Jos Gwyneth kutsuu, minä lähden, mutta siihen asti kelpaavat nämä kuvatkin

Niin paljon kuin työtäni rakastankin, jättäisin välittömästi kaiken ja lähtisin, jos Gwyneth Paltrow'n Goop-nettisivustolla koskaan aukeaisi assarin paikka.

Asettelisin viikunasalaatteja törkeän kalliiden pellavaliinojen päälle, kokoaisin hilpeän hintaisia joululahjaidealistoja, metsästäisin täydellistä hummerileipää Hamptonsin merenrantaravintoloista ja räpsisin kuvia Gwynethistä kokkaamassa kasmirneule yllään samalla kun tarjoilisin kalifornialaista zinfandelia Mario Batalille ja Diane von Furstenbergille.

Oi Gwyneth, olet sinä niin överi, ja silti en voi vastustaa. Jokainen 300 dollarin muovitarjotin, jokainen yksityiskohtainen tarina suolesi toiminnoista ja paastoistasi, jokainen nahkainen iPad-kotelo, juon sen kaiken sisuksiini kuin reilun kaupan hamppumaitoon tehdyn luomumustikkasmoothien!

Gwynethin uutiskirjeet tarjoilivat yhtenä päivänä myös jotain aidosti inspiroivaa, nimittäin tämän postauksen, jossa rouva Paltrow (tai joku J.Crew'n markkinointiosastolla) on etsinyt päällepantavaa J.Crew'n mallistosta.

Huomatkaa, miten sikamakeelta näyttää räikeä kynsilakka yhdistettynä syksyisen harmaaseen villakankaaseen. Kokeile tätä kotona villapaitojen ja neuletakkien kanssa!

Harmi, että Suomessa ei voi käytännössä koskaan tehdä tätä avokkaat+syystakki-juttua...

... ja että se pirun avokaskausi meni jo! Avokkaat näyttäisivät ihan parhailta syksyisten neuleiden ja bleisereiden kanssa, mutta ainakin täällä on jo siirrytty villasukkiin.

 

Kommentit

Saba (Ei varmistettu)

Voi Eeva!!!!!!! Sä olet pari kk myöhässä. Gwynethillä OLI auki parikin duunipaikkaa Goopissa ihan vast'ikään... Voi harmistus että missasit!

S-S (Ei varmistettu)

Mä en ihan oikeesti kestä. Toi Gwyneth on ihan liian ihana ja kaunis ja fiksu ja tyylikäs ja täydellinen. Jotenkin tuo luonnollinen meikkilook pisamineen yhdistettynä kauniiseen tukkaan ja freesiin olemukseen, ah. Se on jenkki olematta kuitenkaan LIIAN jenkki.

Mutta ootko Eeva koskaan tullut ajatelleeksi että sä oikeastaan olet Suomen Gwyneth? Sulla on ihana oma tyyli, olet fiksu, kaunis ja symppis ja ehkä paras kirjoittaja Suomen blogosfäärissä.
So what jos et liehu Hamptonseissa ja treffaile DVF:ää, maailmaa se on Turku ja Pariisikin ja leivät näyttää ihan yhtä kauniilta sun keittiöliinan päällä.
Sussa on kaikki nuo edellä listaamani Gwynnien ihanat elementit, mutta siinä missä hänellä se on pönötystä, överiyttä ja kiiltokuvamaisuutta, sinulla se on koukuttavaa maanläheisyyttä, raikkautta ja sympaattisuutta.

Meni nyt epäsuomalaiseksi kehumiseksi, mutta kun mää vaan niin tykkään! <3

iinapauliina
IINANMUURI

En yleensä Gwyneth, mutta nyt ihan Gwyneth. GWYNETH GWYNETH GWYNETH!

vierailija (Ei varmistettu)

miten toi Gwyneth muuten pitäis lausua sillai että kuulostais ihan fiksulta? :D

tiia_ (Ei varmistettu)

Komppaan täysillä S-S:ää! Eeva, sä olet Suomen Gwyneth!

Eeva Kolu

Saba, OIJOIJOIJOIIII!!!! No, ehkä mä en olisi ihan Gwynethin täydelliseen imagoon sopinutkaan :D

S-S ja Tiia_: no voi nyssentään, nyt tuli semmosta tekstiä, että bloggari meni aivan punaiseksi! Täytyy varmaan äkkiä laittaa pellavaliinat järjestykseen ja vilkasta peiliin. (Gwyneth ei varmaan koskaan kävisi kaupungilla finnit naamassa paistaen, kuten meikä juuri teki.)

Iinapauliina, no niinpä! Ihania asukokonaisuuksia ja ihania kuvia!

Vierailija, hankala kertoa ilman ääninäytettä (tai foneettisia aakkosia), mutta yritetään: se lausutaan ihan vaan gwineth. Siis erittäin pehmeä th-äänne lopussa ja w ämericcalaisittain, ei suomalaisittain tai saksalaisittain :)

Unia

AAAA tuo  kolmannen kuvan pusero! Tahtooo! O_O 

Ja olen muuten täysin samaa mieltä kuin S-S, erityisesti siitä että olet kevyesti paras kirjoittaja Suomen blogosfäärissä.  Ei mitään lisättävää tai poistettavaa. 

Vierailija Kate (Ei varmistettu)

Gwynethiä olisi helppo inhota, mutta jo kysytään, millaisena haluaisin herätä huomenaamulla, vastaan tietenkin Gwynnienä.

Tipi (Ei varmistettu)

Laittakaa nyt tänne Lilyyn näihin kommentteihin tykkäysnappula, sillä olisin kirjoittanut ihan saman kuin Vierailija Kate! Nyt vain komppaan täällä alapuolella :D

Eeva Kolu

Unia, voi että, kiitos kovasti kauniista sanoista :)

Vierailija Kate, mää oon ihan samaa mieltä :D

Eeva Kolu

Tipi, laitan toiveen eteenpäin ylläpidolle :)

Dan
Kriitikot

GOOP tuo väistämättä mieleeni aina tämän mahtavan Funny or Die -videon:

http://FunnyOrDie.com/m/2tz3

"Fleur de sel"

(Ei varmistettu)

Ehkä avokkaisiin voi laittaa villasukat sisälle :)

Maria/Dejiss (Ei varmistettu)

Ihan lempparinainen! Livenäkin nähty kerran <3 ai että se oli hienoa !

Ja kiinnitin muuten just noihin kynsilakkoihin huomiota ennen kuin ehdin lukea sun kommentin niihin ! :D IHANAT !!!

http://dejiss.blogspot.com

-Maria

Vierailija (Ei varmistettu)

Oi Eeva olet iha tyttö! Olen lukenut kirjoituksiasi Trendistä ja ollut ihastunut sinun hilpeään huumorintajuusi.

Ihanaa, että joku muukin käyttää jo villiksiä.

Love you

-Evelina-

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihan en tajua että miksei avokkaita ja neuleita ja syystakkeja voisi pitää Suomenkin syksyssä. Miten kylmä teillä siellä sitten oikein on?

Vierailija (Ei varmistettu)

hei, kaltaiseltasi iphonen omistajalta olisi mukava kuulla lisää vinkkejä tuon loistavan kamerapostauksen lisäksi, ihan esimerkiksi siitä lähtien että millaista suojakoteloa käytät puhelimessasi tai millaista suosittelisit?

Eeva Kolu

Dan, Gwynnie darling tarjoaisi kyllä herkullisia parodia-aiheita loputtomiin, mutta tuossa videossa ei ole hyödynnetty niitä kovinkaan tehokkaasti!

Vierailija, niin... tai sit ei :D

Maria, oi että, kai Gwynethistä levisi ympäristöön sellainen täydellisyyden pilvi, joka vähän tarttui läsnäolijoihinkin?  :)

Evelina, kiitos ihanasta kommentista! :)

Vierailija, no ei ne neuleet ja syystakit ongelma oo, vaan ne avokkaat. Suomen syksy on kylmä.

Vierailija, voih, ei mulla oo mittää suojakoteloa, ihan herran varjeluksella mennään :D Mutta totta puhuen itsekin kyllä sellaisen tarttisin, vinkatkaas siis, jos löytyy oikeasti toimiva ja kivannäköinen!

Vierailija (Ei varmistettu)

Ai vitsi, rakastuin näihin asukokonaisuuksiin! J Crew on niin huippu ja Gwyneth ihana!

VierailijaSanna (Ei varmistettu)

Äh, ehkä ensimmäinen kerta kun kerrot tykkääväsi jostain sellaisesta, mitä itse en voi sietää :D. Pystytkö muka oikeasti katsomaan Gwyneth Espanjassa -sarjaa ilman silmien pyörittelyä ja pitkiä huokauksia? Ja ei, et mielestäni todellakaan ole Suomen Gwyneth. Olet jotain paljon söpömpää ja aidompaa.

Maria/Dejiss (Ei varmistettu)

No satuttiin olemaan Nykissä MET gaalan aikana, sieltä tien toiselta puolelta, punaiselta matolta se kyllä kovin mukavasti meille hymyili :) Eli säteilyä kyllä riitti, kun ihminen vaikuttaa superihanalta tien toiselta puolelta katsottuna :D !!

Eeva Kolu

VierailijaSanna, haha, sä oot nyt ymmärtänyt ihan väärin! Gwynethiä rakastetaan just siks kun se ON niin silmienpyörittelyäaiheuttava :D

Maria, oh mikä stoori, MET-gaala onkin muuten aika huikea tilaisuus stalkata staileja julkkiksia! HMMM....

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.