iltapäiväkahvit auringossa

Kamalan vaikeaa keksiä tästä keväästä muuta sanottavaa kuin ne kliseiset aurinko paistaa, oltiin ilman takkia, istuttiin ulkona, oli maailman parasta,

 

mutta kun aurinko paistaa, oltiin ilman takkia, istuttiin ulkona, OLI maailman parasta.

 

 

 

 

Juotiin iltapäiväkahvit ulkona. Tuulen tehdessä hiuksiini volyymiföönauksen aloin ymmärtää, miksi ihmiset ovat valmiita maksamaan niin paljon merinäköalasta.

 

 

Mietin, miten juonisin itselleni mökin Turun saaristosta. Jos jokaisella on oma sielunmaisema, kuten ystäväni väittää, minun sielunmaisemani on kallio, tyrskyt ja rääkyvät lokit. Tämä kymmenen minuutin metromatkan päässä Helsingin keskustasta sijaitseva terassi pääsi tavallisena keskiviikkoiltapäivänä riittävän lähelle. Vaikkei edes ollut tyrskyjä eikä oikein kalliotakaan. Muutama hassu lokki kyllä. Varmaan eksyneet Esplanadilta turisteja härnäämästä.

 

 

 

 

Mietin myös, miksi perinteinen Jaffa maistuu heti paremmalta, kun sitä myydään söpömmissä tölkeissä.

 

Sitten pohdin, miksi se kuluttaja on muka aina tyhmä, joka "haksahtaa" ostamaan tuotteen kivannäköisen pakkauksen takia.

 

Tyhmempihän se kuluttaja on, joka suostuu maksamaan rumasta.

 

Siispä kaunista juuri nyt: merimaisema, tuulen tuivertama tukka, siristelevät kevätsilmät, kivasta tölkistä juotu limppari.

 

 

Ei kaunista: mun räjähtäneet kengät, ei auta vaikka aurinko kuinka porottaa. Tarvitsisin pikaisesti uudet kevätkengät.

 

Mutta ehtiihän sitä.

 

Kommentit

Emma (Ei varmistettu)

No niin Eeva, onko ollut kenties Tyrskyt luvussa? Ommeinaa kalliot täälläkin mielessä, sikäli mikäli siltä kaikelta itkemiseltä oon pystynyt kirjaa lukemaan...

Eeva (Ei varmistettu)

Emma: nolottaa myöntää, mutta olen lukenut vasta 10 sivua :O Se pokkarin teksti on mulle niin pientä, että 2 sivua menee ja sit on pakko lopettaa koska en enää erota kirjaimia toisistaan. Mut katotaan, saisinko sen kuiteski luettua. Ärsyttää, koska kirja vaikuttaa aivan ihanalta.

Saara (Ei varmistettu)

Nyt vaan on maailman parasta, mihinkäs siitä pääsee. Pyöräilin toissapäivänä Ruissaloon, ja ne pitsihuvilat meni kyllä sille tänne-muuta-kun-olen-iso-ja-rikas-listalle. Kevät, kevät, kevät. Onnentunteeseen melkein pakahtuu, voisiko tätä säilöä pulloon marraskuulle? Mulla kun on kaiken kukkuraksi uudet kesäkengät, ne on värikkäät ja niissä on eriväriset nauhat. Rakastan elämää.

krista (Ei varmistettu)

Ihana, kun on taas pläsikuvia blogissasi, jo kahdessa postauksessa peräkkäin jee :) Vaikka eihän noin kaunista naamaa varmaan pläsiksi saisi kutsua. Siis kasvoja. P.S. Luonnollisen värinen tukkasi on myös ihana. Voi kun munki tukka, josta olen kasvattanut väriä pois jo yli vuoden, vihdoin tajuaisi kasvaa enemmän kuin 0,5mm kuukaudessa.

Laura (Ei varmistettu)

Oi missä terassilla on noin söpöjä mukeja ja jaffatölkkejä? Ihania kuvia!

osynlig (Ei varmistettu)

Tosta oon ehdottoman samaa mieltä; on vaan tyhmää maksaa rumasta, mä ainakin ihan tietoisesti ja mielelläni maksan enemmän kauniista pakkauksesta tai muotoilusta :)

Eeva (Ei varmistettu)

Saara: Ruissaloon pitää minunkin pian päästä! Ihanaa kevättä sinulle ja uusille kengille :) ********* Krista: no voi sentään, tämä ehkä rohkaisee julkaisemaan niitä pläsikuvia useamminkin :) Ja yleensä hiusten kasvuvauhti kiihtyy kesällä kun saa aurinkoa, kyllä se siitä! ******** Laura: no tämä oli toimiston oma terassi Kulosaaressa, aika hulppeat näkymät kyllä! ********* Osynlig: täysin samaa mieltä :) Totta kai tuotteenkin täytyy olla hyvä, mutta jos sama tuote pakataan rumaan ja nättiin pakettiin niin mua ei yhtään harmita maksaa vähän enempää siitä nätistä paketista!

Anni (Ei varmistettu)

Eeva, vaikka noi kengät näyttäisikin räjähtäneiltä, se ei haittaa! Tuollaisten kevytmaihareiden kuuluukin näyttää "vähän räjähtäneiltä", sellaisilla, joilla kävellään katupölyn peittämällä kevätkadulla. Kesäkengät on tietysti asia erikseen! Nimimerkillä Täysin samanlaiset kengät omistava kaupunkilainen

Krissu (Ei varmistettu)

Ihanan aurinkoisia kuvia ! Sait blogissani The Versatile Blogger Award -tunnustuksen. Linkki merkintään: http://kristallistaa.blogspot.com/2012/04/versatile-blogger-award.html

Hosuli / hosuli.blogspot.com (Ei varmistettu)

Näytät tuossa tuiverruskuvassa aivan joltain ihanalta 90-luvun filmi- tai tv-tähdeltä. En oikein tiedä, keneltä, mutta joltain sellaiselta kahehdittavalla tavalla luonnollisen kauniilta brittinäyttelijältä. :D

Empsu (Ei varmistettu)

Turun saaristo on kyllä maailman paras paikka :) Itse joudun viettämään tämän kesän Oulussa, mutta haaveilen jo seuraavan vuoden kesästä josko voisi olla Nauvossa mökillä koko kesän... Tai jospa vetäytyisi kirjoittamaan gradua Utöseen puoleksi vuodeksi :D Ei kuulostaisi ollenkaan hassummalta.

ike (Ei varmistettu)

Eikun oot Woody Allen -kaunis, à la Manhattan.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.