Iltavalo

Tämän te jo tiedättekin, mutta: on ilmoja pidelly.

Viidessä minuutissa mustasta taivaasta raekuuroon, sitten taas täysin yllättäen kas, aurinko.

Keittiössä oli äsken niin kaunis iltavalo, että se sai tuolinselkämykselle unohtuneen keittiörätinkin hehkumaan lähes tarunhohtoisena. Oli pakko räpsäistä pari kuvaa.

Nyt on kaikin puolin hyvä. Hektinen päivä takana, saa istahtaa kirjan ääreen, nakertaa leipää ja keittää pannullisen teetä. Ja valmistautua nukkumaan - sain tänään pimennysverhon!

Niin suuri valon lapsi kuin olenkin, joskus olisi kiva myös nukkua. Pimeässä. Ja voi veljet että aion nukkua ensi yönä, sikeästi ja pitkään. Pimennysverho ostettiin Ikeasta ja sen asentaminen vaati ainoastaan kuukauden ja kolme kotikäyntiä iskältä.

Mutta sitä ennen ajattelin nauttia tästä kauniista valosta ja tyynestä keskiviikkoillasta, jossa raekuurot ovat toistaiseksi muisto vain.

Tjaa... enpä tiedä, mutta vahvasti tuntuu siltä, että tästedes seilataan tyynemmillä vesillä muutenkin. 

Kommentit

Reetta V. (Ei varmistettu) http://city.fi/blogit/reettavee

Näissä kuvissa on aivan ihana tunnelma! En yhtään ihmettele, että japanilaiset halusivat ikuistaa keittiösi. :)

Eeva Kolu

Kiitti Reetta, tai mitäs mää kiittelen - tälle ihanalle kämpälle ja tuolle huikealle valollehan se ylistys kuuluu :) 

valomimmi (Ei varmistettu)

Iltavalon ihailu on myös minun suosikkipuuhaa. Monesti pysähdyn oikein vain nauttimaan siitä, kun se heijastuu naapuritalon ikkunoista keittiööni.
Iltavalossa on jotakin äärimmäisen nostalgista ja kaunista, ainakin minulle. Lapsuudenkodin huoneen ikkunat olivat länteen ja kesäiltaisin aurinko säteili huoneeseen, ja avoimesta ikkunasta kuului pääskysten huuto.

Hosuli
Hömppäblogi

Tjaa... enpä tiedä, mutta vahvasti tuntuu siltä, että tästedes seilataan tyynemmillä vesillä muutenkin.

Mahtavaa! Odottelen, että samantyyppinen tunne saapuisi tännekin. Ehkä se on jo matkalla, vaikkei myrsky ole vielä ohi. Lohdullista ajatella, että tyynet vedet odottavat tulevaisuudessa. :)

Kiitos muutenkin ajatuksia herättävistä ja ilostuttavista tunnepohdinnoista. Niistä on oikeasti apua, jos sattuu olemaan ns. samassa veneessä.

Liu (Ei varmistettu)

Näistä kuvista tuli heti mieleen Vermeerin maalaukset. Niissäkin kun on kuvattu sinänsä arkisia asetelmia, mutta jumalaisen kaunis ja kuultava valo tekee niihin kiinnostavan ja samalla levollisen tunnelman.

Kiitos tästä blogista!

Eeva Kolu

Piti heti mennä selailemaan Vermeerin maalauksia, kiitos inspiraatiosta :)

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.