it really could happen

Tämä päivä on jälleen täynnä koitoksia, asioita, joita en haluaisi tehdä, mutta jotka on pakko. Sellaisia epämiellyttäviä ja vähän pelottavia juttuja, jotka jättäisin mieluummin sen paljon puhutun mukavuusalueen ulkopuolelle.

 

(Olen muuten löytänyt oman mukavuusalueeni. Siihen liittyy lähinnä voi-salviapasta, Frasier ja tähtikuvioiset sortsit.)

 

Viime aikoina on tuntunut, että elämä on koko ajan vähän tällaista.

 

Mutta nyt aion ottaa kaikkeen uuden asenteen. Kantavana voimanani olkoon tämä Conan O'Brienin lausahdus:

 

There are few things more liberating in this life than having your worst fear realized. Whether you fear it or not, true disappointment will come but with disappointment comes clarity, conviction and true originality.

 

Ja tunnusmusiikkinani tämä.

 

 

Rohkeaa ja uljasta torstaita (vai onko tänään keskiviikko?) kaikille! Ja muistakaa:

 

it

really

really

really

could happen

Kommentit

Norkku (Ei varmistettu)

Mulla on ainakin sellainen viikko meneillään että mukavuusalue on jäänyt valovuosien verran taakse. Pitäisi tehdä kompleksisia hommia joista en tiedä mitään, nopeasti, ja uutta tehtävää puskee päälle vaikka edellisetkään eivät ole valmiina. Vähän ihmettelen sitä kuinka selviän, mutta näyttää se onnistuvan.

Perjantaina, jos sinne asti selviän, aion kyllä palkita itseni jollakin kivalla!

soda__dreamer (Ei varmistettu)

voi-salvipasta! tein juuri edellispäivänä sattumalta sinun ohjeellasi sitä ekaa kertaa, kun piti antaa risotosta ylijääneelle parmesaanille ja voille kunniallinen viimeinen loppu. ja voi se pasta oli niin hyvää. kiitos siis ohjeesta ja voimia tämän päivän koitoksiin! :)

MaijuEmilia (Ei varmistettu)

Joskus mukavuusalueen ulkopuolelle astuminen on todella vapauttava kokemus.

Minä tein tänään niinkin pienen askeleen kuin uskalsin ottaa yhteyttä tutkimusprojektin vetäjään ja tarjota itseäni (minua, mitätöntä graduntekijää) mukaan projektiin. Se oli minulle suuri harppaus mukavuusalueeni ulkopuolelle, mutta vain se vie eteenpäin.

Olen viime aikoina käsittänyt, että oppimista tapahtuu oikeastaan vain silloin, kun tekee jotain vähän epämukavaa, itselle melko vierasta, mutta opettavaista.

Oot kyllä oikeassa siinä, että asenne ratkaisee :)

http://7merta.blogspot.com/ (Ei varmistettu)

joskus pienena luin ronja ryovarintyttaren ja koin taman asian suhteen valaistumisen. kirjassa ronja lahti ekoja kerta yksin metsaan seikkailemaan, ja loysi vesiputouksen joka oli pelotta koska sita ymparoivat kivat olivat luikkaita ja ronja pelkasi putoavansa putoukseen tms aarimmaisen loogista.
sitten se kavi joka paiva hyppimassa niilla kivilla niin kauan ettei putous ja liukkaat kivat enaa yhtaan pelottaneet. koitan aina muistella tata kun joku uusi asia tuntuu silta etta jattaisin paljon mieluummin tekematta. (huom. lukeminen kannattaa aina!)

sari

Petra (Ei varmistettu)

Olipa huumaava video nuoruudesta ja aina yhtä sykähdyttävä biisi. Itse tuskailen näiden "kertoisinko raskaudestani" -ongelmien kanssa :) Sukulaiset hoidettu, mutta se työpaikka..

Eeva Kolu

Norkku: oikein! Mä ajattelin ihan samaa. Huomenna jotain ihanaa! ************** Soda____dreamer: se on kyllä ihan järjettömän hyvää! Meillä on vielä sellaista mahtavaa spagettia, joka saatiin Italian-tuliaisena, eikä vois uskoa että jokin simppeli voi melkein räjäyttää tajunnan herkullisuudellaan :) Toimii loistavasti jopa ilman parmesania! ******************** MaijuEmilia: kyllä! Nytkin on jälkeenpäin tosi hyvä ja helpottunut fiilis (vaikka tiedän, että pian tää kaikki pitäis tehdä taas uudestaan...) Mutta joo, oikeassa olet, tämä on ainoa tapa päästä johonkin. ***************** Sari: hyvin sanottu :) Minäkin yritän muistaa tän. *************** Petra: ONNEKSI OLKOON! :) Kerrot viimeistään sitten, kun maha alkaa näyttää siltä että salakuljetat jalkapalloa. Mitä sitä kiirehtimään :)

Suvi - http://yellowstickroad.blogspot.com/ (Ei varmistettu)

Nam, Blur. Kirkastit taas mieleni ärsyttävän dokumentin katsomisen jälkeen, kiitos. :)

Hosuli / hosuli.blogspot.com (Ei varmistettu)

Minä menen uudessa kesätyöpaikassani melkein joka päivä pikkuisen epämukavuusalueelle, äh, mutta on se toki hyödyllistäkin. Tsemppiä siis!

Ja kiitos One Day -kirjavinkistä. Etsin äidille synttärilahjaa ja törmäsin sen suomennettuun versioon - paras lahja on monesti sellainen, jonka ostaisi mieluusti itselleen. Nyt vain odotan, että äiti saa sen luettua ja pääsen itse kirjan kimppuun. :D

Inka (Ei varmistettu)

Ihanaa, joku muukin (ikäiseni) tykkää Frasierista! Sen lisäksi tykkään myös blogistasi, olet innoittajani, kiitos siitä! Ylistän sinua suht. tuoreessa blogissani, jonka perustin saatuani sinulta kannustavan vastauksen viestiini. iihmemaa.blogspot.com

Eel (Ei varmistettu)

I am taotlly wowed and prepared to take the next step now.

Betsey (Ei varmistettu)

Got it! Thanks a lot again for hleipng me out!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.