Joka lepäämättä liitää

Se on nyt sitten virallisesti syksy.

Mitäs tästä sitten pitäisi ajatella, paitsi että something wicked this way comes.

No hemmetti. Ajatellaan vaikka vauva-albatrosseja. Olen aina rakastanut albatrosseja, koska olen sentimentaalinen pölvästi, jolle ajatus meren yllä lentävistä linnuista on juuri niin suurenmoinen kuin voisi luulla.

Näin pari päivää sitten kuvan vauva-albatrossista. Nauratti. Tallensin sen ensin Tumblriini, sitten puhelimeeni. Tarinan opetus: maailman majesteettisin olentokin on joskus ollut pieni pällin näköinen pallero. Tai jotain... 

Vuodenajalle tyypillinen levottomuus on asettunut taloksi vatsanpohjaan, tehnyt sinne oikein pesän itselleen. Ihan loogista siis kai, ajatella lintuja. 

 

(Kuva täältä)

Kommentit

S-S

Eipä muuten ikinä ole käynyt mielessäkään, että albatrossitkin on joskus vauvoja.

Oot Eeva ihana.

Lipasto (Ei varmistettu)

Kyllä, syksy on täällä. Sen tietää siitä, kun on pakko alkaa sisustamaan jotainihanmitätahansa. Tällä kertaa uhriksi joutui kylppärin hyllykkö. Se VAATII kynttilälyhtyä päälleen.

Rimma, Fiilistelijän pilvilinnoja (Ei varmistettu) http://fiilistelijanpilvilinnoja.blogspot.fi/

Mahanpohjan kutinaa täälläkin monestakin syystä. Ehkä tästä tulee tähän astisen elämämme paras syksy!

Eilisen lupaukset

Marraskuulle saakka menee hyvin. Pidän syksystä. Metsästä löytyy kanttarelleja ja suppilovahveroita, ja lehtien keskellä syksyn tuoksussa on ihanaa kävellä. Jos oikein tuuri käy, voi kirkkaana syksyn päivänä käydä kävelyretkellä ystävien kanssa ja paistaa lättyjä ja makkaraa ennen kotiinpaluuta. Kyllä se lumen tulon jälkeenkin onnistuu, mutta sitten tarvitaan jo kaakaota lisäksi.

Mutta se marraskuu-joulukuu-tammikuun alku. Väsymys, väsymys, väsymys, ikävä, kylmä, väsymys.

Ehkä sitten kaipaan itsekin kuvia, jos ei albatrossin poikasesta niin vaikka karhunpennuista, kissanpennuista, koiranpennuista tai kaikista niistä.

Unia

Kiitos Eeva. Tämän jälkeen joka kerta kun näen jonkun tyrmäävän upean ihmisen, aion ajatella ennen kuin alemmuuskompleksi ehtii iskeä, että sekin on joskus ollut "pieni pällin näköinen pallero". Tämä sanavalinta oli kerrassaan täydellinen. 

Jenniii
Pupulandia

Jenni komppaa! :D Pällin näköisiä palleroita näkyy yhtäkkiä joka puolella ja maailmasta tuli juuri parempi (ja hauskempi) paikka. Samaa voi käänteisesti ajatella niin, että kenestä tahansa pällin näköisestä pallerosta voi tulla tyrmäävän upea olento sitten isompana. ;)

anonyyminä (Ei varmistettu)

Hei Eeva! Täytyi tulla kiittämään tästä blogista. Olet ihana! Tuot hymyn huulille samalla tavalla kuin hyvä kirja - rakastan sitä kuinka virkkeitäsi jää tuijottelemaan, toistelemaan niitä mielessään - sanat ovat kauniita. Onneksi blogimaailmasta löytyy tällaisiakin sanataiteellisempia sivustoja, pienen postauksen ehtii lukea aina ja sillä on suuri vaikutus mielialaan. Kiitos siis! Ja jatka samaan malliin! Ajatus albatrossista on kyllä suurenmoinen!

Hem Buggah

Kiiiihiihihhihhihhiihiii, mikä elukka!

Runneri (Ei varmistettu)

Mites se Midnight run? Menitkö?

Eeva Kolu

En sit lopulta mennyt, ei ollut oikein motivaatiota tässä tilanteessa. Toivottavasti muilla oli hauskaa!

Anna Henriikka (Ei varmistettu)

Juna oli 20 minuuttia myöhässä, mutta ei muuten haitannut yhtään! Eihän sitä ehtinyt edes huomata, kun luki sun blogia reippaat puoli vuotta taaksepäin. Ihanaa, inspiroivaa ja mahdottoman hilpeää! Miksi koskaan otin tän pois blogilistalta? Joku aivopieru ehkä.

inkerin (Ei varmistettu) http://cloudskeeprolling.blogspot.fi/

Hei Kolun Eeva!
Voi miten pitkään ja ilolla olen seurannut tätä kirjoitteluasi. Sanalla sanoen inspiroit minua, jopa heräämään jokaiseen arkeen ja muistaessani kirjoituksiasi keskellä päivää, inspiroit jaktamaan loppuun asti, vaikka millainen päänjomotus tai muuten ikävä fiilis olisi. Nyt itsekin Turkuun opiskelemaan rantautuneena (sekä saman ihanaalentämisenvapaus-fiilistelijän ominaisuuden tunnistaen sekä lapsuudesta albatrosseihin jotenki enemmänkin ihastuneena) rohkaistun kommentoimaan. Ajattelin, että ehkä kirjoittelisit jatkossakin. Kiittiiiii!

Sanna (Ei varmistettu) http://interiordesignerinspiredbylove.blogspot.fi/

Eläinvauvat ovat ihania!! :) Kirjoitat todella hyvin, blogisi on kyllä huippuluokkaa!! :)
Hei sulle ois haaste blogissani!

Hei valkoisista palleroista tuli mieleen, että olisi kiva kuulla teidän koiran nimestä ja sen valintaprosessista. Oman kissan nimeäminen kun oli niin pirskutin hankalaa :D

Meri- (Ei varmistettu)

Voih ja oih miten ihana postaus taas. Päivän piristäjä, parhaimmasta päästä :----) niin, ja olen blogiasi pari vuotta lueskellut mutta nyt vasta selvisi että sinulta löytyy myös tumblrblogi! Saako udella blogin urlia?

Eeva Kolu

Moikka Meri, mun Tumblr on salasanan takana - se on siis ihan vaan semmonen höpöilyjuttu johon kerään kaikkea itseäni ilahduttavaa/inspiroivaa rojua :)

Eeva Kolu

Kiitos kaikille kivoista kommenteista! :) x

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.