finne

Poikaystävä nappasi minusta tämän kuvan, kun lähdimme viime viikolla Ateljé Finnestä. Ruma tukka, hölmö ilme, ihana valo.

 

 

Toivottavasti blogini helsinkiläiset lukijat ovat jo tietoisia siitä, että Ateljé Finne on yksi kaupungin ihanimmista ravintoloista. Siellä toimii kaikki - ruoka on tositosi hyvää, palvelu mutkatonta ja miljöö just semmonen mistä mää tykkään.

 

Mukavaa tiistaita kamut! Tällä viikolla keskityn muuttolaatikoiden purkamiseen, lukukauden alusta johtuvan paperisodan hoitamiseen ja reissaamiseen akselilla Tampere-Helsinki-Turku, joten loppuviikon ajan luvassa on vihdoin niitä toiveuusintoja.

 

 

 

Kommentit

Emma (Ei varmistettu)

Ihan täydellinen loppukesän valo! Ei kai sitä syksyn tulemist voi estää. Äääää! Hyviä reissuja hun!

jou (Ei varmistettu)

kivoja kuvia. oon löytäny sun blogin vasta äskettäin, niin voisitko valaista ihan pienesti: mitä opiskelet, minne muutit, missä asuit, miks reissaat tre hki åbo-väliä :D ?

A (Ei varmistettu)

Mun piti kysyä siitä, kun siellä edellisessä blogissasi mainitsit siitä nenälaastarin/mustapäälaastarin käytöstä, että miten sitä käytit? Tarkoitan siis, että mainitsit muistaakseni, että höyrytit ihoa sitä ennen? Kuinka kauan? Ja teitkö sitä ennen kuorinnan?

Eeva Kolu

Emma: no eiks ooki! Ja hei, kyl me nautitaan elämästä syksylläki, vai mitä häh! *************** Jou: asuin aikaisemmin Turussa, josta muutin Tampereelle vuosi sitten opiskelemaan tiedotusoppia. Viimeiset 4 kuukautta asuin Helsingissä, koska yliopisto oli tauolla ja poikaystäväni sai sieltä töitä. Nyt asun taas Tampereella ja reissaan Helsingissä ja Turussa töiden ja ihmissuhteiden takia :)

Eeva Kolu

A: joo höyrytin ja tein kuorinnan ja sitten laastaroin. Nykyään en tosin enää kauheasti käytä niitä, kun luin jostain että laastarit saattaa itse asiassa venyttää huokosia.

Elina (Ei varmistettu)

Kiva tukka, söpö hymy, ihana valo!

Pee (Ei varmistettu)

Jännä juttu, olen sun kanssa eri mieltä :D Kävin Finnessä joskus vuosia sitten ja mun mielestä ruoka oli ihan jees, muttei mitään erikoista (maut oli sinnepäin, kaikki oli vähän plääh ja valjua), palvelu tökki tosi paljon, odotettiin ihan koko ajan kaikkea, eikä se ollut edes ystävällistä mielestäni.. Ja mitäs muuta, no miljöönä se kyllä on todella kiva! Mut hei kerrankin näin, etten ole koko ajan huutelemassa täällä sitä amenta sun teksteille:D

Ninni (Ei varmistettu)

Mäkin olen edellisen kommentoijan tavoin ollut aina vähän pettynyt Ateljé Finneen. Samojen kavereiden Kuurnassa taas olen saanut aina loistavaa ruokaa.

jen (Ei varmistettu)

Ateljé Finne - tykkään todella. Palvelu ei ole asiakasta kumartelevaa, ja on syytä pitää huolta itsestä: jos ei osaa avata suutaan ja pyytää vesikannua niin sitä ei välttämättä aterian aikana saa, mutta hei, olisiko ollut suuri vaiva kysyä? Rakastan kiireisen hätäistä sommelieria, mikä persoona! Tässä ravintolassa kuuluu nauttia rennosti pönöttämisen sijaan. Toivottavasti söit lakritsipaahtovanukasta, itse syön joka kerta, en voi ottaa sitä riskiä että valitsisin listalta jotain muuta eikä se olisikaan yhtä taivaallista.

Pee (Ei varmistettu)

Meillä palvelu oli sitä tasoa, että vaikka asioita pyydettiin niitä ei koskaan saatu. Osa ruoista jäi jonnekin matkan varrelle ("ai sori, tässä tulee tää yksi myöhästynyt pääruoka" kun muut ovat jo syöneet), väärät jälkkärit menivät takaisin keittiöön ja seuraavia sai taas odottaa liian pitkään etc etc. Ei palvelun tarvitse olla asiakasta kumartelevaa, se voi olla ihan pelkästään hyvää ja rentoa palvelua. Helsingissä on onneksi useita ravintoloita joista saa hyvää ruokaa, eikä niissä tarvitse pönöttää, joten jokainen voi valita omaan makuunsa sopivan :)

Heli (Ei varmistettu)

Ihana kuva, värit ja tunnelta!

Minä myös petyin Ateljé Finneen ja päätin, etten mene toista kertaa. Tästä on jo aikaa jokunen vuosi, ehkä pitäisi antaa uusi mahdollisuus, vaikka taitaa jäädä antamatta, niin paljon Helsingissä on hyviä ravintoloita jotka eivät petä.

Eternity (Ei varmistettu)

You put the lime in the coconut and drink the atrcile up.

pqdctyaq (Ei varmistettu)

54IC5h nohftlpywido

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.