Herkkuja Huuto.netissä

Raivasin vaatekaappia rankalla kädellä muuton tieltä, lopputulos nähtävillä Huuto.netissä. Täältä löydät uutta kotia etsivät ihanuudet. 

Hinnat sisältävät postikulut ja tuotteet on hinnoiteltu siten, että olen valmis luopumaan niistä lähtöhinnalla. Ei siis mitään hintavaraus-pelleilyä.

Pahoittelen ryppyisiä vaatteita (poikaystävä tarjoutui ottamaan valokuvat eikä kuulemma huomannut mitään eroa ryppyisen ja silitetyn vaatteen välillä) sekä toistuvia kirjoitusvirheitä (tuntikausien naputtelu ilman silmälaseja saa näemmä kirjaimet käyttäytymään holtittomasti).

 

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Oho, meikäläisen unelmien Swedish Hasbeensit siellä, ne mustat! Uskaltauduin jopa heittämään huuto.net neitsyyteni niiden vuoksi, toivottavasti tärppää. :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Aikamoinen kuhina käy... Kivaa mainosetua blogista; oikeesti munsta kiva!

jos laitat noin kivoja vaatteita huuto.nettiin, voi vain miettiä kuinka kivoja sulle jäi vielä. :)

Shoegal (Ei varmistettu)

Mietin just samaa kuin "sauma"! Voi kökkö, kun nuo beiget Hasbeensit on mulle väärää kokoa, todellakin olisin yrittänyt niitä huutaa :) (mun tilin kannalta sinänsä hyvä, mutta toisaalta huono, koska ostan jotkut Hasbeensit melko varmasti beigenä jossain vaiheessa)

Eeva Kolu

Voi harmi, ettei koko tärpännyt! Tosiaan nyt oli pakko karsia vaatekaappia aika rankalla kädellä, kun täällä uudessa kodissa ei ole mitenkään hulluna säilytystilaa. Mutta ei harmita kun tiedän, että pääsevät takuulla hyviin koteihin :)

Parkkis (Ei varmistettu)

Onneksi huutoaikaa on vielä jäljellä, tämäkin haaveilee noiden hasbeensien perään. :D

riiriVierailija (Ei varmistettu)

Voi, kivat rahat tulossa sulle:) Ja "kivaa" pientä postittelua, kun viet nuo kaikki postiin :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.