hymyillään kun pukeudutaan

Kaikki mitä rakastin

Innostuin eilen illalla väsäämään sitä pauhaamaani aarrekarttaa. Lopputulos jääköön minun ja alitajuntani väliseksi salaisuudeksi, mutta selatessani läjäpäin lehtiä kollaasiani varten silmiini pisti se, miten kamalan surullisia ihmisiä muotilehdissä esiintyy. Filippa K:n tyttö tihrusti itkua ja Lulan neiti näytti maansa myyneeltä, kun joutui seisomaan auringonpaisteessa kukkakedolla Miu Miun mekko yllään. Onhan noita, kohtaloita.


Teki mieli halata niistä jokaista ja sanoa tyttökulta, sinä olet nuori ja kaunis, sinulla on päälläsi vaatteet, joihin minulla ei ikinä olisi varaa ja saadaksesi tämän työn olet peitonnut kymmeniä muita tyttöjä. Eivät asiat ole noin huonosti.

 

 

 

Tiedetään, tiedetään, hymyileminen ei ole haifässöniä eikä malli hymyile, jos kuvaaja ei käske. Mutta kun niitä yksittäin ehkä hienojakin murjotuskuvia katsoo isona massana, alkaa väkisinkin naurattaa - kaunista jengiä upeat vaatteet päällään, eikä kellään näytä olevan kivaa.

 

Siispä päätin, että tänään jos koskaan minä laitan blogiin sen kuvan, jossa hymyilen. Vaikka se onkin samalla se, jossa minulla on kaksoisleuka, silmät kierossa ja polvet lukossa. Mutta ainakin hymyilen. Eihän se ole mikään rangaistus pukeutua aamulla InWearin takkiin, Filippa K:n kauluspaitaan, COSin villapaitaan, A.P.C.:n hameeseen, Monkin huiviin, Zaran laukkuun ja Vagabondin kenkiin.

 

 

Että niin. Hymyillään kun pukeudutaan.

Kommentit

anna/walkwithhellogoodbye.blogspot.com (Ei varmistettu)

hih, ehkäpä juuri tuosta hymyttömästä syystä tämä kuva kirsi pyrhösestä on minusta niin ihana:
http://i.models.com/i/db/2011/11/68335/68335-800w.jpg

wikke (Ei varmistettu)

Hyvä idea hymyillä, ja ihan mielettömän kaunis asu ja neito! Vihreä ja viininpunainen, hyvältä ne näyttää yhdessä. Kaksi vanhaa inhokkiväriäni, mutta näin se mieli muuttuu.

Eeva Kolu
Kaikki mitä rakastin

Anna: vautsi, onpas tosiaan ihan mahtava otos! En ollut ennen nähnytkään tuota kuvaa. ************ Wikke: tiiäks, mäkin inhosin ennen viininpunaista ja vihreää! Nyt tykkään ihan hirveästi molemmista. Tosin vihreästä toistaiseksi vain asusteissa, mutta eihän sitä tiedä...

Noora (Ei varmistettu)

Oi ihanuus sinä <3

inari (Ei varmistettu)

...oot niin ihana <3

annna (Ei varmistettu)

ah nuo kengät! kovasti olen tahtonut juuri nuita, ehkä joulupukki tai synttäritonttu tuo :)

Londra (Ei varmistettu)

Ihana Eeva! Mainio kirjoitus taas kerran. Mulla on ilmeisesti jonkinlainen näköhäiriö, koska en ole vielä koskaan tavannut ihmistä, joka ei näyttäisi hymyillessään kauniimmalta kuin murjottaessaan. Ei liene yllätys, etten työskentele muotialalla.

Johanna (Ei varmistettu)

"kaksoisleuka, silmät kierossa ja polvet lukossa" say what??! Ihminen on kyllä niiiin itsensä pahin vihollinen.

Ja mä en ole ikinä tajunnut sitä mallien vakavuutta, en kuvissa enkä catwalkilla. Ihminenhän on paljon kauniimpi ja lähestyttävämpi i kun se hymyilee, luulisi positiivisten mielikuvien myyvän paljon enemmän kuin negatiivisten. Mutta kai ne ovat tämänkin testanneet. Mutta en silti tajua :(

Surunaama (Ei varmistettu)

Mallit on niin laihoja ja nälkäisiä, ettei paljoa hymyilytä.

Myy (Ei varmistettu)

Sä oot just noin ihana! Ihana, ja täysin oikeassa!

Eeva Kolu
Kaikki mitä rakastin

Noora, Inari, Annna: kiitos mussukat sanoistanne! :) *************** Londra: totta. Tosin kyllä musta vakavilla, surullisilla ja vihaisillakin kuvilla on tietysti paikkansa. Mutta kun selasi tarpeeksi monta lehteä, alkoi jo naurattaa se kaikki vakavuus :D **************** Johanna: haha, olisitpa vaan nähnyt tuon kuvan ensin täysikokoisena tietokoneen ruudulta ennen kuin pienensin sen! Totta. Toisaalta kyllähän noissa "kaupallisemmissa" mainoksissa usein hymyillään. High fashion-maailmalla vaan on jotain iloa vastaan ;) **************** Surunaama: voi voi, toivottavasti ei sentään. ********** Myy: kiitos ihanainen Myy :)

Piia (Ei varmistettu)

Oot kyllä mahtava tyyppi :D

miisu (Ei varmistettu)

ja tekstisi tuttuun tapaan täyttä asiaa. Mitä onnellisempi itse on, sitä hoopommilta muotilehtien vaate(henkari)mainokset alkavat näyttää. Tai sitten aika raivostuttavilta. Kylmyys tai ilottomuus kun ei ainakaan minun mielestäni ole coolia.

Toisaalta, me jotka nauramme noille mainoksille kuulumme onnekkaisiin. On paljon niitä, jotka ottavat ne todesta, jopa matkivat niitä..

miisu (Ei varmistettu)

vielä: jotenkin tuosta kuvasta tulee raikkaan tyttökirjamainen/60-luvun fiilis:)
Todella onnistunut asukokonaisuus<3!

Dorit (Ei varmistettu)

Jatkanko vielä tämän illan kommentointia, no tiettykin! Olet IHANA!

Ja koska ihmeessä olen viimeksi täällä käynyt, kun mulle uusia juttuja vaan riittää ja riittää ja riittää... Oma häpeäni.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.