hyvät, pahat ja poncho

Sain eräästä lehdistöpäivästä mukaani pussukan, joka sisälsi... ponchon. Hekotellen kiskaisin sen niskaani kesämekon ja kesäolkihatun seuraksi. Vaikutelma oli välitön: When you have to shoot, shoot, don't talk.

Kuin suoraan Hyvistä, pahoista ja rumista.

 

Jätin ponchon lojumaan tuolin selkämystä vasten ja mietin, antaisinko sen jollekulle passiivis-aggressiivisena "lahjana" vai lahjoisinko sillä ikäloppua koiraa, joka tulee onnelliseksi mistä tahansa lattialta löytyvästä pehmeästä mytystä.

 

 

Vaan kuinkas kävikään? Istuimme iltaa terassilla pastan ja roseeviinin kanssa, kun hiljalleen laskeva aurinko sai aikaan pienet vilunväreet. Yhtäkkiä huomasin istuvani poncho päällä ja sanovani ääneen lauseita kuten tää on kyllä hitsin kätevä. Seuralaiseni naureskeli ja kehotti minua lähtemään soittelemaan panhuilua Kolmen sepän patsaalle, mutta arvatkaa, kummalla oli lämmin ja kummalla ei?

 

 

Ja niin kai siinä sitten kävi, että paljon parjattu poncho hurmasi mukavuudellaan ja taisteli tiensä vaatekaappiin. Julkisille paikoille en taitaisi siinä tohtia, mutta se on mitä oivin kumppani kotipihalla. Mikä taas tarkoittaa luultavimmin sitä, että siitä tulee kesän käytetyin vaate. I'll sleep better knowing my worst enemy is by my side to protect me.

Kommentit

Emmi (Ei varmistettu)

Kyllä olet ajanhermolla - ihan rupesi melkein naurattamaan, kun blogisi jälkeen eksyin Style.comin etusivulle ja mikäs muukaan siellä pällisteli kuin lauma villin lännen ponchoja!

http://www.style.com/trendsshopping/stylenotes/051611_Into_The_West/

Kaikkea sitä. Kohta päihin rupeaa varmaan ilmestymään pitkiä mustia lettejä ja sulkahattuja, jihaa!

Eeva Kolu

Emmi: kyllä vain, tähän on tultu! Kun cowboyt on nähty jo moneen kertaan... ehkä tämän jälkeen voisi tulla villin lännen uudisraivaaja-muoti? Ylös napitettu kaulus, mekko nilkkoihin asti, esiliina, tukka tiukalle nutturalle ja Raamattu käteen!

AnnaLänkkäri (Ei varmistettu)

You see in this world there's two kinds of people, my friend. Those with loaded guns, and those who dig.

Eeva Kolu

AnnaLänkkäri: You dig.

sannero (Ei varmistettu)

ponchoihin ei oikein voi muodostua muuta kuin sellainen urbaani viha-rakkaus-suhde. Ne on niin kivoja päällä, niin lämpimiä ja ei helkutti ne on jotenkin niin nolon näköisiä. That isn't match made in heaven.

Laura (Ei varmistettu)

Olen ihan urpo näiden tietotekniikka-asioiden kanssa, mutta en saa mitenkään syötettyä sun osoitetta bloggerissa "blogit joita luen"-osioon. Mikä osoite siihen pitää laittaa kun http://www.trendi.fi/kaikkimitarakastin ei toimi? Kiitos etukäteen. :) Olisi kiva päästä jatkossakin tänne helposti ja nopeasti. :)

emmi (Ei varmistettu)

voi mitä ihanaa te syötte!
saako siihen ohjeen ;)
kiitos aivan ihanasta blogista.

lotta (Ei varmistettu)

"It's impossible to be unhappy in a poncho."

Toinen Eeva (Ei varmistettu)

Moro Eeva! Sä kun olet tollanen vinegar chips -fani, niin sanopa mielipiteesi Estrellan Salt & Vinegar -sipseistä. Musta ne on ihan ok, mutta ei kyllä yhtä hyviä, kuin jotkut ulkomaalaiset... Kyllä ne tosin viinietikkasipsihimoon menee;)

Anna N. (Ei varmistettu)

IT'S IMPOSSIBLE TO BE UNHAPPY IN A PONCHOOOO www.youtube.com/watch?v=y5tKAe9lTak

ps. ihan tyhmää, ettei tääl voi jotenki ilmottaa omaa blogiaan tai mailiosotettaan ennen ku kommentoi ja siten leimautua just tietyksi annaksi.

meri (Ei varmistettu)

Tämän luettuani aloin kaivata sellaista Käytetyimmät vaatteeni -postausta, lähinnä siksi, etten tuntisi olevani ainoa, joka haahuaa ympäriinsä mitä omituisimmissa "epävaatteissa" (muistaakseni edesmenneen Elina Karjalaisen sanoin).

En tunnusta kenellekään, että ennen yhteenmuuttoa mieheni kanssa saatoin iloisesti kuljeskella päiväkausia (kotona, en julkisesti) valko-vihreässä, hämmentävän huonosti istuvassa kirppismekossa tai mummilta perityssä kirjavassa, lakanakankaisessa puolijoukkueteltassa, jossa oli pään mentävä aukko. Molemmat on armollisesti hävitetty, eikä kenenkään seksielämää ole pysyvästi vahingoitettu.

Kummatkin vaatekappaleet olivat absoluuttisen rumia ja mielikuvissa mahdottomia nähdä suunnittelijan pöydällä ("Miksi!"), mutta jostain syystä juuri niitä vaatteita, jotka etsiytyivät päälle ensimmäisenä, kun suihkun jälkeen piti saada jotain mukavaa päälle. Tai kotiin tullessa liian fiinien ja kunnollisten työvaatteiden tilalle.

"Vaietut vaatteet?" "Elämämme ponchot?"

Taika (Ei varmistettu)

Moikka! Ihanan näköstä pastaa, mikäs mahtaa olla resepti?

grasshopper (Ei varmistettu)

emmä nyt tiedä, onko pontsoilu välttämättä noloa, kylähän noita mustina ja villaisinakin varppina löytyy:) Se on miten sitä kantaa. Hyvässä seurassa sekin on ihan sama.

Pisteitä Eevalle käytännönläheisyydestä: kesälläkin voi tosiaan palella, ja silloin kaivataan joko vilttiä, huopaa, toppatakkia - tai pontsoa. Eipä noita vielä invaasioksi asti kaduila näy, eli kiva vaan, jos siitä saa lämpöä koleisiin kesäiltoihin. Kunhan nyt ne kaikkein räikeimmät/fleecehirvitykset jätetään kotiseinien sisään;)

Vaikka toisaalta, mauttomuudet voivat joskus piristää kummasti päivää:)

Eeva Kolu

Sannero: toisaalta, ehkä se niiden mukavuus johtuu juuri siitä, että ne ovat niin rumia...? :D Vähän kuin verkkarit. ********************* Laura: voih, tuo blogin syöte ei taida tällä hetkellä toimia, siitä on tullut muiltakin palautetta. Tekniikka ymmärtää yrittääkseni parhaillaan korjata sitä. ****************** Emmi: tuo pasta oli poikaystäväni tekemää ja vieläpä ihan improvisoitua, eli en ikävä kyllä tiedä ohjetta :( ******************** Lotta: hihii :) *********** Toinen Eeva: mä en tykkää noista yhtään, kun ne ei maistu ollenkaan etikalta. Syykin kyllä selvisi: luin pakkausselosteen, ja niihin ei ole edes käytetty etikkaa!!!!! ************ Anna N. tekniikka on lupaillut, että se toiminto saatais tähän pian! ******************* Meri: eiiiih en voi uskoa, että hävitit ne vaatteet! No, on teillä onneksi kauniita muistoja :) Mulla ei mitään ihan vastaavia vaatteita ole, ainakaan postaukseksi asti, mutta ehkä tuosta ponchosta tulee sellainen :D

Eeva Kolu

Taika: voi, en ikävä kyllä tiedä ohjetta, sillä poikaystävä oli kokkina ja sekin taisi vain heitellä sekaan vähän kaikkea, mitä kaapista löytyi. ******************* Grasshopper: olen nähnyt kyllä ihan tyylikkäitäkin ponchoja. Tosin ehkä ne on sitten pikemminkin viittoja tai keeppejä...? Uskon, että tuollainen inkkariponchokin voisi oikean ihmisen päällä olla tosi staili. Minä en vain taida olla se ihminen.... :D

H (Ei varmistettu)

Laura: Mä laitoin bloggeriin suoraan blogin feedin osoitteen "feed://www.trendi.fi/Rss.aspx?FeedId=2&FeedParam=16293" ja on toiminut hyvin.

H (Ei varmistettu)

Tekniikassa varmaan jo tiedetäänkin syy, mutta tän nörtin oli pakko mennä tutkimaan miksei toimi :) Sun sivun html:stä pitäisi poistaa rivi:

niin lähtisi bloggeri toimimaan antamalla sinne pelkkä blogin osoite.

H (Ei varmistettu)

... siis rivi, jossa lukee mm. "Senaste recepten". Tää kommentointi näemmä poisti osan mun edellisestä viestistä... Ja nyt tää häirikkö lopettaa kommentoinnit tähän :)

veera (Ei varmistettu)

toi poncho näyttää just täydelliseltä, tänä kesänä rakastan kaikkea hippi-länkkäri-inkkari-vaatetusta ja tuollaisia kuvioita oon rakastanu aina ! voiko noita ostaakin jostain? ja taidan olla kommenteista päätellen joka nyt innostui ponchoista.... : PP

AT (Ei varmistettu)

Heh :-D Ostin oman ponchoni ihan justiin . Se on villainen, iso, hupullinen ja ihana! Korvaa kotona peiton kivasti kun pysyy päällä pitelemättä - voi kävästä vaikka veskissä tai vedenkeitolla. Käytän sitä myös käydessämme koirani kanssa pikalenkillä.
Jahka tää joskus hajoaa, haluan huputtoman. Ehkä teen sen itse. Jos aloitan heti voisin saada sen valmiiksi ennen kuin tää hajoaa :-D Tai ostan paksua kangasta ja teen reiän keskelle hmmm...

AT (Ei varmistettu)

Niin, siis neulomalla ajattelin tehdä - ellei se kangasversio sitten.

Laura (Ei varmistettu)

Kiitos paljon H kommentista nro 16! Tuo osoite toimii! :)

Eeva Kolu

Kiitos kaikille kommenteista ja Veeralle tiedoksi: poncho tulee myyntiin Gina Tricotiin. Sori, kun unohdin vastailla!

Joeie (Ei varmistettu)

YMMD with that aneswr! TX

Jayan (Ei varmistettu)

The forum is a brighter place thnkas to your posts. Thanks!

Kacy (Ei varmistettu)

That saves me. Thanks for being so sneisble!

Alex (Ei varmistettu)

That’s really srhewd! Good to see the logic set out so well.

Roosa
Mangomalen

Mulla ei jutun kirjoitus suju ollenkaan, niin tulin hakemaan buustia sun blogiarkistoista. Sain sita. Olit mahtavan hauska jo 2011! Nyt mulla on taas hyva mieli.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.