Helinää helskettä

Joulu se vaan tekee tulemistaan protesteistani huolimatta.

Tässä pikku vinkki kauniita joulukoristeita kaipaaville: Tikausta saa suloisia, käsinmaalattuja joulupalloja. Niissä on juurikin se oikea fiilis, joka tulee ihmiskäden jäljestä.

Nämä pallot löytyivät äidin joulukuuseen, kun äiti oli perinteikkäällä kaupunkilomalla luonani (rouva itse asuu puolen tunnin matkan päästä keskustasta, mutta pitää itseään pesunkestävänä maalaisena).

Teimme kierroksen Etelä-Helsingin sisustusputiikkeihin. Korkeavuorenkadun Tikau on yksi lemppareistani, sillä yksinkertaisen kauniin valikoiman lisäksi kaikki kaupassa myytävä on tuotettu eettisesti reilun kaupan periaatteiden mukaan. Varsinainen hyvän mielen kauppa siis.

Liikkeessä oli myös huippukauniita sinisiä joulupalloja, jotka olivat omasta mielestäni vieläkin hienompia, mutta sininen on kuulemma äidin mielestä epäilyttävä väri. Varmaan joku maalaisten juttu...

Kommentit

w-täti (Ei varmistettu)

Minä asun sinun äitisi huudeilla, ja pidän itseänikin pesunkestävänä maalaisena :D Ja käyn niin harvoin "isolla kirkolla", että se käy jo ulkomaanmatkasta! Sininen joulupallona ei ole niin pahana kuin jouluvalona. Hrrr.

Siiri E (Ei varmistettu)

Itse olisin mennyt sinisellä ihan Sex and the Cityn Charlotten vuoksi. Se kohtaus, missä Harry säästää C:n harvinaisen sinisen joulupallon on vaan niin liikkis.

Siiri E (Ei varmistettu)

P.S. Kiitos, nyt päässä soi "hupsis tupsis pimpeli pompeli...." :D

iituliina (Ei varmistettu)

Luin otsikon että "Seksi hellettä" ja sen kummempia ihmettelemättä meinasin tulla valistamaan yhdys_sanoista. Hetken kesti ennenkuin aloin miettiä, että mitenhän otsikko liittyy tekstiin mitenkään. Etenkään näin joulukuussa. Olis varmaan mun nukkuma-aika.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.