kuvat! Yksinkertainen toimii parhaiten. Toisaalta miksi musta ei koskaan tunnu että näytän noin freesiltä kun yhdistän farkut ja jonkun "rennon tyylikkään" silkkipaidan?:D
Jos nahkahousut ei nappaa, niin tulipa mieleen, että vahapintaiset mustat farkut olis varmaan myös tosi jees. Ja imartelee myös meitä, jotka eivät ole kokoa XS.

Eeva Kolu

Kiitos taas kaikille kivoista kommenteista! Ja mahtavaa vaatesyksyä! :)

Peeta RAW (Ei varmistettu) http://rawdesignblog.blogspot.fi/

Joo-o kyllä tuolta poimisi hyvinkin mieluusti yksittäisiä "luottokappaleita" omaan vaatekaappiin. Kuten tuon lyhyen villakangashamosen ja molemmat ylimmän rivin neuleet!

Ps. käytin tänään pehmoisia kesä-Martenseja paljaiden säärien kanssa! Villakangastakin ja paljaiden säärien kombo voi sitten olla vähän haasteellisempi...

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.