GOOOOOOOOOOOOOOOL

Kaikki mitä rakastin

Rasti seinään: olen käynyt jalkapallo-ottelussa Etelä-Amerikassa.

Nyt ovat meinaan tähdet linjassa: Chiclayon stadion on remontissa, joten Perun korkeimman sarjatason pelejä pelataan täällä meidän pikkukyläpahasessa. (Sattuma numero kaksi: matsin voittajajoukkue Juan Aurich on tulkkimme isoisoisän perustama.)

Tässä tehdään kauppaa lipuista...

… mutta niitähän ei oikeastaan tarvitse, jos sattuu asumaan riittävän korkeassa talossa riittävän lähellä stadionia.

Jos perulaista jalkapalloa pitäisi kuvailla yhdellä sanalla, se olisi tapahtumarikas. Yhden matsin aikana kolme pilkkua ja kaksi punaista korttia.

Matsissa oli ihan mahtava tunnelma: ihmiset istuivat ja seisoskelivat vähän missä huvitti, aurinko paistoi ja penkeillä kierteli myyjiä myymässä lucumasta tehtyjä mehujäitä, popcornia, banaanisipsejä ja kylmiä juomia. Torvet ja rummut soivat ja tunnelma oli innostunut muttei aggressiivinen. Mikä ihana tapa viettää sunnuntaipäivä. Jos olisin nyt yhtään lällyllä päällä voisin mainita jotain yhteisöllisyydestä ja yksinkertaisista iloista.

Takanamme matsia selosti paikallisradioon mies, joka ei tainnut vetää kertaakaan henkeä koko 45 minuutin aikana. Ja kyllä, kun verkko heilui, sieltä se kajahti: GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!

Kommentit

sylvi taimi

haluan nähdä kuvan tuoreesta lucumasta. rakastan sitä superruokapuuteria, mutta mulla ei ole aavistustakaan, miltä hedelmä näyttää tai miten se kasvaa...

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.