Kaupungin paras margarita ja matruunat Patronassa

Jotta kukaan ei nyt saisi väärää käsitystä elämäntavoistani bodaripuuron vuoksi, tässä tasoittava valokuva minusta juomassa jättimäistä margaritaa.

Kun liikut Helsingin suunnalla, tee itsellesi palvelus. Astu sisään osoitteeseen Annankatu 20 ja huikkaa "one margarita, please!" Vaikka et olisi yhtään drinkki-ihminen - minäkään en ole - niin tuosta margaritasta ei voi olla pitämättä. Ei. Vaan. Voi.

 

Päädyimme Hannan kanssa Patronaan puolivahingossa, kun olimme paastonneet koko päivän yhden toisen ravintolan pressitilaisuutta varten, jossa ei tarjoiltukaan ruokaa. Onneksi saimme pöydän, kun Hanna lupasi, että voimme tarvittaessa syödä vaikka lattialla.

Patronaa on kehuttu suunnasta jos toisesta, eikä ruoka tuottanut pettymystä (eikä varsinkaan se margarita). Onpa ihanaa, kun Suomestakin alkaa vihdoin saada kunnollista meksikolaista sen ysäritexmexin sijaan. Lisää vaan näitä paikkoja, ja yksi Turkuunkin, kiitos!

En ole ollenkaan muistanut tarpeeksi julkisesti kehua Hannaa. No kehun nyt. En voisi olla ylpeämpi siitä, että meksikolaisten ravintoloiden lisäksi meillä on nykyään tämä nainen, joka kokkaa nahkahameessa kaalikääryleitä ja kertoo koko Suomen kansalle, että pastaa voi tehdä ilman tuorejuustoa. 

Summa summarum: suosittelen Patronaa. Yhtä hyvää seuraa kuin itselläni oli en voi luvata, mutta melkein laitan vaikka pikkurillini pantiksi, että margaritasta tykkäät. Ja että ruoka on hyvää ja Corona kylmää.

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Ehdottomasti yksi lempiravintoloistani! Tuon paikan ainoa vika todellakin on se, että se ei sijaitse Turussa.

Duussi (Ei varmistettu) http://laplusdouce.blogspot.fi

Joo, tuommonen Turkuunkin! Käytiin just eilen testaamassa kaupungin uusin meksikolainen, Pancho Villa, ja... ääh. "Meksikolainen." En keksi mitään syytä mennä sinne toiste (mansikkamargarita oli kyllä ihanan iso, mutta niitä nyt saa muualtakin).

Tuli ikävä samalla paikalla ennen ollutta Bossaa, satutkohan tietämään miksi lopettivat?

annemi

Patrona on mahtava :) sieltä saa ihanaa palvelua, meille esiteltiin pääruoan ja jälkiruoan välissä eri tequiloita jotka sopivat ruoansulatukseen tuhdin pääruoan jälkeen. Patronassa tulee hyvä mieli ja täysi vatsa :)

Vierailija R (Ei varmistettu)

Moikka, vaikka se ei olekaan yhtään olennaista tässä postauksessa, tulin vain huomioimaan, että tuossa coronansiemailukuvassa sulla on superhyvä tukka!

Eeva Kolu

Vierailija, no sanos muuta! Toivottavasti joku avaisi hyvän meksikolaisen tännekin.

Duussi, voi ei, onko Turkuun tullut Pancho Villa? En edes tiennyt. Tampereella joskus kävin ko. ravintolassa ja eipä kyllä jäänyt kauheasti hyvää sanottavaa niistä sapuskoista.

Annemi, oi että, kuulostaapa hauskalta! Hyvä mieli ja täysi vatsa jäi meillekin :)

Vierailija R, voi kiitos kaunis!

(Ei varmistettu) http://joukolatar.blogspot.fi/

kiitos vinkistä, pitkään on pitänyt mennä Patroonaan, mutta nyt ainakin menen. Viime viikolla kävin testaamassa Eerikinkadulla sijaitsevan meksikolaisen Pueblon - hauska paikka sekin.

Anne Malia (Ei varmistettu)

Mäkin katoin että ihana tukka :)

Kaisa_sf (Ei varmistettu)

Hyvin ajoitettu postaus, jenkeissä "juhlitaan" tänään National Margarita Day:ta!
http://nationalmargaritaday.com/

Vierailija (Ei varmistettu)

Meksiko voisi helposti olla lempikeittiöni (jos - mutta onneksi ei - pitäisi valita), mutta sitä ei täältä perähikiältä saa.

Testasin tänään bodaripuurosi. En ole keittänyt kaurapuuroa sitten vuoden 2006, mutta pistin sen testiin omana sovelluksena: puuroon 2 rkl kookosöljyä, 2 rkl raejuustoa, mustikoita, kanelia ja loraus stevialla makeutettua mehukeittoa. Aika tuhti setti, vai mitä? Normaalisti syön aamuisin kahden munan munakkaan salaatilla / paistetuilla kasviksilla siinä aamukuuden jälkeen ja nälkä iskee töissä siinä puolenpäivän aikoihin. Tänä aamuna söin bodaripuuron silloin aamukuuden jälkeen ja pärjäsin sen voimin helposti iltapäiväneljään saakka! Taidan ottaa tavaksi, joten kiitos vinkistä - myös sille kommentoijalle, joka ehdotti öljyn laittamista puuroon. :)

Hanna G (Ei varmistettu) http://chicling.blogspot.fi/

Kiitos seurasta, parhaista parhain Eeva! Lisäsin kommenttisi lyhyehkön cv:ni jatkoksi, miten ihanasti sanottu, kiitos!

Eeva Kolu

Vierailija, Pueblo on kanssa tosi kiva! Patronassa ruoka on kyllä vielä selkeästi parempi, mutta Pueblo on hintatasoltaan edullisempi ja sinne on myös helpompi saada pöytä :)

Anne Malia, voi kiitos! :)

Kaisa_sf, oho, olinpa ajan hermolla! Olisi pitänyt siis eilenkin kulauttaa yksi margarita kurkusta alas...

Vierailija, mahtavaa, kiva kuulla! Ja mä taidan kanssa alkaa laittaa tota kookosöljyä puuroon, pitää varmasti vielä paremmin nälkää.

Hanna G, kiitos itsellesi kaunokainen!

jennifer (Ei varmistettu) http://taivaansininenn.blogspot.com

ei vitsit tonne pitää joku päivä mennä!

Vierailija (Ei varmistettu)

Mä en nyt ymmärrä: miksi pastaan laitetaan tuorejuustoa? Ja kuka sitä laittaa? Täytteeksikö? (#oonkomäihanhöhlä?!)

Noora20 (Ei varmistettu)

Näytätpä hyvältä tossa villapusero-kauluspaitayhdistelmässä! JEE !

Vierailija (Ei varmistettu)

Meksikolaisen ruuan ystäville tiedoksi, että Tampereelle on hiljattain avattu La Fonda -niminen lounasravintola, ei sekään mitään texmexiä vaan mexiä!

Miten niin pastaa voi tehdä ilman tuorejuustoa? Voiko sitä tehdä myös tuorejuuston kanssa? Miksi multa on mennyt kokonaan ohi pasta ja tuorejuusto?

Vierailija (Ei varmistettu)

Turussa Cantina Aztecasta saa ainakin tosi koukuttavaa chilijätskiä jos ei muuta.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.