juuri niin

Keskiviikko on kulunut pyykkäämisen ja silittämisen merkeissä huomista kirppistä varten. Aikamoinen homma! Juuri kun ehdin huokaista helpotuksesta poikaystävä kysyi, että missäs hintalaput ovat. En ole vuosikausiin ollut kirppiksellä myymässä, ja luulin, että vanhan käytännön mukaan hinta vaan kysytään myyjältä. Sekä sisko että poikaystävä olivat kuitenkin sitä mieltä, ettei nykyään kukaan jaksa kirppiksillä kysellä erikseen hintoja :D Tässä siis katsellaan Oprahia hinnoittelun lomassa... Sen minä vaan sanon, että jos huomenna sataa niin saatan olla aikasen kiukkuista akkaa!

 

Mutta niin, muihin asioihin. Meihin on tainnut iskeä jokin pahimman luokan wanderlust kun täällä kotona ei huvittaisi olla ollenkaan. Via Baltica -retken jälkeen viihdyttiin kotona kokonaista yksi päivää, kunnes karattiin Tampereelle ja sieltä Loimaalle. Loimaalta palailtiin eilen ja jaksettiin istua kotona pari tuntia, kun tuli taas sellainen olo että pitää lähteä johonkin.

 

Päällä oli A.P.C. Madrasin mekko ja nuo muut romppeet, jotka on nähty blogissa tuhat ja yksi kertaa.

 

Lähdettiin siis käymään keskustassa ja tie vei Juureen. Aikaisemmin olen ollut siellä vain lounaalla (suosittelen lämpimästi!), mutta tällä kertaa päätettiin testata paikan varsinainen "juttu", sapakset eli Suomi-tapakset. Valittiin listalta ahventerriiniä, prässättyä hanhea, savustettua poronsydäntä, tuoremakkaraa ja jotain rapuhässäkkää. Jälkkäriksi kuusenkerkkä -crème brûlée ja tuulihattuja. Ruokajuomana oli Julicherin kehuttuja viinejä, joita olen halunnut maistaa jo pitkään. Julicherin viinit ovat Uuteen-Seelantiin viininviljelijäksi muuttaneen suomalaisnaisen työtä - ymmärrätte siis varmaan, miksi ne vetoavat minuun ;) Muuttaisin Uuteen-Seelantiin noin sekunnissa, jos eteen koskaan tulisi edes puoliksi järkevä syy. Se on Pariisin lisäksi ihanin paikka, jossa olen ikinä ollut.

 

 

 

 

 

 

Kaikki sapakset ja jälkkärit olivat tosi somia ja mukavan mielikuvituksekkaitakin, mutta maut olivat omaan makuuni ehkä vähän liian mietoja. Oli kuitenkin kiva syödä välillä jotain ihan erilaista kuin yleensä, ja Juuri nyt vaan on konseptina ja paikkana musta ihan mainio. Menkääpä!

Share

Kommentit

Wotti (Ei varmistettu)

Hei Eeva, nyt tarvitaan nopeasti sinun Pariisistasi postaus, kiitos!

Eeva Kolu

Wotti, eipä mulla tämän ihmeempää postausta taida olla: http://kaikkimitarakastin.blogspot.com/2010/11/oli-meilla-mukavaakin.html Ruokablogin puolella on jotain ravintolavinkkejä: http://blogit.mtv3.fi/voisilmapelia/2010/11/22/kun-eeva-soi-pariisin/

Mira (Ei varmistettu)

Eeva! Sinulle olisi pieni kosmetiikkaan liittyvä haaste blogissani: http://neitisalama.blogspot.com/2011/07/kosmetiikkahaaste.html :)

Ja tuo Juuri vaikuttaa mielenkiintoiselta. Oon aiemminkin miettinyt, että se pitäisi joskus katsastaa kun on aikaa, rahaa ja sopivaa seuraa. :)

Maiski (Ei varmistettu)

Juuri on kyllä ihana paikka ja sapakset omasta mielestäni kyllä todella hyviä. Kannattaa myös tsekata muutaman liikehuoneiston päähän avattu Latva - jossa tosiaan on viinejä ja näitä kuuluisia sapaksia.

http://sateenkaarinotko.blogspot.com/

Minna (Ei varmistettu)

Tykkään sun blogista paljon, koska sä oot oikeasti taitava kirjottaja ja kirjotat paljon muustakin kun vaatteista (vaikka kyllä mä sun tyylistäkin tykkään, se on ihanan romanttinen). Mun mielestä on esimerkiksi kiva lukea sun kirja- ja ravintolavinkkejä!

Itse alotin blogin kirjottamisen just siks että tykkään kirjottamisesta ja haluan kehittyä siinä paremmaks. Tietenkin alotin sen myös siks että omista mielenkiinnon kohteista turiseminen on kivaa. :D

Jos sulla on aikaa ja kiinnostusta niin käy vilkasemassa mun blogia. Se on kyllä aika eri tyylinen kun sun blogi ja tosi vaiheessa vielä, koska mulla toi visuaalinen puoli ei oikeen oo hallussa. :D Ois kuitenkin tosi kiva saada rehellistä kommenttia!

http://mimundominna.blogspot.com/

Niina (Ei varmistettu)

Heipsan!

Harmittavaa kun en saa lisättyä ihanaa blogiasi bloggeriin lukulistalle, en tiedä johtuuko tämä Bloggerista vai mistä. Olisiko Trendillä mitään tehtävissä asialle? :)

(Itseasiassa pari päivää sitten kokeillessani sinne lisäytyi tällä osoitteella sivusto nimeltä Senaste recepten :) Oho. )

Karoliina (Ei varmistettu)

Juuri nyt täällä ei ole kovin ihanaa mutta kesää odotellessa <3 ja täysin samaa mieltä, ihana paikka, toivottavasti saan mahdollisuuden jäädä tänne asumaan ainiaaksi!

Eeva Kolu

Mira: kiitos haasteesta! Noista lempparikosmettiikkatuotteista kysellään aika ajoin, joten koetan piakkoin saada niistä jonkinlaisen postauksen aikaiseksi :) ****************** Maiski: käytiin itse asiassa Latvassakin, mutta siellä oli niin kuuma, ettei sisällä voinut olla ja terassi oli täynnä. Joskus toiste sitten! ******************** Minna: kiitos kovasti ihanasta palautteesta :) Käyn kurkkaamassa blogiasi! **************** Niina: muutkin ovat valiteelleet tuota, ikävää. Suosittelen teitä laittamaan palautetta suoraan Trendille, minä kun en ikävä kyllä voi mitenkään vaikuttaa sivuston tekniseen puoleen. Olen tietysti välittänyt saamiani palautteita eteenpäin, mutta varmasti suora palaute toimii parhaiten :) ******************* Karoliina: oih ja voih, sinä onnekas! Terveisiä sinne ihanaan, ihanaan maahan :)

Agatha (Ei varmistettu)

What an aewsmoe way to explain this-now I know everything!

Jodi (Ei varmistettu)

These pieces really set a stanadrd in the industry.

ehybxvst (Ei varmistettu)

2KKgb9 bgbyomluqoyn

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.