Kahvia koneeseen ja takaisin jaloille

Yksi tavallisen ihmisen arkielämän tähtihetkiä: kun viikon kipeänä maattuaan yhtenä aamuna herää, eikä olo olekaan enää maantiejyrän alle jäänyt. 

Peilistä katsoo edelleen turvonnut ja räjähtänyt naama, mutta naaman väri alkaa jo muistuttaa ihmisen ihoa eikä valkoista kopiopaperia.

Mitä silloin tehdään? Silloin painellaan suihkuun, kuurataan kuume pois sopivan viileällä vedellä. Otetaan roskapussi, mieluiten sellainen iso ja pätevänoloinen muovisäkki, joka osoittaa, että nyt ollaan tosissaan. Kerätään kaikki nenäliinatollot ja karkkipaperit sinne. Haalitaan ympäri kämppää unohtuneet teemukit ja vesipullot astianpesukoneeseen. Avataan verhot ensimmäistä kertaa viikkoon ja huudetaan

morjens maailma! Ai sääki elät viel, niin määki!

Keitetään oikein, oikein iso kuppi kahvia. (Siitäkin huolimatta, että aikaisemmin olet julistanut tämän olevan tosi hyvä hetki lopettaa kahvinjuonti, kun ei niitä vieroitusoireita näistä muista tuskista erota.)

Sitten kääritään hihat ja ryhdytään hommiin.

Kommentit

Miniananas (Ei varmistettu)

Hurraa! Hyvä sinä!

Täälläkin yksi tukkoinen yksilö huudattaa eeppistä elokuvamusiikkia sen kunniaksi, että korvat aukesivat kaikelta niistämiseltä ekaa kertaa viikkoon. Elämä voittaa!

SaaraSofia (Ei varmistettu) http://silkesband.blogspot.com

reipasta :) itse en ole ollut kipeä mutta masentunut säähän. Tein saman tempun kuin sinä, siivosin, peseydyin, avasin verhot ja join kahvia. Ulkona harmaa, sateinen sää sai masentumaan ja kömmin takaisin peiton alle. Sheldon Cooper saa pitää seuraa kunnes aurinko esittäytyy.

Elina/chocochili.net (Ei varmistettu) http://chocochili.net/

Heh, mäkin yritin tuossa viime viikonloppuna ollessani kuumeessa päästä kahvikoukusta irti. Jaksoin kaksi päivää, ja sen jälkeen se tolkuton päänsärky sai lähteä - kahvilla :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei!
Vietin viime yön junassa matkalla Kolariin lomanviettoon. Asemalla etsiskelin mukavaa luettavaa ja löysinkin; kirjan nimeltään "Kaikki mitä rakastin". Tulit heti mieleeni ja mietinkin onko blogisi nimellä ja tällä kirjalla jotakin yhteistä? Olet minulle uudehko tuttavuus ja tosi mieleinen!
Nyt istun ihanassa mökissä punaviiniä siemaillen ja nautin olostani. Päätin lukea blogisi kannesta kanteen ja sen toisenkin, missä on enemmän ruokajuttuja. Ehkäpä kopsin sieltä pari reseptiä tämän viikon listalle.
Mukavaa, että olet taas terveiden kirjoissa!
Hiihtelijä

Tinski (Ei varmistettu)

Tulin tästä niiiiin hyvälle tuulelle! Kiitos, saat teksteilläsi aina tunteita aikaiseksi. Tämä oli aivan ihastuttava <3

Vierailija (Ei varmistettu)

Tästä postauksesta tulee mieleen se fiilis kun huomaa että ei olekaan enää darraa (tosin häpeä ei katoa minnekään...).

Uusi Aamu (Ei varmistettu) http://uusiaamu.blogspot.com

Tää kuulostaa samalta kun mä uuden työn aloitettuani vaivuin ikiuneen...siis aina vapaapäivinä en pystynyt pitämään silmiäni auki tai ajattelemaan mitenkään järkevästi mistään keskustelunaiheesta. Nyt kun tätä on takana kalsi viikkoa olen päättänyt, että nyt loppuu nukkuminen ja eläminen alkaa. Ja perhana tuollahan maailma vaan on jatkanut kulkuaan mun nukkuessa.
Tsemppiä ja onnittelut arkeen palaamisesta.

ZaraP
MyMoments

I feeeel the same!

Ihana tunne olla elossa viikon kuumeilun jälkeen. Sängyssä makaamisen jälkeen elämä voittaa! 

Mitä kivaa sitä tänään tekisi? Ravintolapäivään vaikka ihanien ystävien kanssa;) 

ensin kuitenkin iiiso kuppi kahvia. 

 

 

Vierailija (Ei varmistettu)

Voi Eeva, osallistu seuraavaan Ravintolapäivään! Olisi ihana päästä syömään luoksesi,

Hosuli
Hömppäblogi

Ai että tuo on mahtava hetki. Sitten muistaa muutaman päivän iloita ihan vaan siitä, ettei ole enää niin kipeä.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.