Kalamiehiä ja tositeeveetä, eli viime päiviä

Todiste siitä, että kevät on jo matkalla: meidän chilit itää jo kovaa vauhtia. Tai siis serrano ja mysteerichili itää, jalapeno nukkuu vieläkin. Tosin luin kyllä juuri jostain, että jalapenon siemenet on vaikea saada itämään. Teki mieli kirjoittaa tähän no niinpä tietysti, paras on aina vaikein, mutta eihän se ole ollenkaan niin.

Itse asiassa usein helpoin ratkaisu on just se paras. Unohtakaa siis ne löpinät siitä kuinka taiat tapahtuvat mukavuusalueen ulkopuolella ja tuokaa mulle peitto.

Pojat on alkaneet kalastaa. Ihan mahottomia ovat. Viime saaliilla olisi ruokittu pieni kylä. 

Sen sijaan ruokittiinkin Eeva. Tässä syötiin itse pyydettyä kuhaa. Oon melko onnekas tyttö.

Ruukkuhortensiat ovat tulleet kauppoihin! Oi miten iloitsinkaan, kun sain tämän veikeän tyypin makkarin sohvapöytää piristämään. Miten joku voisi olla tykkäämättä kukasta, joka näyttää ihan vanhanaikaiselta suihkumyssyltä?

En tiedä onko Iholla kerännyt jotenkin vähemmän mediahuomiota tänä vuonna vai olenko minä vaan ihan pihalla, kun minulle selvisi vasta vähän aikaa sitten, että tämä tulee taas. Olen tietysti jo koukussa. Pelkäsin että tälle käy beebeet ja ykköskauden semitavisnaiset olisi korvattu jollain skandaalijulkkiksilla, mutta onneksi ei.

Claudia on ihana kreisiydessään ja Johanna on sellaisenaan ihan valmis hahmo romanttisen komedian päähenkilöksi. Kuvitelkaa nyt möreä kertojanääni: Johanna on kaunis ja menestyvä uranainen, jonka elämästä kuitenkin puuttuu jotain: se oikea rakkaus. Niin ja symppaan hulluna Sannia, koska olen tuntenut niin monia hänenlaisiaan tyttöjä. Venlaa tekee mieli halata ja sitten pitää sille sellainen lempeän jämäkkä saarna. Marketasta en nyt sano mitään, naispolo tulee kyllä kuulemaan möläytyksistään varmasti seuraavat 10 vuotta.

Kuka on teidän Iholla-lemppari? Älkääkä nyt vastatko tähän, jos aiotte vastata että olette moisen tositeeveehömpän yläpuolella.

Kommentit

Kanelibasilika

No Johanna! :) (...ja nam, kalaa <3)

tiiaanna (Ei varmistettu)

Olen aivan samaa mieltä Iholla-sarjan naisista. Johanna on suosikki ja Marketta ehkä se epäkiinnostavin. Mutta eikös tuo tuollainen ole aika tyypillistä 18-vuotiaille, jotka tuntevat olevan aikuisia ja tietävänsä elämästä kaiken ;) Itse taisin silloin aikoinaan myös syyllistyä tähän ja nyt kun taaksepäin katsoo niin voi kun olin väärässä.

Olet kyllä onnekas! Kalasta ja kukista tulee molemmista kesäfiilis.

Hosuli
Hömppäblogi

Oo ruukkuhortensia, miten hieno! Kiitti, taidan suunnata kukkakauppaan.

Eeva Kolu

Kanelibasilika, Johanna on kyllä niin sympaattinen!

Tiianna, siksi ajattelinkin juuri että päästän Marketan nyt helpolla :) Oi kesäfiilis, ihan totta. Vain uudet perunat puuttuu.

Tipu (Ei varmistettu)

Mun mielestä hortensiat näyttää ihan aivoilta! Ja seuraavaksi niistä tulee tietenkin mieleen Aku Ankan kiivasluonteinen äiti, Hortensia (Mc?)Ankka.

Eeva Kolu

Hosuli, kukkakauppa on aina hyvä idea :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Sanni, Venla, Claudia &lt;3

Eeva Kolu

Tipu, Hortensia McAnkka on ehkä kaikkien aikojen hienoin nimi!

Ida ja kissat (Ei varmistettu)

Eikä, nyt munkin on saatava ruukkuhortensia, koska a) silmääni miellyttäviä ruukkukukkia kävelee vastaan harvoin b) kukapa voisi olla haluamatta ruukkuhortensiaa sen jälkeen, kun Eeva Kolu on kuvaillut sitä suihkumyssyksi.

Oma Iholla-lempparini on Sanni. Vaikka olenkin ihan vain tavallisesta tapauskovaisesta perheestä (okei, myönnetään, että ala-asteella kirkon vieressä asuessamme saatoin joskus käydä vain niissä after partyissa alias kirkkokahveilla viinerin toivossa, auts) eli joulukirkko ja sitä rataa, pystyn parhaiten samaistumaan Sannin elämäntilanteeseen ja luonteeseen. Tänä vuonna mulla ei edes ole mitään inhokkia, vaikka Marketta nyt välillä onkin vähän kärkäs mielipiteineen.

P.S. Oot ihana ja saan voimaa arkeen blogistasi!

Nannaaa (Ei varmistettu) http://positiivisuusprojekti.blogspot.com

Iholla on kyllä harvinaisen koukuttava sarja :D Johanna on tämän kauden naisista mun ehdoton suosikki, se on vaan jotenkin niin symppis, sellainen ihminen jonka haluaisi omaksi ystäväksi :) Muissakin on toki paljon kiinnostavia piirteitä, ja jopa vähän rasittava ja lapsellinen Marketta on onnistunut muutaman kerran saamaan sympatiani puolelleen :D

hhelinä (Ei varmistettu)

iih ootte niin tommonen ihana pariskunta etten kestä! siellä kalastelette ja kirjakaupoissa kahvittelette ja pientä koiraa halitte. haha no joo joo blogiin rajattu kuva MUTTA SILTI! :)) iloiseksi teette, kuulkaas. mun iholla-suosikki, tai sellainen jota odotan jostain syystä eniten, on ehkä venla. samaistuttavan levällään asiat hänellä. kaikki on aika kivoja kyllä, kiintoisia.

Liinaletti (Ei varmistettu) http://lettisekaisin.blogspot.fi/

Venla tai Sanni ja Claudia on ne lempparit tällä kaudella. Venla ja Sanni ehkä siksi että voi samaistua ja Claudian jutut taas on niin kaukana omasta elämästä että se on tosi avartavaa. Minultakin jäi kauden alku reissun takia näkemättä, mutta kai tää tulee taas heti uusintana alusta.

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihanaa Eeva et säkin tykkäät Iholla sarjasta! Sain silmänpyörityksiä kavereilta kun mainitsin sarjasta. Heille se oli kai juuri liian tositvhömppämäistä.. Eka tuottis oli vaan niin helmi Fideleineen ja HeliKajoineen. Tää toinen on jotenkin karumpi. Tai enemmän huomaa, miten leikkauksella hahmoista saadaan yksiuloitteisia ja kurjia. Venla on itsetuhoinen surullinen sinkku, Johanna taas epätoivoinen sinkkuäiti, Sannista huokuu outo ulkonäkökeskeisyys kaikkien traumojen jäljiltä ja Markettaa päivitellään karuna kokoomusnuorena. Mut Claudia on kyllä mahtava murteineen ja samoin sen lukemattomat velikultapojat!

Ginger

Aloin juuri tykätä hortensioista. :)

suivv (Ei varmistettu) http://pienileipablogi.blogspot.fi/

Koukussa ollaan, enkä mä edes yleensä kovastikaan innostu tositeeveestä...Claudia on meitsinkin suosikki, niin sydämellisen oloinen tyyppi. Johanna on niin herttainen, mutta en tiedä kuinka monesti enää haluan kuulla hänen haaveistaan löytää mies ja saada lisää lapsia...

Alunperin aioin tulla kylläkin hehkuttamaan tuota itse pyydettyä kuhaa, oi ihanaa! Mut sit pisti silmään "pojat on alkaneet kalastaa". Voi Eeva, olen kyllä lukenut suhteestasi luontoon, mut suosittelen, että pakkaat joskus ihanat eväät laukkuun ja menet mukaan. Siinä ihan itte narratussa kuhassa on nimittäin joku aivan taianomainen vivahde, se vaan maistuu niiiiiin hyvältä.

Karoliina

Eka Iholla-tuotantokausi oli mahtava. Tokaa odotellessa mulla oli samoja pelkoja julkisuustyrkyistä, mutta onneksi naiset oli taas valittu hyvin. Silti tämä toinen tuottis oli minusta (tai meistä molemmista miehen kanssa) sen verran tylsä, että lopetettiin kesken. Ei varmasti oltaisi lopetettu, ellei juuri tällä hetkellä olisi muutenkin monta sarjaa seurattavana ja tv-iltoja aiempaa vähemmän, mutta nyt kävi näin. Ehkä se johtuu siitä, ettei nyt ollut oikein samastuttavia tyyppejä tai sitten he vain olivat makuuni hieman epäkiinnostavia. Pidän silti sarjasta, sen ideasta ja toteutuksesta. Ja ehkä vielä hyppään mukaan seuraamaan tätäkin kautta.

PS. Minäkin rakastan hortensioita, mutta kuolevat aina terassilla. Pitäisi siis ehkä kokeilla sisätiloissa.

AnskuR (Ei varmistettu)

Ihan mahtava tuo haukikuva! Piristää mieltä. Ja tuommonen suihkumyssy saatava omallekin pöydälle.

katja.t

Sanni on paras, jotenkin niin symppis ja aito. Katsoin ekaa kautta ehkä puolikkaan jakson ja totesin sen jotenkin oudoksi, nyt olen kuitenkin ihan koukussa. :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Haha niinpä !!! Johanna on ehdottomasti mun lemppari, se on NIIIN ihana!
Rehellisesti sanottuna ärtymyksen taso on välillä aika hirrrveen korkeella, mut silti joka jakson katson :P

Emma! (Ei varmistettu)

Oon niin koukussa! Claudia on mun suosikki, ihanan rento ja rempseä ja arkea on hauska seurata. Oikeastaan kaikki naiset ovat ihania ja tykkään kaikista tasapuolisesti - paitsi marketasta. Parit ekat jaksot purin hammasta ja katsoin hänenkin kohtansa, sitten päätin tehdä nykyään itselleni palveluksen ja nykyää hyppään suoraan yli. Much better! Ihana ohjelma kaikenkaikkiaan:-)

Jenninen (Ei varmistettu)

Sanni ja Venla on omat lempparit. Ehkä siksi, että ne osuu omaan ikähaarukkaan tai siksi, että pystyn samaistumaan tyttöjen ongelmiin. Molemmat etsiskelevät kovasti itseään ongelmien ja kasvun keskellä. Ihania naisia. Haluaisin vain halata molempia kovaa. Venlan kanssa itkin viime viikolla "yhdessä", kun puhui isästään niin kauniisti ja ettei haluaisi isänsä näkevän hänen olevan onneton.. ei voinu kuin symppistellä.

Tätäkin sarjaa moni katsoisi varmaan enempiä ärtymättä, jos hyväksyisi nämäkin ihmiset vaikeuksineen ja yksinkertaisesti ihmisinä, joilla on menneisyys ja syy olla sellaisia kuin ovat.

Vielä kerran: ihania naisia!

Vierailija (Ei varmistettu)

Pojat sai kuhaa ja haukea, vai oliko kuha virhe? *kalamieskateus on pahin kateus*
Kiva, että tautisi on hellittänyt ja kevät tulee.. Näistä sun teksteistä tulee aina niin hyvä mieli.

Vierailija (Ei varmistettu)

Eka kausi oli kamala ja naiset kaikki epäkiinnostavia. Nyt taas kaikki naiset on mielenkiintosia. Sanni!

bisousroosa
bisous

heti ekasta jaksosta lähtien venlasta tuli mun suosikki, sitä tekis tosiaan mieli halata ja lujaa! johannassa ärsyttää välillä sen lässyttävä puhetapa, mutta kukin tyylillään :-) marketasta en edes aloita... :-D en yleensä ole mikään tosi-tv-fani, mutta iholla on ihan huippu, niin eka kuin tämä toinenkin tuokkari!

tiramisu (Ei varmistettu)

Katsoin myös ensimmäisen kauden Iholla-sarjasta, ja yhtä ihania tyyppejä on tälläkin kaudella. Vaikka oma elämäntilanteeni ei ole lähellekään esim. Johannaa ja Claudiaa, niin heitäkin on tosi mukava seurata. Claudia vaikuttaa todella maanläheiseltä ja rempseältä., vaikka hänellä onkin oma ohjelma. Löydän oikeastaan jokaisesta ainakin joitain pieniä samaistumisen kohteita, jopa Marketasta (siitä, kun hän puhui että isä piti jotain muuta juttua tärkeämpänä kuin tyttären muuttoa). Ja voi että niitä muutamia kyynelten tirautuksia joissain tietyissä kohdissa. Loistava esimerkki siis siitä, että tosi-tv ei välttämättä tarkoita aivot sulattavaa sontaa. Ainakin tämän formaatin naiset ovat sellaisia, joille toivoo ainoastaan pelkkää hyvää elämässä ja toivoo kaiken järjestyvän parhain päin. Kyllähän heistäkin niitä vikoja löytyy, mutta eikös kaikista? Ärsyttää ihmiset, jotka eivät suostu edes vilkaisemaan, kun "sehän on tosi-tv:tä". Murr.

PS. Hieno kala, kuha on aivan erinomaista myös pehmoisen sipulin kera :D

anni panni
Elämää Hesassa

Marketta muuttuu jotenkin kypsemmän oloiseksi muutaman jakson jälkeen, ainakin minusta. Tai sitten oon vaan kiintynyt Markettaan niinku nyt muihinkin Iholla-naisiin. Ne on vaan ihania. Claudiassa on ihanaa kun se on niin tyyni vaikka on kokenut kaikenlaista. On hienoa, miten paljon sen pojat tuntuu kunnioittavan sitä.

Kyä o nätti kala!

(Ei varmistettu)

Mun iholla lempparinaiset on ehkä Claudia ja Sanni.
Claudialla on aika rankka elämä takana ja viiden pojan yksinhuoltajakuvio ei ole varmasti sieltä helpoimmasta päästä, mutta hän sanoi juuri viime viikon yhdessä jaksossa, että tärkeintä hänelle on ihminen itsessään ja ihmisyys! Amen. Kuka niitä Luikan lompsia tarvii. Claudia on myös ihanan mutkaton tyyppi.
Sanni taas on periaatteessa vähän rasittava, mutta samalla jotenkin samaistun Sannin parisuhdemeininkeihin, elämänkriiseilyyn ja epävarmuuteen, vaikka taustat ja lähtökohdat ovatkin aivan erilaiset. Uskonnollisesta yhteisöstä irrottautuminen ja oman identiteetin löytäminen on rankkaa puuhaa, nostan hattua.
Venla on hauska, mutta ajoittain hänen höpinänsä tuntuu todella "mietityltä" ja fiilis on jotenkin pakotettu, kuin vetäisi jotain kässäriä lävitse.
Johanna taas on tosi sympaattinen, mutta olen niin epäromanttinen tyyppi, että ahdistuin jo heti alkuunsa rakkaudenetsintälässytykseen. Itselläni ei elämässä ole koskaan ollut aikaa/mahdollisuutta "keskittyä vain yhteen juttuun" ja rakkauskuviot ovat tulleet aina johonkin väliin. Tykkään Sinkkuelämää-sarjasta, mutta en ole koskaan maannut sängyllä ja haikaillut rakkauden perään "niinku leffoissa".
Marketta taas. Ei saisi nauraa, mutta nauroin kuitenkin kun tyttö itkee muuton keskellä kuinka poikaystävällä on niin paljon tavaraa ja rumia shampoopurkkeja, kunnes äiti kehottaa jättää purkit sikseen ja keskittymään tavaroiden kantamiseen. Mutta annan anteeksi, tyttö on tosi nuori vielä.

JuttaElisabet (Ei varmistettu)

Heiii! Oon ainoa, joka kiinnitti aterimiin huomiota, mutta meillä on näemmä samanlaiset haarukat ja veitset! Tottapuhuen en kyllä ole enää ihan varma, mitä olen ajatellut, pyytäessäni moisia aikanaan ylioppilaslahjaksi.

PS. Nyt itsekin huomaisin selkeän hortensiavajauksen kotonani, koska kuka voisi vastustaa vanhanaikaista suihkumyssyä!

PPS. Juttelin viikko sitten täältä Helsingistä Turkuun muuttaneen kaverin kanssa ja heti keskustelun aluksi oli pakko kysyä, että onko elämä todella Turussa aina yhtä jumalaista, mitä mun mielikuvissa. Jokirannassa paistaa aina aurinko, runsaasta ketjuvapaita ihania kahviloita, ihmiset kauniita ja onnellisia! Ja kuulemma kyllä :D

:) (Ei varmistettu)

Suosikkini on Huugo! (eli Claudian pienin poika) Mahtava, aurinkoinen tapaus :) Muuten täytyy sanoa, että 1. kausi oli parempi, nämä naiset tuntuvat lähinnä jauhavan vain miehen puutteesta, huhuh. Ei sillä, joka ilta minä siinä tv:n edessä kuitenkin kökötän.

Terhi (Ei varmistettu)

Sanni on kyllä ihan ykkönen! Sitä parisuhdetta on jotenkin mahtavaa seurata. Tekis mieli laittaa pulloon molemmat ihanat :)
Venlan elämääkin on kiva seurata, vaikka välillä häiritseekin tunne siitä, että neitosen jokainen sana on tarkkaan harkittu cooliuden näkökulmasta. Siis jotenkin Venlasta aistii sen, että on tullut seurattua Sinkkuelämää-sarjaa aika tiiviisti...
Claudia on kiinnostava myös ja ihailen hänen elämänviisauttaan. Jokin hänessäkin silti vähän häiritsee. Ehkä se (liiallinen?) isähahmon etsiminen lapsille. Ymmärsin jutun pointin, mutten silti voinut olla huvittumatta, kun isänpäivänä lapsille tarjottiin lahjojen kohteeksi miestä, joka mun ymmärtääkseni oli kuitenkin aika uusi tuttavuus. Ymmärsin kyllä, että miehestä oli tullut lapsille tärkeä, mutta silti...
Johanna ei ihanuudestaan huolimatta kuulu suuriin suosikkeihini. Jatkuva miehen etsimisen ympärillä pyörivä puhe alkaa pikku hiljaa kuulostaa epätoivoiselta ja suhteellisen ärsyttävältä.
Marketasta ei voi muuta todeta kuin: hohhoijaa, kyllä se elämä vielä opettaa.

Mutta siis MAHTAVA OHJELMA silti. Ja aivan ihana hortensia! Mullekin tuli hinku päästä kukkakauppaan :)

Iina S. (Ei varmistettu)

Mä rakastuin Venlaa jo ensimmäisen jakson "ei kukaan halua syödä raakaa kalaa jos on krapula"-tilityksen jälkeen. Jotkut kommentoi Venlan juttujen olevan mietitympiä, mutta mutta... Muut tyypit asuvat toisen ihmisen kanssa ja siitä syntyy vähän erilaista vuorovaikutusta ja materiaalia, kun taas Venla joutuu kotona lähinnä puhumaan itsekseen. Niin, ja tietenkin leikkaus. Onhan sillä nyt vaan hauskimmat möläytykset.

PS. Varaukseton peukku kuhalle!

Kaista (Ei varmistettu)

Claudia tuntuu sellaiselta normaalilta ihmiseltä, joka oikeasti elää sarjassa omaa arkista elämäänsä (ja mää tykkään sen murteesta). Muista tulee sellainen vaikutelma, kuin he esittäisivät itseään itsestään kertovassa tv-sarjassa; sisäiset monologit pitää vain tässä tapauksessa puhua ääneen suusta ulos, ei voi olla ihan niin kuin Carrie, vaikka kuinka haluaisi.

Marketa puolesta vähän harmittaa, että noin keskeneräinen ihminen on päästetty telkkariin toisten irvailtavaksi. Vaikka kolmannen polven teekkariudella ylpeilevä kokoomusnuori minusta sinänsä ansaitsisikin pottuilua ihan ajatuksen tasolla.

En ole tosin katsonut kaikkia jaksoja, ja pidin itse edellisestä kaudesta enemmän. Suosikki-tositelkkarini on Kandit, joka loppuu ihan liian pian! Sitä katsoessa alkaa katua ettei suunnannut lääkikseen kuten joskus vähän meinasi.

Vierailija (Ei varmistettu)

Mä katsoin Iholla 1. kautta ihan pari jaksoa, mutta ärsyynnyin Heli Kajosta niin kauheasti etten voinut jäädä seuraamaan :D Olen varmaan yksin mielipiteeni kanssa, mutta se vaan oli todella rasittava, en voi edes kuunnella sen musiikkia ärsyyntymättä, kun muistan millainen se oli ohjelmassa.

Tätä kautta sen sijaan fanitan! Venla on ihana, itselleni samaistuttavin ainakin jollain tasolla ja kiinnostava. Mun mielestä Johanna on ehkä vähiten kiinnostava, vaikka ihan symppis tyyppi onkin. Markettakin on vähän niin ja näin, ihmisenä en kyllä hänestä tän sarjan perusteella pidä yhtään, mutta sen seuraaminen on silti ihan mielenkiintoista. Kokonaisuudessaan on mielestäni aivan hyvin valitut tyypit.

Emilia Pyykkönen
Kuplia

Olen fanittanut Iholla-sarjaa alusta saakka. Viime kaudessa oli ehkä enemmän uutuudenviehätystä, mutta olen katsonut katsonut kyllä tämänkin kauden kaikki jaksot (ja jooo on mulla elämäki:/ . Minusta tämän kauden valinnat ovat olleet viime vuotta onnistuneempia. Varmasti tuotantoyhtiötä auttoi, että hakemuksia tuli tooooosi paljon, kun eka kausi oli niin suosittu. Yritän myös ymmärtää Marketaa hänen nuoruutensa vuoksi, vaikka en välttämättä tosielämässä tulisikaan samanlaisen ihmisen kanssa toimeen..Minua myös välillä sarjaa katsoessa ärsyttää tyyppien liika valittaminen olemattomista asioista, mutta todennäköisesti voisin iste kuulostaa samalta.

 

 

Vierailija (Ei varmistettu)

Sanni! Venla! Claudia!

Marketasta en tosiaan edes aloita...totesin eilen, että on parempi hypätä Marketan pätkät kerralla ohi.

Mutta miksi Venla ryyppää ja itkee joka jaksossa,. Marketta puhuu joka jaksossa ruoka suussa ja Johanna haaveilee koko ajan miehestä/lapsista...;)

No joo tiedän kyllä, että jaksot on leikattu hihi.

Vierailija (Ei varmistettu)

Suosikkejani Iholla-sarjasta ovat ehdottomasti Sanni ja Claudia. Sanni todellakin niin ihanan aito ja Claudia hurmaava kreisi-mamma. :) En voinut aluksi sietää Venlaa, mutta nyt ihan samat vibat kuin sulla: tekis mieli antaa hali! Ja onhan se vaan hauska.

Vierailija (Ei varmistettu)

Mua kans jäi hämäämään toi hauki-kuha-juttu :D Mut eiköhän sitä oo molempia kiskottu ylös. Ja "kuhan häntä on kalloo".

Haukikuvassa on ihan suunnaton riemu. Itseäkin alkaa ihan hykerryttää.

Pitäisi pistää omat yrtit kanssa kavamaan.

Vierailija (Ei varmistettu)

ONpa jännää ja hauskaa että mielipiteet niin eroavat! Omat ehdottomat inhokkini ovat juuri ne kaksi, jotka ovat oman ikäisiäni, ja joilla elämäntilanteet ovat itsellekin joko tuttuja entuudestaan tai ajankohtaisia nyt! Ja itse taas jaksan ihmetellä Markettaa useinkin positiivisessa mielessä. Claudian elämä on ehdottoman kauimpana omastani, mutta hänen juttujaan katson ihaillen huulipyöreänä ja ihailen kuinka hyviä tyyppejä hänen lapsensa vaikuttavat olevan :D Mielipiteitä on tosiaan moneksi.

Vierailija (Ei varmistettu)

Sannia ja Johannaa fanitetaan täälläkin! Mielenkiintoisia ja aidon oloisia ihmisiä.

Olin muuten hieman pettynyt, kun taas kaikki Iholla-sarjan naiset asuvat uudellamaalla! Olisi kivaa vaihtelua, jos sarjan naiset asuisivat eri puolilla Suomea. Olisi hauska nähdä millaista arki on esimerkiksi Enontekiöllä tai Ahvenmaalla. Ehkä sitten kolmannella tuotantokaudella....

Heidi_S (Ei varmistettu)

Venla on mun ehdoton lempparini. On niin samastuttava, että pelottaa välillä. Aivan ihana tyyppi! Hyvinä kakkosina tulevat Sanni ja Johanna, Claudiakin on ihan ok. Voi kun osasit kauniisti asetella sanasi myös Marketasta. Yhdyn siis niihin ;)

Kiitos iloisesta ja elämänmakuisesta blogista!

What else is there?

Venla on niin hauska että on pakko sanoa se lemppariksi, vaikka toivonkin etten elä enää samanlaista elämää sen ikäisenä. :D Sanni on kiva mutta ohjelmaan on valittu liikaa pätkiä missä se vaan valittaa, en tiiä onko se tollainen valittaja oikeasti. Claudia ja Johanna on ehkä vähän tylsiä kun oma elämä on niin kaukana niistä. Marketta saa tosiaan vähän sanattomaksi!

Vierailija (Ei varmistettu)

Tämä on ensimmäinen kausi, jota olen seurannut, ja olen tietysti aivan koukussa. Ihan mahtavat ja sympaattiset neidot on ohjelmaan saatu. Marketta on tietysti kohtuu rasittava teini, mutta siinä iässä saa ollakin. Jos joku lemppariksi täytyy nostaa, niin kyllä se on Venla - vaikka sen lempeän saarnan voisi tytölle antaakin. Hauskan ja aidon oloinen tyyppi!

Vierailija (Ei varmistettu)

Venla on ehdoton lemppari. Se tuntuu jotenkin aidoimmalta, ja tietty pystyn myös samaistumaan sinkkuangstiin... Claudia on taas inhokki, koska sen elämä ja persoonallisuus on niin kaukana musta. Tykkäsin kuitenkin ekasta tuotantokaudesta paljon enemmän. Musta tuntuu, että silloin itkin suurin piirtein joka jaksoa katsoessa, nyt on enemmän sellainen who cares? -fiilis, no sitä Venlaa lukuun ottamatta.

Cecil (Ei varmistettu)

Tämä kakkoskausi on paljon parempi kuin ensimmäinen. Suosikkejani ovat ihana Johanna, superäiti Claudia ja Claudian pojat.

Ens vuonna vois tulla viidestä miehestä kertova Iholla!

maisa. (Ei varmistettu)

Ihan yhtä hyvä ja koukuttava on tämäkin kausi! Venla ja Claudia ehkä muodostuneet lemppareiksi, vaikka Sannia ja Johannaa on kiva seurata myös. Viime kaudella en pitänyt Sinistä ja tällä kaudella Marketta ärsyttää ihan vietävästi. En tiedä selittyykö tuo pelkällä iällä, mutta itse en ole montaa vuotta vanhempi ja olin kyllä ihan varmasti kypsempi tuolloin :D ehkä arvojen erilaisuus on se joka tökkii Marketan kohdalla eniten.

Eroa minusta viime kauteen on ohjelman leikkauksessa, tuntuu että tällä kaudella on korostettu hirveästi vaan yhtä puolta naisten elämässä. En tiedä oliko se niin jo viime kaudella, mutta mielestäni tässä sen huomaa jotenkin selkeämmin. Tuskin esimerkiksi Sannin elämä pyörii niin paljon uskon ja lahkosta irtautumisen ympärillä ja Johanna ja Venla miettivät paljon muutakin kuin omaa sinkkuuttaan. Jos jotain pitäisi sarjassa kehittää niin olisi ehkä juuri tuo tyyppien moniulotteisuuden esilletuominen.

Vierailija (Ei varmistettu)

Kaikki jaksot katsottu ekasta ja tokasta kaudesta. Kummastakin tykkään kyllä paljon. Ekassa kaudessa Heli Kajo oli ykkössuosikki, nyt en oikein osaa sanoa yhtä suosikkia kun Venlan tarina liippaa liian läheltä omaa. Kävin muutama vuosi sitten läpi saman miestilanteen kuin Venla tässä käy, ja voin vaan sanoa että ikinä ennen ei ole mikään tv-sarja tai kirja tai mikään osannut tuoda asiaan liittyviä ajatuksia ja oloja niin hyvin esiin kuin Venla tässä tuo.

Itku kurkussa mennään siis jokaisessa Venla-jaksossa kun omat muistot palaa mieleen. Voi niitä epätoivoisia kymmeniä hetkiä kun päätti, että nyt tää loppuu, ja kuinka usein sitä ne omat päätökset pyörsikään kun onnistui itselleen järkeilemään ettei siinä mitään väärää ole jos mä rakastan ja se rakastaa. On pirun vaikeeta pelkällä järjen voimalla kääntää rakastuneen ajatuksia oikeille raiteille. Kun aina on kuitenkin se pieni toivo siitä, että jos meillä kuitenkin olisi se yhteinen tulevaisuus. Ja sitä on ihan uskomattoman vaikee selittää edes itelleen, että miten niin pääsi käymään alun alkaenkaan, mutta joskus vaan käy.

Vierailija (Ei varmistettu)

"Minultakin jäi kauden alku reissun takia näkemättä, mutta kai tää tulee taas heti uusintana alusta."

Kaikki jaksot löytyy netistä mtv3:n katsomosta! onneksi.

Ihana sarja, mutta harmittaa, että se on leikattu niin yksipuoliseksi. Se alkaa jo toistaa itseään. Ainakin Venla jossain haastattelussa kertoi katuvansa koko juttua, koska hänestä annetaan nyt televisiossa ihan surkeaa kuvaa. Toivottavasti ihmiset ymmärtävät eivätkä arvostele liian ankarasti.

Elsis
In The Mood For Run

 <3 ruukkuhortensia = vanhanaikainen suihkumyssy (tai uimalakki) <3

Niin totta!

Anna-R (Ei varmistettu)

Aloin seuraamaan tätä Iholla-kautta nimenomaan Venlan takia, Ylex:ltä tuttu, ja hän on kyllä osoittautunut yhdeksi lemppareistani. Oikeastaan pidän jokaisesta naisesta vuorotellen eniten, riippuen vähän mielentilasta. Kertakaikkiaan koukuttava sarja. :-)

Vierailija (Ei varmistettu)

Venla on ihan paras!

Mä haluisin nähdä Iholla - sarjan seuraavan tuotantokauden miehistä. Mitä ne ajattelee, Puhuisiko miehet yhtä paljon naisista, kuin nyt naiset miehistä ja parin etsinnästä jne...
Saataisiinko edes tarpeeksi kuvamateriaalia / puhetta? ; )

Toinen kiinnostava muutos olisi juurikin muualla kuin Helsingissä / Pk- seudulla asuvien tarinat. Vähän vaihtelua.

Pages

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.