Kas, cocktail-hiki

Kun postiluukusta - tai no, nykyään varmaan virtuaalisesta postiluukusta - tipahtaa kutsu kemuihin, kenen ensimmäinen reaktio on "JEE BILEET"?

Ja kenellä taas nousee tuskanhiki otsalle? Pukukoodi: cocktail. Pukukoodi: juhlava. Pukukoodi: mitä tahansa muuta kuin farkut ja villapaita.

Ei ole pikkumustaa, ei cocktail-mekkoa, ei juhlapukua. Joku saattaa muistaa, että kirjoitin jo viime vuonna aiheesta, kun itkin tuskanhikisenä Stockan sovituskopissa, seitsemän mekkoa henkarissa.

Riittäisi yksi mekko, semmoinen luotettava, jonka voisi kiskaista päälle juhlaan kuin juhlaan. Sellaisesta viittisi maksaakin.

Kai sitä kutsutaan myös makkara nakinkuoressa -olotilaksi, mutta itse käyttäisin cocktailmekkojen ja pikkumustien aikaansaamasta olotilasta mieluummin hyvin kohonnut pullataikina pienessä kulhossa -metaforaa. Löysässä kaapumekossa taas olo on nuhjuinen ja väsähtänyt. Housupuku ei ole edes vaihtoehto.

Onhan se nyt perkule väärin, että kun ihminen kutsutaan kemuihin, alkaa ahistaa.

Mutta nyt niitä kutsuja alkaa tipahdella, kun loppuvuoden juhlakausi taas käynnistyy. Ensimmäisen maailman ongelmia toki, mutta olisihan se mukavaa, että niissä etuoikeutettujen länsimaalaisten kemuissa olisi oikeasti joskus jopa hauskaa sen sijaan, että kyhjöttää epävarmana ja nuhjuisena nurkassa. Etenkin kun suurin osa pippaloista liittyy jotenkin töihin, joten pitäisi olla edustavana. Jos siis edes menee paikalle. Monet kemut olen jättänyt väliinkin tämän takia. 

En vain keksi äkkiseltään mitään vaatekappaletta, joka söisi itsevarmuuteni yhtä tehokkaasti kuin juhlamekko. Mutta tänä vuonna yritän olla optimisti ja uskoa, että jossain tuolla on minullekin sopiva yksilö, joka ei kiristä reisistä, vyötäröstä eikä kainaloista. Joka ei kiinnitä huomiota samanaikaisesti kaikkiin niihin kohtiin, joista en itsessäni tykkää (tähän pystyy vain cocktail-mekko). Ja jossa voi istua. Ja syödä.

Etsintä alkakoon! Ja jos se menee tänäkin vuonna päin pylleröä, onneksi pikkujouluissa tarvitaan aina yksi kinkku.

Kuva: Vogue Paris syyskuu 2011

Kommentit

Mun resepti mekko-ongelmaan oli napakkaa hyvälaatuista trikoota oleva polvipituinen musta mekko. Ei purista ja ahdista mistään ja kangas on sellainen siistin ja juhlavan oloinen vaikka trikoota onkin. Käy erilaisilla asusteilla myös vähän juhlavampaankin menoon. Mulle ei kummoisia kutsuja tule, mutta pikkujoulut hienommassa ravintolassa menee tuolla mekolla. Tai menisi jos mekko vielä sopisi kun sen ostamisen jälkeen olen laihtunut reippasti. 

Vierailija (Ei varmistettu)

Oletko miettinyt mekon teettättämistä? Se on oikeastaan ainoa tapa varmistaa, ettei mekko purista mistään ja korostaa niitä kohtia kuin haluatkin korostaa (tai häivyttää, jos siltä tuntuu). Onhan se hintavaa, mutta jos kerran olet valmis maksamaankin niin suuntaisin itse ennemmin ompelijalle kuin tuskastumaan sovituskoppeihin sitä miten mikään ei istu, materiaalit on huonoja tai en suostu maksamaan valmisvaatteesta mansikoita. Mutta joka tapauksessa onnea metsästykseen!

napda (Ei varmistettu)

Mites joku sellanen reilunkokoinen laskeutuva tunika-asia vyöllä? Tai sitten hame ja pusero omaa tyyliäsi mutta juhlavammasta materiaalista?

Vaikken muuten tykkääkään Paras aika vuodesta -Stellan tyylistä, ihailen hänen kykyään pukeutua kaikkialle oman tyylinsä mukaan. Sullakin on ihan selkeä oma tyyli joten ei sun tarvitse ahtautua mihinkään itsellesi epätyypilliseen kotelomekkoon vaan koska pukukoodi sanoo niin. Mieti millainen olisi sun unelmiesi juhla-asu ja toteuta se!

Koko Turun keskustan juuri kiertäneenä yhdyn tähän tuskaan! Alkukevään lisäksi tämä on vielä maailman huonoin juhlamekonmetsästyskausi: ilmeisesti kaupoissa ei uskota että ihmisen kohdalle voi sattua juhlat muulloinkin kuin pikkujouluna ja kevään valmistujaiskaudella. Itse haluaisin simppelin, hihallisen ylhäältä istuvan ja vyötäröltä leviävän mekon (ja tällä hetkellä jopa kelpuuttaisin IHAN MINKÄ VÄRISENÄ VAIN, paitsi valkoisena tai mustana kun häihin pitäisi mennä), mutta ei. Joko kaapuja tai kuoria ovat kaikki tarjolla. Nyyh. Jos keksit jonkun huippuratkaisun juhlamekkopulmaan, jaa ihmeessä!

Eeva Kolu

Learning to shop, tosiaan semmoinen napakka ja paksu trikoo voisi olla ihan hyvä vaihtoehto!

Vierailija, teettäminenkin on käynyt mielessä ja se olisi oikein hyvä vaihtoehto! Silloin pitäisi vaan tietää ihan tarkkaan, millaisen mekon haluaa, ja mä en tiedä. Tuntuu nimittäin, että sellaista mun kropalle sopivaa juhlamekkoa ei ole vielä edes keksitty.

Napda, samaa mieltä Stellan ihailtavasta tavasta näyttää aina itseltään! Ja juu, toki juhlamekkokin saa olla omaan tyyliin sopivan näköinen, sellaista ei ole vaan tullut vielä vastaan, ja ehkä se tässä onkin se ongelma :) Tunikat ei tunnu omilta ollenkaan, itse asiassa niissä tulee monesti just semmonen nuhjuinen ja alipukeutunut olo. Hame ja pusero on hyvä vaihtoehto kans, ja niillä olenkin mennyt tähän asti, kun ei mekkoja löydy. Usein nekin vaan tuntuu vähän liian arkisilta, kun ympärillä kaikki keikkuu makeissa mekoissa. Oh well... :) Kuten näette, tätä on mietitty eikä vastausta ole vielä löytynyt :D

Eeva Kolu

Anna Mai, niin tiedän, mistä puhut :D Kerron toki, jos oikea löytyy!

Siiri (Ei varmistettu)

Muotoileva alusmekko on pelastanut mut monelta tuskaiselta juhlavaatedilemmalta! Ne on onneksi ihan simppelinnäköisiäkin jossain Lindexillä :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Voi, mä niin tiedän ton tunteen. En tunne oloani ikinä kotoisaksi juhlamekossa. Kai se on se, kun ei ole perusluonteeltaan sellainen pynttäytyjä ollenkaan! Mutta hei, tsemppiä mekon etsintään! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Pakko suositella sinulle mekon teettämistä Pukunin Saaralla (www.pukuni.fi)! Hän osaa varmasti tehdä juuri oikeanlaisen mekon sinulle. :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Tuskailin saman ongelman kanssa mutta sitten kokeilin "sovitetaan nyt tätäkin mutta ei taatusti istu hyvin" -mielellä Nanson tämän syksyn mallistossa olevaa Pippuri-mekkoa (http://www.nanso.fi/mallisto/casual-syksy-20123/mekot/20525). En ollut uskoa silmiäni, sillä mekko istui juuri niin kuin pitikin, vaikka kotelomekot eivät yleensä juurikaan imartele vartaloani. Olen lyhytjalkainen ja reiteni ja takapuoleni ovat ns. täyteläisemmän puoleiset. Mekon alle täytyy tietysti pukea muotoileva alusmekko ihan oman mielenrauhan vuoksi mutta muuten mekko on täysosuma. Nansolla on toinenkin kiva mekko: http://www.nanso.fi/mallisto/nanso-by-anna-ruohonen/20515 mutta sen kangas tuntui päällä todella raskaalta.

Tuuliina (Ei varmistettu)

Suosittelen kanssa ompelijaa! Itse tosin ompelutaitoisena yleensä teen juhlavaatteeni itse ja siksi osaan lähteä miettimään vaatetta perusasioista. Kannattaa vaikka miettiä millaisessa mekossa tuntee olonsa mukavaksi ja miettiä, toimisiko sama malli juhlamekossakin. Itselleni ainakin polvipituinen helma ja väljyys lantiolla ovat ne, joista lähden liikkeelle. Tämän jälkeen kannattaa analysoida, mitkä kohdat on ne jotka haluaa häivyttää tai korostaa, sekä millaisia koruja ja asusteita mekon kanssa haluaisi käyttää -> pääntien muoto, hihojen pituus. Näillä ajatuksilla pääsee varmaan jo aika pitkälle ompelijan kanssa.

Burdalla on mun mielestä kivoja kaavoja, niistä voi vilkuilla miellyttäviä malleja. http://www.burdastyle.com/pattern_store/patterns?creator=6&most_rece...

Maaret (ei kirjautuneena) (Ei varmistettu)

Teettäminen on varmastikin hyvä idea. Näkisin ylläsi sellaisen yläosaltaan istuvan, vekkihelmaisen mekon puolipitkillä (tai pitkillä) hihoilla, vähän kuten yllä olevan vierailijan linkkaama Nanson Säde-mekko. Voi olla, että itse näkisit ylläsi ihan jotain muuta. :) Joudun varmaan itsekin teettämään mekon joskus, jos alkaa tulla kutsuja hienoihin kekkereihin. Ei sillä, etteikö kauniita mekkoja olisi jo, mutta on myös käsivarsikompleksi, jonka vuoksi niiden mekkojen kanssa pitää käyttää aina joko neuletakkia / bleiseriä.

MS Ordinary (Ei varmistettu)

Olen ostanut H&M:ltä mustan kellohelmaisen mekon, joka on napakka rintojen alta ja jonka helma ylettyy tälläisen keskimittaisen kropan polven yläpuolelle. Se sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen! Ja mikä parasta, siinä voi syödä niin paljon kuin jaksaa :)

vintage (Ei varmistettu)

Mitäs jos kiertäisit paikalliset vintagekaupat läpi? Ennen vanhaan on tehty ihmistenkokoisia ja mallisia mekkoja. Kun vintagevaatteista löytyy sopiva vaate jollekkin, se todella sopii ja istuu päälle! Myös vintagevaatteita on tarvittaessa mahdollisuus käyttää vielä ompelijalla, ennen vanhaan on tuo povikin tainnut olla vähän isompi kuin nykysin... Vintagevaatteen plussaa on myös se ettei varmasti kellään muulla ole samanlaista vaatetta! Jos aikaa nähneet vaatteet ei innosta tai sieltäkään ei löydy sopivaa suosittelisin käymään läpi suomalaisten nuorten suunnittelijoiden vaatteita! Katri Niskasella sekä Mirkka Metsollalla on monia mekkoja jotka sopivat niin arkeen kuin juhlaan, joten niilläkään ei pitäisi tulla liian pramea olo :)

Vierailija (Ei varmistettu)

http://www.my-wardrobe.com/jaeger-london/a-symmetric-tie-dress-135532

Toivottavasti tuo linkki toimii. Itselläni oli ihan samanlainen mekko-ongelma, kunnes löysin tuon mekon pari vuotta sitten.
Tietenkään tuota ei ole enää saatavilla, mutta on helppo teettää (itseasiassa niin helppo, että hävettä tunnustaa, mutta maksoin mekosta jopa alennuksen jälkeen 150€!!).
Tuo on ainakin minulta peittänyt kaikki muhkurat, rintsikoista jäävät kainalomakkarat ja viime juhlissa kaverit olivat kateellisia, sillä tuo päällä todellakin pystyy syödä!

Kira Leskinen (Ei varmistettu)

Linkkaan tässä nyt yhden nettikaupan, jonka mekkoluomuksista usein itse haaveilen ja haen inspistä kun paha paikka iskee: http://www.modcloth.com/ Tosin vielä tähän mennessä en ole tuolta mitään tilannut, kun ne omasta mielestä täydellisimmät mekot ovat usein olleet myös niitä tyyriimmän puoleisia joihin ei tällä hetkellä ole varaa. Siispä olen tyytynyt haaveiluun ja ideoiden hakemiseen.

Mulla juhlapukeutuminen on tähän mennessä mennyt lähinnä kahden mekon varassa, molemmat mustia mekkoja, ensimmäinen samettia joka tuntuu aina aika juhlavalta jo materiaalinkin puolesta. Ja toinen on jokin h&m:n perus pitsimekko, jossa lyhyet hihat, ja ei siis itsessään kovin juhlava, mutta koruilla ja sopivalla jakulla on ainakin tähän saakka näyttänyt tarpeeksi juhlavalta. Jotain värikkäämpää vain olis vielä kiva löytää...

Mustis (Ei varmistettu)

French Connectionilla on tainnut olla usein mallistoissa semmoisia rennosti istuvia mutta juhlavan näköisiä mekkoja, jotka tuskin kumminkaan tuntuis nuhkuisilta. Jos on väljä malli, mutta materiaali on vaikka silkkiä tai sitten kangas on helmikirjailtu, niin ainekset helppoon juhlamekkoon ovat ainakin mun mielestä koossa! Myös Selectedillä oon nähnyt saman tyyppisiä mekkoja. Miten olis esim. tämmöinen: http://www.frenchconnection.com/product/Woman+Collections+Dresses/71IJ8/...

Mustis (Ei varmistettu)

Jahas, olikohan linkki liian pitkä äskeisessä kommentissani. Mallin nimi on kuitenkin Arrow Beading Dress! Mustavalkoinen, lyhythihainen mekko.

Alice
My blueberry dream

Jos napakka ja muuntaumiskykyinen mekko inspiroisi, niin suosittelen kääntymään american apparellin puoleen. Esim tämä http://store.americanapparel.eu/rsa8339.html?cid=29-1833 on itsellä kirkkaanpunaisena. Mutta AA:lla on kyllä muitakin hyviä vaihtoehtoja. Myös muiden vinkkaama perinteinen marimekko tai nanso tarjoavat trikoo meininkejä, ja kestäviäkin sellaisia. 

Itse olen onnistunut haalimaan parikin 100% itsevarmuutta mekkoa, mutta ne eivät ole klassisia, ajattomia tai mitään muutakaan sellaista. Mutta ne sopivat nykyhetkeen ja nykyiselle minulle, kai sekin on saavutus!

Onnea metsästykseen siis! Se oikea voi löytyä jostain ihan muualta kuin ensin luulisi. 

Paletti (Ei varmistettu)

Hei, ei sun tarvitse tietää *täsmälleen* millaisen mekon haluat, vaikka aikoisit sen teettää! Kyllähän se "silmä" on osa ompelijan ammattitaitoa, että osaa tehdä vaatteen leikkaukset ym. kantajan vartaloa imarteleviksi. Eli jos vaikka löydät muutaman inspiraatiokuvan antamaan osviittaa hakemastasi tyylistä, niin uskon että hyvä ompelija pystyy toiveesi toteuttamaan. (Ja sovitetaanhan sitä mekkoa eli muutoksia voi tehdä matkan varrellakin.)

Oma luottomekkoni on tuolla yllä jo mainittua laadukasta, paksua trikoota, Muotikuun mallistoa. Ei ahista eikä purista. :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Voih, täällä istun ja metsästän minäkin. Jotain klassista, yksinkertaista ja juhlavaa lyhyellä helmalla. Sellaista, jossa voi to-del-la-kin myös syödä hipoissa. Ja istua. :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Voih, täällä istun ja metsästän minäkin. Jotain klassista, yksinkertaista ja juhlavaa lyhyellä helmalla. Sellaista, jossa voi to-del-la-kin myös syödä hipoissa. Ja istua. :)

Vieralija (Ei varmistettu)

Mä löysin melkein neljä vuotta sitten Lontoosta täydellisen pikkumustan naurettavalla muutaman punnan hinnalla. Olin taas hetkeks unohtanut sen olemassaolon, sillä näiden vuosien aikana on tullut muutettua kahden kaupungin välillä niin useasti, että mekkonen lienee porukoilla jonkun pahvilaatikon sisällä. Voisi etsiä sen ihanuuden taas käsiinsä... Jotkut juhlamekot menee vaan nappiin, kun taas toisissa ei pysty seisomaan eikä istumaan.

Näin muuten viime yönä sellaista unta, että olin teidän kotona vieraana ja katselin jotain sellaista ruo'oista tehtyä "runopunoskoristetta". Jokaisessa ruo'ossa oli joku pieni runo. Sitten kun olin laittamassa sitä paikalleen, niin se vain halkesi. Oli vähän kuumotteleva uni, mutta onneksi sait sen koristeen korjattua :D Teidän asunto oli muuten iha erinäköinen kuin näissä sun laittamissa kuvissa. Siitä mulla ei ole pienintäkään aavistusta, että miksi mä näin unta sun kodistasi.

Eeva Kolu

Haha, vikan Vierailijan kommentti :D

Mutta totta puhuen kiitos hurjasti kaikille vinkeistä, oottepas kivoja, kun otitte tän ihan asiaksenne!

Mä aloitan tosimetsästyksen ensi viikolla :)

Laapa (Ei varmistettu)

Niin tiedän tunteen! Mun ensireaktio on aina toi sama: VOI EI.

Vaikka rehellisyyden nimissä omistan yhden sellaisen Ihan ok-sarjan pikkumustan, sellaisen armeliaan. Jota kehtaa käyttää useimmiten. Mutta oishan se.. kiva jos olis luottomekko, sellainen oikeasti hyvin istuva ja päällä hyvännäköinen.

Metsästysonnea!

Laapa
laapalaura.blogspot.fi

kultahillokala

Jos teetät mekon, niin ammattitaitonen ompelija ossaa neuvoa, mitä saattaisit haluta, ja mikä ois just sun juttu:) Ompelijalle mennessä voi miettiä vaan senkin, mitä ei halua, koska senkin tietäminen auttaa ammatti-ihmistä miettimään sun kanssa, mikä ois hyvä lopputulos:) Kannattaa kokeilla, ompelijoilla on koulutus tai käytännössä opittua tietoa siitä, mikä näyttää kulloisenkin vartalonmallin päällä kivalta:) Nää peittämis/korostusjutut ym:) 

peepe (Ei varmistettu)

ehkä helpointa olisi jos omalta luottomerkiltä löytyisi kiva juhlamekko. tietää oman koon ja että sopii omaan tyyliin. ja helpottuu vielä enempi jos hintaa saa olla esim pari sataa. esim whistles voisi olla oiva paikka aloittaa, ite tykkään french connectionin, mutta toisaalta mä oonkin vähän sitä mieltä että mitä minimpi niin sen parempi, mitä jotkut toiset vierastavat hieman. asokselta tai nap:sta lempparimerkkejä vaan selaamaan, niin on pakko löytyä. tietenkin ongelmana on, että kun juhlamekolla on vähän tärkeempää oikea istuvuus, niin sitä ei netistä ostaessa pääse sovittamaan etukäteen. mutta omasta mielestä tuntuisi helpommalta käydä ompelijalla teettämässä ne pienet muutokset mitä tarvii, jotta mekko istuu hyvin, kuin suunnitella kokonaan alusta mekko.

Vierailija (Ei varmistettu)

Espritiltä löytyy mulle sopivia pikkumustia. Esim. nyt käytössä tämä: http://www.esprit.fi/women/koko_mallisto/CLOTHES/mekot/trendi_mustat_mek...

Paksua, napakkaa, mutta joustavaa jerseytrikoota. Pysyy ryhdissä, mutta mahtuu myös syömään. Toisaalta arkisemman neuletakin kanssa menee myös siistimpänä työkolttuna. Valikoimissa näytti olevan myös vähemmän tyköistuvia malleja, omani ostin huipputrendsetterputiikista - Ellokselta.

Vierailija (Ei varmistettu)
tiia_

Mä en ole ollut vähintään sataan vuoteen missään pukukooditilaisuudessa (hmm, pitäisköhän päivittää sosiaalinen kalenteri?), mutta mulle ylipäätään kaikkiin tapahtumiin ja juhliin pukeutuminen on vaikeaa. Haluais näyttää itseltään, mutta jotenkin se "itse" ei oikein istu mihinkään juhlallisuuksiin. Mutta onnea mekon metsästykseen! Kyllä se oikea varmasti joskus löytyy!

Vierailija (Ei varmistettu)

Diane von Furstenbergin kietaisumekko saattaisi toimia - naisellinen, imarteleva klassikko, joka ei varmasti purista mistään.

EmiliaMaria (Ei varmistettu)

http://www.collectif.co.uk/l1-clothes.html
Jumalaisia mekkoja. Paksuja kankaita, joten ei tule sellaista "makkarankuoriefektiä" Allekirjoittaneella on Fitted cherry-malli (koot loppu tällä hetkellä) ja nyt tilasin alesta Regina Dressin koossa 12 (163/65), cherryssä kymppi istui kuin hanska ja poikaystävä oli pyörtyä onnesta nähtyään sen joten uskon että tässä toisessa mallissa 12 on just for me.

Rillirousku (Ei varmistettu)

Oisko samat pippalot ja samat ajatukset. Mää en ala.!

hanksik (Ei varmistettu)

Ehkä olet kokeillut väärää mekkomallia? Eihän coctailmekko merkitse että sen pitäisi olla tiukka makkaranahka :D Itse mietin, että sinulle voisi käydä sellainen mekkotyyli, mikä on ylhäältä vyötärölle asti tiukka ja istuva, mutta mistä sitten lähtisi joko hulmuava muuten suuri helma. Kuin 50-luvun tyylikkäillä neitosilla. Tässäkin teettäminen olisi hyvä vaihtoehto! Mallista keskusteleminen ammattilaisen kanssa varmasti myös auttaa :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei!

Itselläni on ollut sama ongelma, mutta ei enää! Kävin Nanson myymälässä ja siellä oli monia tosi kivoja mustia mekkoja! Itse ostin Katri Niskasen sunnitteleman Maija-mekon mustana. Sopivan löysä ettei oo makkarankuori, mutta istuu silti ja siinä on jokin juju! Myös muita kivoja näytti olevan ja mustana! Samalla tuetaan kotimaista tekstiiliteollisuutta :)

inna64 (Ei varmistettu)

Näen sut myös hivenen kellohelmaisessa jerseymekossa :), musiikki ja tanssi inspiraationa, sellanen vapaudentunne, minkä tunnistin kesäisistä postauksistasi. Pitääpä katsella itselle joku vastaava mekko, ei ihan minimittaista enää kylläkään...

inna64 (Ei varmistettu)

oho, olipas vanha postaus, johon vastasin :) oli luettelossa tossa luetuimmissa jutuissa, mutta kiitos blogistasi, löysin sen tossa kesällä 2014

Emma H.

Sain elokuun lopussa erääksi viikonlopuksi harjoittelupaikan, minkä otin siltä seisomalta kun sitä tarjottiin - pukukoodina oli musta mekko ja korot. Mekon metsästykseen oli aikaa kaksi päivää, enkä usko että olen koskaan ollut niin epätoivoinen, kun kiersin kaikki Tampereen kaupat tavoitteena löytää musta mekko, joka olisi sopivan rento, mutta kuitenkin edes vähän asiallisempi (ei vesiraja helmaa, ei erikoisia kurkistusaukkoja esim. pallean kohdalla). Mission impossible, kirjaimellisesti. Lopulta Lindex pelasti tytön hädässä, ihmettelin varmasti jokaisessa käymässäni liikkeessä, miten on mahdollista, että keskisuurissa ketjuliikkeissä, joissa on trikoota vaikka muille jakaa, ei ole mustaa mekkoa. Niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin (ja olikin), joissain paikoissa ei ollut tarjota yhtikäs mitään. Pukkasi tosiaan pientä hikeä, kun tiesin, että mekko pitää saada sinä päivänä... tai toinen vaihtoehto olisi ollut noh, löytää mekko sinä päivänä. 

Oranssinen
50 shades of a Lady

tsekkaapa Vivien of Hollowayn ihanaiset mallit!

Lizzie's
Friend(zoned)

Mulla, kai onneksi, taitaa olla juuri niin päin että pikkumustia on kerääntynyt monta, mutta heti kun pitää löytää väriä niin menee vaikeaksi.. Tsemppiä mekon löytämiseen!

Hampaat irvessä

Oletko sovittanut Turussa Television valikoiman? Sieltä tuntuu löytävän moni mieluisia mekkoja. Mulla on päinvastainen ongelma; näytän mielestäni vähän hölmöltä farkuissa ja paidoissa ja mekoissa olen parhaimmillani. Paraisilla MyOlsson tekee mekkoja mittojen mukaan: Suomessa, halvalla (omani maksoi 168 euroa ja siihen hintaan siihen tehtiin jopa pieniä muutoksia). Niitä on ainakin ollut myös Televisiossa.

crybaby
Tear Diary

DVF:n mekkoja suosittelisin minäkin.

Tai sitten luottokengät vois olla se toinen vaihtoehto.

Roosa
Mangomalen

Sehän oli ihana se mikä sulla oli sun synttäreillä!

Roosa
Mangomalen

Oho, postaus vuodelta 2012! Sun pitää selvästi tehdä tälle jatkopostaus (jos et oo jo tehnyt) ja esitellä löytösi.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.