Kauniita vaatteita (ja ihmisiä) kauniissa kuvissa

Aivan kuin tämä blogi ei olisi tarpeeksi hunningolla jo muutenkin, nyt menin vielä hukkaamaan kameran piuhan.

Toisaalta tämä on mainio hetki postata vihdoin nämä Aubin & Willsin kevätkampanjan ihanat ja inspiroivat kuvat, joiden päällä olen istunut (siis kuvaannollisesti) ikuisuuden.

Kaltaiseni tylsä pukeutuja pitää hyvän merkin merkkinä (heh) sitä, että kevät- ja syysmallistot eivät poikkea radikaalisti toisistaan. Nämä kuvathan voisivat yhtä hyvin olla syyskampanjasta. Ostan mielelläni vaatteita, joita voin käyttää ympäri vuoden, arkena ja juhlassa.

Malliston vaatteista omistan tämän yllä olevan raidallisen kauluspaidan...

...Ja tuonkin kauluspaidan, tosin eri värisenä. Tilasin myös farkkuhameen (koska näkisin itseni mielelläni juuri tuon näköisenä kuin Irina Lazareanu tuossa kuvassa) mutta se ei ollutkaan sopiva. Kukapa olisi uskonut, että 2000-luvun alun jälkeen olisin taas valmis farkkuhameelle - mutta en kyllä ihan millaiselle tahansa. Suunnitelmissa onkin etsiä syksyksi jostain 60-70-lukuhenkinen farkkuhame: paksua sinistä denimiä, A-linjainen, ilman turhia tikkauksia ja kommervenkkejä.  A.P.C.:llä sellainen - tietysti - oli, mutta se myytiin jo ajat sitten loppuun.

(Ja kyllä, jos mietit - mies on Blurin Alex James.)

Kommentit

Lotu (Ei varmistettu)

Alex James <3 Hän vaan on niin ihana. Ja ihana on tuo farkkuhamekin. Ja no oikeastaan ihan kaikki kuvissa näkyvät vaateet ja maisemat ja kaikki. Mutta ennen kaikkea siis Alex ;)

Eeva Kolu

Lotu, kyllä, samaa mieltä! Kaikki näissä kuvissa on ihanaa. Siis KAIKKI.

Wandis (Ei varmistettu)

Mulla ois vaatekaapissa aito 70-luvun a-linjainen farkkuhame. Se on aika niukkaa kokoa mut voisin mittailla, että jos se olis sulle sopiva? Mä saan syksyllä kolmannen lapseni, joten mulle ei ainakaan mahdu...

Koo (Ei varmistettu)

ALEX JAMES! <3 <3 <3 Ja tuo tyttö! Sen tukka! (Mulla ois melkein samanlainen, mut on liian musta.) Nii ja nuo vaatteet kans! <3 Tästä tuli hyvä mieli, kiitos. :)

annemi

Tuo asu kolmannessa kuvassa alhaalta katsottuna olisi unelma, todella ihana yhdistelmä :)

hippa (Ei varmistettu)

Ei tuo voi olla Alex James! Sehän on paljon freesimmän ja oaremman näköinen kuin Blur-aikoina. Vaikka kuolasin mä sitä jo silloin, hihi. Kiitos muistutuksesta!

Ootko tilannut Aubin&Willis-juttuja niiden omasta verkkokaupasta? Muistaakseni aika kalliit postikulut saivat minut joskus epäröimään.

(Ei varmistettu)

IHANIA, oi voi miten IHANIA <3 oon tässä jo jonkin aikaa katsonut kuvat uudelleen uudelleen uudelleen. Rakastuin.

Rheena (Ei varmistettu)

Tuo viimeinen lause upposi. :-D Alex, suloisin hymy! Sai nuoren tytön haukkomaan henkeä, mitä nyt Jarviksen ihailulta ehti. Oi niitä aikoja.

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihania vaatteita ja tuo valkoinen puuvillamekko, ihan täydellinen! Ja niin loppuunmyyty! Epäreilua! Täytyy toivoa, että kirppikseltä osuisi vastaan sopiva, vanha ja oikein paksu valkoinen lakana, täytyy siis varmaan itse ommella tuollainen..

wikke / http://luukkuja.blogspot.com (Ei varmistettu)

oi! Tuo farkkuhamekuva, täydellinen! Juuri tuolta minäkin haluaisin näyttää. Ihana Alex, ihanat kuvat ja vaatteet, ihanaaihanaa. Kiitos näistä, Eeva!

Olga (Ei varmistettu)

Katsoin tuota miestä poikaystäväksesi. Etenkin tuossa seitsemännessä kuvassa ihan saman näköinen! Kadonnut kaksosveli kenties?

Pinq (Ei varmistettu)

Meinasin jo kirjoittaa että onko kuvien miesmalli se sinun poikaystäväsi?? Kovasti näköinen, terkut! Eeva muistan kun aloin sun blogia ja olin silloin vähän nuorempi ja en kovastikaan tykännyt pelkistetystä stailistasi, nykyään luen kaikkia vanhoja postauksia (trendin puolelta) missä on vaateasiaa ja yritän hakea inspiraatiota! Paras juttu pelkistetyssä on ajattomuus. Ihanaa kesän jatkoa sulle! =)

vilma.p
Vilma.P

Voi nää kuvat on mun ehdottomat lempparit. Käyn ihailemassa näitä säännöllisin väliajoin (vaikka turhaan, koska nää on niin mieleenpainuvat). Näissä yhdistyy kaikki mun suosikkielementit, erityisesti tykkään Irinasta, joka on ihanan persoonallinen malli. Kiva, että postasit nää kuvat.
Ja pakko takertua sun ekaan lauseeseen: Ei sun blogi oo hunnigolla, vaan yks parhaista!!

Vierailija (Ei varmistettu)

Alex <3<3<3

Hosuli
Hömppäblogi

Onpa kyllä täydellisiä juttuja ja kuvia! Kiitos, kun jaoit ne! :) Vähän kuin Chinti & Parkerin vaatteet, mutta ehkä vielä hienompia. Se vaan, etten löytänyt Aubin & Willsin sivuilta mitään tietoa valmistusolosuhteista tai edes -maista. Onkohan vaatteiden pesulapuissa jotain merkintöjä?

Ann-Mai (Ei varmistettu)

Ja kaikki nämä monet vuodet mie oon luullut et tuo on Graham Coxon! Ei oo todellista.

Vierailija (Ei varmistettu)

Olen ymmälläni. Kuuluvatko paprikat tähän juttuun vai temppuileeko koneeni?

Vierailija (Ei varmistettu)

Paprikoista siis... Farkkuhamekuvan tilalla mulla näkyi äsken kuvia paprikoista, mutta koneeni kaiketi vain temppuili :)

Vanuela (Ei varmistettu)

Voisinko mä päästä Alex Jamesin kämppikseksi tuohon asuntoon, jossa se lukee kirjaa lattialla kissa vieressään? *huokaus*

somewhere

Oh, mitä kuvia. Ihania tunnelmia ja valoja. Ja kauniita vaatteita. Pakko saada tuo raidallinen kauluspaita!

Ja Alex James, huoh.

Vierailija (Ei varmistettu)

Alex James, tuo 90-luvun ikioma playboy <3

A-E. (Ei varmistettu)

Tässä on yksi kaikkien aikojen ihanimmista lookbookeista. Vaatteet, tunnelma, Irina, Alex, Lontoo - täydellistä.

Oletko muuten lukenut Alexin Bit of a Blur-kirjan? Suosittelen lämpimästi.

annukkamaria (Ei varmistettu)

Oi, nää kuvat on vaan niin ihania! Ja tiekkö, meikä on ruvennut havittelemaan farkkutakkia! Missähän se yli kymmenen vuotta vanha nyt kulkee, kun sitä tarvittais.. :) Pus!

SariS

Hyvän mielen kuvia. :) näiden katsominen saa viikon alkamaan rennommin.

Marrrja (Ei varmistettu)

Ihania kuvia! Käyn Aubin & Willsillä Englannissa aina aleaikaan joulun jälkeen ja kesällä - ensi viikolla taas, toivottavasti ale jatkuu sinne asti! Nettikauppa on nopea ja luotettava, mutta postikulut kieltämättä kalliit. Ylempänä valmistusmaata kyselleelle tiedoksi, että ainakin minun yhdessä jakussani ja parissa hameessani lukee Made in Portugal :)

Hosuli
Hömppäblogi

Jee, Made in Portugal ei oo paha! :) Ehkä uskaltais tilata!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.