Jim sen sanoi

Kiitos palautteestanne edelliseen postaukseen - oli ilo lukea siitä miten olette löytäneet oman juttunne ja miten kovin monella tavalla se voikaan löytyä. 

Viesteissänne kerroitte toki myös peloista muiden mielipiteiden vuoksi, epävarmuudesta tulevaa kohtaan ja turhautumisesta sen äärellä kun pitäisi valita se "järkevä" vaihtoehto sen sijaan mitä oikeasti haluaisi tehdä. 

Teille kaikille pähkäilijöille ja valinnoista ahdistuneille haluan vielä jakaa aiheeseen liittyen tämän pätkän Jim Carreyn puheesta. Se kestää minuutin ja viimeisessä puolessa minuutissa sanotaan kaikki olennainen.

Kommentit

ameliaemilia

Mulle kävi niin onnellisesti että aikanaan kun pääsin samalla hakukerralla kahteen kouluun, joista valitsin sitten sen järkevän vaihtoehdon, niin rakastuinkin tähän järkevään alaan korviani myöten ja nyt olen unelmieni työssä. Kaikilla meillä on niin erilaiset polut jotka kuitenkin voi sitten johtaa täydelliseen lopputulokseen.:) 

Iduuuu (Ei varmistettu)

IHANA JIM! Uusi lempilauseeni on ehdottomasti viiminen, "you can fail at what you don't want, so you might as well take a chance on doing what you love"

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.