Got a gun and an eagle's eye but would like somewhere safe to hide

Kaikki mitä rakastin

Katsoin elokuvan Celeste And Jesse Forever, ja haluaisin sanoa siihen liittyen viisi asiaa.

1. Elokuva oli ihana, katso.

2. Lily Allenin Littlest Things on edelleen maailman sydäntäsärkevin kappale. Epäilen, että ihmiset jäävät huonoihin suhteisiin ihan vain siksi, että se tulee radiosta oikealla (tai siis väärällä) hetkellä. Onko mitään pelottavampaa kuin ajatella joutuvansa samastumaan siihen biisiin.

3. Girl crushini Rashida Jonesiin elää ja voi hyvin, tämän elokuvan nähtyäni vieläkin paremmin. Rashida on fiksu, hauska ja lahjakas näyttelijä ja käsikirjoittaja. Suosittelen Rashidan tuotannosta esimerkiksi elokuvia I Love You, Man ja Our Idiot Brother sekä tv-sarjaa Parks & Recreation. Huvittaisi katsoa uudestaan myös NY-LON, mutta onkohan se yhtään niin ihana kuin muistelen?

4. Löysin leffan soundtrackilta tämän biisin, Mr Little Jeansin Rescue Song. Olen kuunnellut sitä repeatilla kaksi päivää. 

5. Kukahan pelastaisi minut? (Se oli kompa, haa haa. Ei kukaan.)

 

((PS. tarkoitus ei ole muuttaa tätä blogia pelkäksi kirja- ja elokuvablogiksi, mutta olen ollut koko tämän viikon kuumeessa, joten elämäni pyörii tällä hetkellä vahvasti neljän seinän sisällä ja kirjojen ja elokuvien ympärillä. Ja sipsien. Ja yskänlääkkeen. Sippin' on that sizzurp.))

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Täysin samaa mieltä Rashidasta ja leffasta, katoin pari kuukautta sitten - ihana leffa!!

TaikaM
Magic Mannila

T:taika :D

Eeva Kolu
Kaikki mitä rakastin

Jei!!! :D :D

mikihara

Tää on niin ihana elokuva! Suuryllätys mulle tuli siitä että Andy Samberg oli uskottava eikä päässä soinut kertaakaan I'm on a boat. Rashida Jones (nyt vasta tajusin että Quincy Jones on sen isä!?) on aina niin uuh että melkeen alkaa olla laadun tae. Parksissa tosin Amy Poehler voittaa kaikki, ja sen jälkeen Ron Swanson voittaa vielä Amyn.

Eeva Kolu
Kaikki mitä rakastin

Amy on mun idoli. Ja rakastan Ron Swansonia. Ja Andy oli tosiaan tosi söpö ja hyvä tässä leffassa. Oi että, onpas kaikki nyt hyvin.

lapa111 (Ei varmistettu)

No moro kamu! Kuule täytyy sanoa että sinä se jaksat aina yllättää, viittaus Three 6 Mafiaan tuli aivan puskista :D:D Mainiota, sanon minä. Mainiota.

Eeva Kolu
Kaikki mitä rakastin

Stay fly kamu xx

Suvi55

Olin myyty heti kun näin Andyn kuvan. <3

einna (Ei varmistettu)

Mäkin herkistyn aina Lilly Allenin Littlest Thingsia kuunnellessani, en siksi että samaistuisin vaan just sen kamalan ajatuksen takia, että mitä jos tämä biisi joskus osuisikin ihan nappiin?

Vierailija (Ei varmistettu)

Kiitos Eeva ihanista blogeista. Yritin joku aika sitten hakea ruoka inspistä sun vanhemmasta tuotannosta, mitään ei löytynyt kun googletin kolmisilmäpullaa :)

OonaV (Ei varmistettu)

Voi oliks tää vitsi? Oon kohtalaisen dorka.

niina c. mon (Ei varmistettu)

Mun piti oikein tehdä lista kaikista näistä kirjoista ja elokuvista, joita oot suositellut viime aikoina. En malta oottaa, että pääsen ahmimaan niitä. Lisää suosituksia vaan, ei haittaa ollenkaan!

Meerii (Ei varmistettu)

Tää oli ihana!! Kiitos, että suosittelit tätä! Tosin odotin tuon ekan kuvan vuoksi koko leffan ajan, että Celesten ja Jessen häitä näytettäisiin jossain kohtaa(muutenkin kuin alussa lygyesti). Ei näytetty :/

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.