Frankly my dear

Taannoisella Tallinnan-reissulla poikkesimme syömään ja drinkeille vanhassakaupungissa sijaitsevaan Frankiin. Paikasta tuli kertaheitolla yksi Tallinna-lemppareista.

Sisustus on hauska yhdistelmä Skandinaviaa ja Amerikkaa, ja ruokalistalta löytyy kaikkea aamiaisista cocktaileihin ja burgereihin. Tästä tykkään muuten Tallinnassa hurjasti: todella monet ravintolat tarjoilevat lounaan ja illallisen lisäksi aamiaista. Voi kunpa Suomessakin joku!

Frank on trendikäs, mutta ei tunnu laskelmoidulta - paikassa on hyvä henki. (Tiedättekö niitä paikkoja, joihin kävellessä tulee sellainen tunne että nyt on tilattu konsulttitoimistolta trendikartoitus ja suunniteltu jokainen yksityiskohta sen mukaan - ja lopputulos on täysin hengetön kopio esikuvistaan? "Nuoret haluavat nyt juoda cocktailinsa hillopurkeista. Rosoisen Berliini-vaikutelman saavuttamiseksi suosittelemme töhrimään WC:n seinät itse, sillä asiakaskunta ei tee sitä tarpeeksi nopeasti. Ja jossain olisi ehdottomasti oltava meksikolainen pääkallo.")

Frankin burgerit (8 e) olivat super: sopivan simppeleitä mutta ilmeisesti hyvistä raaka-aineista tehtyjä, en meinaan muista milloin viimeksi olisin syönyt yhtä maukkaan purilaispihvin. Joimme myös paikan nimikkococktailit (6 e), joka oli ilmeisesti ihan perinteinen mint julep ja erinomaisen hyvä sellainen.

Hyvää ruokaa, edulliset hinnat ja viihtyisä ympäristö - enpä keksi mitä enempää raflalta voisi toivoa.

Frank Bistro
Sauna 2, Tallinna

Kommentit

saimah
Mintulle mies 2014

Olimme juuri pari viikkoa sitten tyttöjen reissulla Tallinnassa ja vietimme mahtavan illan Frankissa! Palvelu oli erinomaista, ylläriksi etukäteen ystävälle tilattu synttäriyllätyskin tuotin pöytään tähtisateen kanssa- ja koko ravintolan taputtaessa! Drinkit olivat taivaallisia ja ruoka hyvää. Ja se tunnelma <3

Eeva Kolu

Oi, ihana kuulla että teilläkin oli onnistunut ilta! Kuulostaa just sopivalta paikalta synttäri-illalliselle :)

Laurella
Pilkku otsassa

Tin-tin Tango (eli Tintti) Töölössä tarjoaa aamiaisia ympäri vuorokauden. Mää ainakin oon tykänny kovastenki. Plus paikan sisustus on tosi soma Tintti-tauluineen.

sokeris (Ei varmistettu)

Mäkin tykkään! Tulehan, Eeva, kotiseutumatkalle Töölöön! :)

Eeva Kolu

Joo Tin Tin Tango on tosi kiva! Mutta mun mielestä se on kyl enemmän kahvila :) Virossa monet ravintolat tarjoaa ihan lämpimiä aamiaisannoksia, esim. munakkaita, pannareita yms...

ingis8

Eeva, spot on! Tuollaisia konsulttitoimistopaikkoja löytyy Tukholmasta niin paljon! Olen keskustellut tästä vaikka kuinka!  Tukholmassa noiden hillopurkkien ja pääkallojen lisäksi löytyy myös aina paikoista katto, jota ei ole peitetty (joskus jollakin ritilällä) vaan putket on jätetty näkyville luoden "teollisuusvaikutelmaa".

Itse arvostan myös paikkoja joissa on "sielu".

Tin Tin Tango on myös mieleeni. Sinne jää helposti tuntitolkulla pelaamaan lautapelejä ja juomaan santsikupillisia kahvia.

Eeva Kolu

Haha! Mulle tulee Helsingistä muutama sellainen paikka mieleen, mutta että edelläkävijä-tukholmalaisetkin, nej!

Tiiss (Ei varmistettu) http://kulkeva.blogspot.fi/

Ei olisi voinut osua parempaan saumaan tämä vinkki, olen lähdössä juhlimaan kaverin syntymäpäivää Tallinnaan ja yritän ujuttaa joka reissuun mahdollisimman monta hyvää ravintolakokemusta! Tallinna on muutenkin ihana kaupunki tunnelmaltaan, mutta parasta on ehdottomasti ruoka ja se ravintolatarjonta. Frank pääsi kyllä listalle!

Tera (Ei varmistettu)

Viime viikonlopun parhaat bongaukset
Ravintolat: Von Krahli Aed ja Vegan Restoran V
Molemmat vaatii pöytävarauksen, mutta ovat ehdottomasti sen arvoisia!

Shoppailu: vanhankaupungin ulkopuolelta, Telliskivi 60 osoitteesta ja sen lähiympäristöstä löytyvät pikkukaupat.

Eeva Kolu

Kiitos vinkeistä! x

Elskis (Ei varmistettu)

Multa lähtee myös iso suositus Von Krahli Aedille! Onnistuu myös ihmisille joilla on rajoitteita ruokavaliossa, gluteenittomuus ymmärrettiin ja oli merkitty hyvin listaan. Kaikki käsin tehtyä ja tuoreita raaka-aineita käyttäen. Söin 3 ruokalajin päivällisen ja join hyvää viiniä, kahdellakybällä.
Meen toistekin &lt;3

Karmen (Ei varmistettu)

Hei Eeva,

Kiva että tykkäsit Frankista :)
Suosittelen myös sellaista paikka kun Toit's (Tartu mnt 7, Tallinn), siellä ovat myös tosi hyvät burgerit ;)
http://www.toits.ee/toits-city-restoran-tallinnas

Terveisiä Tallinnasta!

Eeva Kolu

Kiitos tästä, pitää tehdä pian uusi reissu Tallinnaan :)

Joonas (Ei varmistettu) http://indiemode.blogspot.fi

Olin tulossa kommentoimaan, että suurkiitos tästä vinkistä. Oon menossa Tallinnaan ja tänne on nyt pakko päästä. Ilman sua en olisi varmastikaan tästä paikasta kuullut.

Ja hauska yhteensattuma oli, että suunnitelmissa oli jo todellakin mennä Toitsiin, mutta kun näin Frankin, haluan ehdottomasti sinne. Molempiin ei ehdi, jo nyt pitää jaksaa syödä kaksi ateriaa päivässä :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.