Iltapäivä Drew'n kanssa

Drew Barrymore ei ole koskaan kuulunut lempijulkkiksiini, mutta nähtyäni nämä uudet kuvat Drew'sta C Magazinessa ajattelin, että meistä voisi tulla kavereita.

Näissä kuvissa on sitä jotain, joka juuri nyt inspiroi enemmän kuin moni muu. Kesää ja lämpöä ja kukkia tietysti, mutta myös jotain tyylikästä, hyväntuoksuista ja viileää. Kotitekoista limonadia varjoisalla kuistilla, tiedättekös.

Tällaisen viikon jälkeen, kun vastaan on tullut liikaa pettymyksiä ja liian vähän nukuttuja tunteja, istahtaisin mielelläni Drew'n viereen varjoisalle kuistille juomaan lasin kylmää kotitekoista limonadia. Puhuisimme kukka-asetelmien tekemisestä ja kesäpaikan ruokailuhuoneen sisustamisesta (minulla sellaista ei ole, mutta laitan vaikka pääni pantiksi, että Drew'lla on, ehkä jossain itärannikolla - tai Kalifornian viiniseudulla). Hollywoodista emme puhuisi mitään, se ei kiinnosta meitä kumpaakaan nyt. 

Hakisimme puutarhasta kukkia, tekisimme salaatin ja kellon lyödessä viisi iltapäivällä sanoisimme what the hell ja väsäisimme cocktailit. Jotkut Martha Stewart Livingistä. Sitten väsäisimme toisetkin cocktailit, ja ehkä kolmannetkin, ja kun Drew'n hirvittävän rikas mutta silti kamalan kultturelli aviomies (jonka äidin nimi on Coco, jonka sisko on kirjailija ja jonka isä oli Chanelin toimitusjohtaja) tulisi kotiin, hihittelisimme jo täyttä häkää sille, että Drew kaatoi kuistin pöytäliinalle lasillisen raparperi gin fizziä.

Illan tullen halaisimme kukkamekoissamme ja sanoisimme good night sweetie, see you soon.

Kyllä, uskon että minusta ja Drew'sta voisi hyvinkin tulla kavereita.

Kuvat C Magazine summer 2013

Kommentit

laurafree
Laura loves

Kai sä nyt tajuut, et Drew sit imettäis joka välissä? Mä oon nimittäin aatellu, et me oltais Deen kaa vähän niinku äitiyslomakamut.

vilma.p
Vilma.P

Aivan ihanat noi kuvat ja aivan ihana sä. Sun tekstejä on kyllä niin kiva lukea. Kiitos tästä hyvänmielen aamunavauksesta! :)

SuperSanna (Ei varmistettu)

Ihanaa.

PSK
Insert Cool Phrase

Mä tahon kans mukaan!

Torstai (Ei varmistettu)

Ihana, hupsu Eeva! Piristit jälleen päivääni. Kiitos!

Pikku pioni

Olipa ihana postaus. Taas kerran. Kiitos Eeva.

kesäheinä (Ei varmistettu)

Hihii! Ihanan hupsua!

Jeba
Tuuliajolla

:D hahaha, tulin hyvälle tuulelle, tai siis vielä paremmalle mitä olin jo valmiiksi. Kirjotat ihan sika hyvin! Mullekin voisi kyllä maistua cocktail. :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Etkö meinaa kirjoittaa arvostelua the great gatsbysta?

iepi (Ei varmistettu)

Ihana kirjoitus!

ämpee (Ei varmistettu)

Olen suorastaan inhonnut Crew Barrymorea, mutta jos se on kerta sun kamu, niin ehkä voin muuttaa mieltäni.

Katjajolie (Ei varmistettu)

Ihana <3

Vivvi (Ei varmistettu)

Ihastuin itekkin näihin eteerisiin kuviin.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.