Iisiä

Kaikki mitä rakastin

Täytin eilen vuosia.

Tasan vuosi sitten juhlin synttäreitäni Perussa. Fyysisesti matka sieltä tähän pisteeseen oli 11 tuhatta kilometriä, mutta vuoden aikana kuljettu (välillä juostu, toisinaan raahauduttu ja kontattu, aika usein kaasu pohjassa kaahattu) matka tuntuu paljon pidemmältä.

Hassua miten se meneekin niin, että usein kun ilmassa on jotain - tuntua sulkeutuvista ympyröistä ja laskeutuvista draaman kaarista, teemoista jotka toistuvat ja niin edespäin - sitä huomaa olevansa jonkin paalun kohdalla. Vaikka nyt syntymäpäivän.

Ja sitten älyää että ah, tämähän selittää kaiken. Ymmärsin heti, miksi olen ollut koko viikon fyysisesti aivan poikki - turnausväsymystähän tämä. Hullu vuosi takana. 

Senpä vuoksi päätin kysäistä melkoisen myllytyksen läpi käyneiltä ruumiiltani ja sielultani mitä ne haluaisivat tehdä tänä viikonloppuna. Vaativat melko kovaan ääneen japanilaista ruokaa (olen jäänyt aivan koukkuun miso-keittoon, himoitsen sitä ihan koko ajan).

Ja ennen kaikkea sitä, että otetaan tämä viikonloppu ihan iisisti. Nyt napsautan puhelimen pois päältä ja alan katsoa Friday Night Lightsiä - minulla on nimittäin parhaillaan meneillään lievä jenkkifutiskausi. Toivottavasti sarja on yhtä hyvä kuin olen kuullut.

Ja toivottavasti teillä kaikilla on ihana lauantai-ilta, juuri niin rauhallinen tai riehakas kuin lääkäri määräisi!

Kommentit

Kauniit neliöt

Paljon onnea! Täälläkin lauantai-ilta menee rauhallisesti elokuvaa katsoen, teetä juoden ja uuden islantilaisen lampaantaljan lämmöstä nauttien. Kiireiden jälkeen täytyy välillä levätäkin. 

w-täti (Ei varmistettu)

Onnea ja opossumeja! Olet syntynyt samana päivänä kuin rakas ystäväni (joka viettää juuri nelikymppisiään Madeiralla) ja päivän äitini jälkeen, joten olet eittämättä mahtava ihminen.

Sapu (Ei varmistettu)

Onnea ja kukkasia! ❤ Usein käy mielessä blogiasi lukiessani, että jos minulle sallittaisiin loppuelämäkseni vain yhden blogin lukeminen, se olisi ehdottomasti tämä. Kaunista talvea ja kaikkea hyvää täältä pohjoisesta!

ameliaemilia

Hyvää syntymäpäivää! Kuulostaa aika ihanalta tavalta viettää viikonloppua. Minäkin olen tänään syönyt japanilaista ruokaa ja ottanut rennosti. Pitkä kävelylenkki merelle ja kotona hengailua. :) 

Hupsu (Ei varmistettu)

Voi Eeva, ihana Eeva. Kuinka sä osaatkin kerta toisensa jälkeen vangita sanoihin niitä just samanlaisia tuntemuksia mitä itte oon aikanaan tai juuri nyt tuntenut. Siis voi vitsit, niin kimppaan aiempaa kommentoijaa että tämän blogin ottaisin mukaan autiolle saarelle :-) Ihanaa synttäriä! Ensilunta ja kirkasta taivaanrantaa.

lin (Ei varmistettu)

Se on se skorpioni saturnuksessa, mikä on tehnyt viime vuosista vaikeaa, jos sellaisiin uskoo ;P Mut vaikeat ajat tekevät paremman ihmisen, ainakin toivottavasti! Hyvää syntymäpäivää ja kaikkea hyvää :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihanan näköistä sapuskaa, onko mistä haettu? :)

Eeva Kolu
Kaikki mitä rakastin

Sushi'n'Roll :) 

Hanna Maria
Hanna Maria

Onnea ihana Eeva! Meillä on kaapissa jotain misokeittopusseja mutta ei oikein olla osattu käyttää niitä.. Sulla joukossa on ilmeisesti papuja? Oisko jotakin muita vinkkejä miten keitosta saa superherkullista tai miten se ylipäätään kannattaa syödä?

Eeva Kolu
Kaikki mitä rakastin

Heippa, mä en oikein ole koskaan tehnyt misoa itse. Mutta oletettavasti jos kaapissasi on jotain pusseja  niin ne on instant-misoa? Eli vesi vaan sekaan ja sitte ääntä kohti :) Miso on ennemminkin "ruokajuoma" kuin keitto, eli nautitaan kupista siemaillen muun ruuan kanssa. Sopii sushin, nuudeleiden, oikeastaan minkä vain japanilaisen sapuskan pariksi. Ja on myös ihan sellaisenaan virkistävä välipala :)

Eeva Kolu
Kaikki mitä rakastin

Niin ja siis tarkennuksena: miso-keitosta puhun, misohan on itse asiassa se tahna, jolla keitto maustetaan :)

Hanna Maria
Hanna Maria

Joo sellaista se on, ajattelin vaan että pitäisiköhän siihen joukkoon laittaa vaikka nuudeleita, kun se ei pelkälteen ihan maistu :D Täytyy testailla!

LauraJo (Ei varmistettu) http://summerviolets.blogspot.co.uk/

myöhästyneet, mutta parhaimmat, onnittelut! toivottavasti tämä vuosi tulee olemaan sulle yhtä ihana kun tämä lauantai:-) x

Eiksjoo
Pikkuseikkoja

Onnea! Meillä on yksi päivä eroa synttäreissä ja myös mä olin vuosi sitten ulkomailla niiden aikaan. =) Ja kuvassa näkyvät edamamet ja grilled shake nigirit on mun(kin) suosikkiasiat Sushibarin listalla. =)

Eeva Kolu
Kaikki mitä rakastin

Kiitos kaikille kommenteista ja onnitteluista, olette parhaita! xx

Kao Kao

Onneaa! Mä olin eilen kaksilla synttäreillä, kovin on hyvien tyyppien syntymäpäivä :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.