kaikki mitä rakastin jatkuu lilyssä

Muutosten vuodesta 2012 on ehtinyt kulua vasta kolmannes, ja minä olen jo vaihtanut asuinkaupunkia, perustanut yrityksen, ostanut asunnon, alkanut kahvinjuojaksi, saanut pari mainiota uutta työhommaa ja lukenut jotain fantasia-sci-fi-kirjaa muistuttavaa.

 

Mitäköhän vielä? No ainakin sitä, että muutoksen tuulet ovat yltäneet tänne bloginkin puolelle. Kaikki mitä rakastin jatkuu tästä eteenpäin Lilyssä, uudessa osoitteessa:

 

http://www.lily.fi/palsta/kaikki-mita-rakastin

 

Toivon koko kerman ja pekonin rääkkäämästä sydämestäni, että tapaan teidät kaikki uudessa osoitteessani. Facebookin, Blogilistan ja Bloglovinin kautta blogia seurailevien ei tarvitse tehdä mitään, uusi osoite päivittyy palveluihin päivän tai parin kuluessa.

 

Jatkan Trendissä painetun lehden puolella tuttuun tapaan. Suuri kiitos Trendi.fi:n porukalle kuluneesta vuodesta!

 

Kommentit

eikiva (Ei varmistettu)

Voieiiih:( Tosi harmi. Oon seurannut kauhulla muutamien muiden suosikkiblogieni siirtymistä Lilyyn ja kiinnostus täysin niihin lopahtanut. Se ei oo vaan yhtään toimiva ympäristö minusta. Voi hitsi. Olen pahoillani, että sanon näin suoraan. Siirtynen sinne silti juttujesi vuoksi.

venla (Ei varmistettu)

tiiätkö siirtyykö google reader suoraan myös?

Eeva Kolu

Eikiva: ei se mitään, saahan noita mielipiteitä olla :) Alkuun se näytti minunkin silmääni vähän oudolta mutta nyt olen hiffannut, miten sivusto toimii ja se onkin oikeastaan ihan nerokas! Vaikka Lilyssä on paljon muutakin sisältöä, niin blogihan toimii ihan samalla periaatteella kuin tähänkin asti - mennään vain blogin omaan osoitteeseen, johon jutut päivittyvät ja arkistoituvat kuten täälläkin, jokaisen postauksen alla on kommenttiloota, kommentoida voi rekisteröityneenä tai rekisteröitymättä ja niin edelleen. ***********Venla: voi hitsi, en osaa sanoa - Google Reader on mulle ihan vieras asia! Voi olla, että siihen joutuu päivittämään itse osoitteen, kun sillä ei ole samalla tavalla "ylläpitäjää" kuin blogilla on esim. Blogilistalla.

Laura (Ei varmistettu)

Osaatko sanoa päivittyykö osote myös bloggeriin? Kun oon blogspotin kautta aina lueskellu! Mut päivittyy tai ei, jatkan kyllä silti ehdottomasti lukemista!:)

Duussi (Ei varmistettu)

Onnea muuttoon! :) Munkin täytyy sanoa, että Lily ei aivan ole onnistunut voittamaan mua puolelleen, "palsta"rakenne häiritsee esim. siinä kohtaa, että yksittäisen merkinnän urlista ei näe, minkä blogin teksti se on (osoite on muistaakseni muotoa lilypistefi-juttu-merkinnänotsikko). En ole vielä keksinyt, ketä palvelee se, että blogimerkintä ei ole osoitteen kautta yhdistettävissä blogiin, niin kuin yleisemmin kuitenkin lienee eri alustoilla tapana.

Duussi (Ei varmistettu)

Onnea muuttoon! :) Munkin täytyy sanoa, että Lily ei aivan ole onnistunut voittamaan mua puolelleen, "palsta"rakenne häiritsee esim. siinä kohtaa, että yksittäisen merkinnän urlista ei näe, minkä blogin teksti se on (osoite on muistaakseni muotoa lilypistefi-juttu-merkinnänotsikko). En ole vielä keksinyt, ketä palvelee se, että blogimerkintä ei ole osoitteen kautta yhdistettävissä blogiin, niin kuin yleisemmin kuitenkin lienee eri alustoilla tapana.

Nna (Hampaat irvessä) (Ei varmistettu)

mullakin oli aluksi ennakkoluuloni lilyä kohtaan, mutta kun siellä nyt vaan on ollut parhaat blogit vähään aikaan. nyt kun olen tottunut sen lukemiseen, tykkään kyllä paljon eikä se tunnu enää yhtään hankalalta tai sekavalta.

millimolli (Ei varmistettu)

Mä kyllä hihkuin riemusta kun luin Lilystä tästä. Oon just tykästynyt Lilyn sivustoon ja sen rakenne aukeaa kokoajan vaan enemmän. Samapa se kai millä pohjalla kirjoittaa, ei luulis lukijoita haittaavan, sama sisältöhän blogilla pysyy. Lily on ehkä aika omanlainen verrattuna ns. blogialustoihin ja uudet jutut monesti jännittävät. Mutta mä ainakin luen Lilynkin puolella!

hoppis (Ei varmistettu)

mä just sain luettua koko blogin trendin sivuilta (alusta loppuun, ainoa oikea tapa) ja nyt sitten lilyyn. täytyy myöntää, että arvostus sitä kanavaa kohtaan on aika pyöreä nolla. mä nyt kuitenkin ehdin ihastua suhun niin varmaan pitää ainakin yrittää sietää sitä... lilymaailmaa jossa on lööppejä ja skuuppeja ja.... huokaus. mietin, että trendi sai aluksi kaavittuaan mukaansa kaikki parhaat blogit (vaikka sua eka dissasin koska olit jotenkin jo kaikkialla, eeva everywhere, mut annoin periksi :) ja ihan syystä!) ja nyt tuntuu että täältähän lähtee kaikki, ja oonkin pohtinut että pitäisikö trendin ehkä maksaa teille enemmän tai tarjota jotain parempaa, että onkohan trendillä nyt asiat hyvin. kivaa sunnuntaita, remppakuvia lilyyn odotellessa ;)

Eeva Kolu

Ja sori, en ollut hoksannut käydä kurkkimassa, vieläkö tänne tulee kommentteja. **Laura: Bloggeriin täytyy mielestäni itse vaihtaa osoite, sitä ei pysty blogin "ylläpitäjä" mielestäni muuttamaan ***** Duussi: Lilyssä otetaan mielellään vastaan palautetta etenkin kun kyseessä on vielä aika uusi sivusto, joten suosittelen lähettämään tuon huomion suoraan heille :) ******** Nna: sama huomio, siellä onkin oikeasti paljon toimintoja, jotka tekevät seuraamisesta ja kommentoinnista helppoa ja kivaa. ****** Millimolli: tosi kiva kun olet tykästynyt, niin minäkin! ********

Eeva Kolu

Hoppis: kiva kuulla, että olet tykännyt blogista :) En kyllä ehkä itse ihan tunnista Lilyä tuosta lööppiskuuppikuvauksestasi, vaikka toki siellä julkkiksista yms. kirjoitellaankin. Pääosin kuitenkin ihan tavalliset ihmisethän siellä elämästään kirjoittelevat kuten muissakin blogialustoissa :) Trendistä minulla ei edelleenkään ole muuta kuin hyvää sanottavaa, työkuviot vain kehittyvät ja muuttuvat ja se on ihan normaalia. Ja mitä tulee "kaikkialla" olemiseen - tällä alalla on pakko tehdä töitä useille tahoille, jos haluaa tienata elannon, sillä yhdellä palstalla tai blogilla ei kukaan elä. Toivottavasti kukaan ei sentään oikeasti paheksu sitä, että joku on yritteliäs ja kova tekemään töitä.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.