It's all smooth sailing from here on out

Kaikki mitä rakastin

Huono terveyskarmani jatkuu - taas kuumeflunssassa! Ja ihmekös tuo, kun muija on nukkunut viimeksi elokuussa, reuhannut ympäri maailmaa koko syksyn ja elänyt voileivillä. 

Ravitsen itseäni levolla, tuorepuristetulla mehulla ja tämän hetken lempibiisilläni. Siitä saattaa tulla vuoden 2014 teemabiisini.

Hurmaannuin ihan ekana tähän riffiin, mutta parin kerran jälkeen huomasin että no saakeli, lyriikoissahan horistaan ihan niistä samoista asioista, joita täällä blogissa on koko loppuvuosi pyöritelty. Paitsi että paljon tyylikkäämmällä ja testosteronisemmalla otteella. Meinaan kun Josh Homme tokaisee reteesti here we go, uskon sataprosenttisesti, että Homme hoitaa ja meikän tarvii vain mennä mukana. 

Homme ei jahkaile vaan sanoo fuckin' bon voyage. Juu. Tätä lisää vuoteen 2014. Ja fuckin' bon voyage tälle flunssalle vaan kanssa. 

Palataan pian!

Ai niin, ja jos joku tahtoo tietää, miten Shellac-saagassa kävi: jouduin käydä hiotuttamassa lakat pois. Sellaisella porannäköisellä jutulla. Kaikkeen sitä ihminen turhamaisuudessaan päätyy. 

Smooth sailing, kamut!

Kommentit

ReetaMari

herramunjee mitkä sanat! menee vakkarikuuntelulistalle spottariin tämä, kiitos!

lepoa ja lämpöä, leppoisaa paranemista.

Eeva Kolu
Kaikki mitä rakastin

Tää on huippu! Ja kiitos :)

Kiiira (Ei varmistettu)

Vähän ehkä hassu kysymys, mutta olisiko lakka ollut mahdollista jättää paikoilleen ja kasvattaa pois? Eli oliko lakattu kynsi niin paljon korkeampi, että kasvava osa näytti olevan kuopassa? Jos lakkaus olisi tehty todella ohueksi, olisi sen voinut ehkä pitää vahvistamassa kynttä, ja lakata siihen päälle mieleisiään värejä. Ainakin jos se olisi ollut vaaleampi, eikä ihan noin punainen :-)

Eeva Kolu
Kaikki mitä rakastin

Kai se olis ollut mahdollista, mutta sitten kynnet olis näyttäneet ihan mäkiseltä perunapellolta :) Parempi siis näin.

Miija (Ei varmistettu)

Neiti Kolu, jeesusmaria. Palaan jouluiselta lomaltani ja mitä näenkään - lempibändini ja lempibloggaajaani ja minunkin tämänhetkinen lempibiisini! Kuuntele ihmeessä koko toi levy jos et oo jo kuunnellut, se on ainakin mun vuoden 2014 teemalevy. I'm a little bit nonchalant when I dance!

Eeva Kolu
Kaikki mitä rakastin

Hahaa parasta! Kuuntelen nimittäin itse just Songs for the Deafia :)

Miija (Ei varmistettu)

Loppujen lopuksi ihan sama, kunhan QOTSAa ;)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.