Keittiökaverit Muna ja Pottu

Parin viikon sisällä kaksi ihmistä on valittanut, kun meidän keittiössä ei ole juuresharjaa.

No nyt on.

Kaverit, tässä on monsieur Pottu. Pyörittelin jo Stockan astiaosastolla kädessäni sellaista ergonomisesti muotoiltua, tyylikästä mustaa juuresharjaa. Se kuitenkin lensi jorpakkoon (tai siis kiltisti palautin takaisin omalle hyllypaikalle, toim. huom.) heti, kun huomasin monsieur Potun. Sehän on ihan kuin peiliin katsoisi. 

Meillä kartetaan krääsää (myös kaikkea vitsikkäästi lahjaksi saatua, koska vitsikäs turha tavara on silti turha tavara). Kaihoten aina katselen matkoilla kaikkea hölmöä ja ihanaa museokaupoissa ja antiikkikaupoissa, mutta en sitten ikinä osta, kun tiedän, että kotona sen tavaran olemassaolo lopulta kuitenkin vain ahdistaisi.

Vaan monsieur Potullapas on myös oikea tarpeeseen vastaava käyttötarkoitus sen lisäksi, että se on ihan pöljä mutta silti jollain omituisella tavalla käsittämättömän houkutteleva esine.

Nyt lienee hyvä hetki tunnustaa, että monsieur Potulla on kyllä keittiötarvikelaatikossani myös toinen, yhtä hölmö kaveri, monsieur Muna. Voitin tämän munavispilän vuosia sitten Kuka-baarin bingosta, ja yllättyisitte jos tietäisitte, kuinka usein olen käyttänyt sitä. Bingopalkinnossa oli lisäksi mukana tikkareita ja sukat. Sukatkin ovat muuten edelleen käytössä.

Ja ai kauheeta kun mua vaan naurattaa joka kerta, kun jotain laatikosta etsiessäni katse osuu Munaan ja Pottuun. Että ehkä siinä on kaksi pöljää tavaraa ihan paikallaan. 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Mullakin on toi sama Pottu, ostin sen kun muutin muutama vuosi sitten omaan kotiin ja siitä asti mukana kulkenut :D Laatikosta löytyy myös tota monsieur Muna-sarjaa oleva keltuaisen ja valkuaisen erotin! Piristää kivasti kokkailuja, vaikken perunoita kyllä keittele kuin uusina :D

Mahdoton Nainen

Kyllä ihmisen elämään aina vähän pöljyyttä mahtuu :)

Emiliii (Ei varmistettu)

Hei mullakin on Muna-herra ja olen kuin olenkin käyttänyt sitä monesti! x)

Marika/madeinlakeus (Ei varmistettu) http://lakeus.blogspot.fi

Meillä asuu moniseur Munan serkku, joka toimii munaleikkurina. Turhaa ja hölmöä krääsää vältetään täälläkin, mutta kyllähän se munaleikkuri hymyilyttää aina, kun sen laatikosta kaivaa esiin. :)

Tittap (Ei varmistettu)

Hahaa, arvasin, kuka Potun kaveri on heti otsikon perusteella! Itselläni on monsieur Munan serkut herra Muna-lasta ja herra Muna-munaleikkuri. Oli myös herra Muna-pannu (sopivan pieni yhden munan paistamiseen), mutta hän on jo edesmennyt. Varsinkin herra Muna-lasta on sitä paitsi paras lasta munan paistamiseen. Ja tälläinen käyttökrääsä sallittakoon, kun sen saa keittiönlaatikkoon piiloon!

Maukuli (Ei varmistettu)

Tiiäkkö, parasta sun blogissa on se, kun joku ystävättäristäni löytää tänne jotain kautta ja jossain yhteydessä mainitsee asiasta ja sen jälkeen puhumme sinusta (siis blogi-sinusta), kuin olisimme vanhoja ystäviä:

"Näitkö jo Eevan uudet tuolit?"
"Joo, aijumalauta ottaa päähän noi omat ikeat"
"Mut on neki hei ihan nätit ja tässä lohdutus neilikka"
"Ai ihanaaaaa!"

Myöskin pienen-budjetin-aina-ilahduttaa-syntymäpäivälahja ei aiheuta enää ongelmaa kun aina voi ostaa Ruusu Limpparia ja joka kerta reaktio on:
"EIKÄ, IHANAAA SIIS EEVALIMPPARIA"

että kiitosta vaan.

Vierailija (Ei varmistettu)

Haha, nuo tyypit näyttävät jotenkin aivan erityisen naurettavilta vierekkäin! :D Täältä löytyy tuo samainen Muna-vispilä. Sain sen joskus äidiltäni ja olen ihan yllättynyt, kuinka paljon sille on tullut käyttöä. :)

Vierailija (Ei varmistettu)

:DDDDDDDDDDDD

Vierailija (Ei varmistettu)

Maukuli: Siis aivan sama juttu täällä. : D "Luitko jo se kirjan mitä Eeva suositteli?" yms.

What else is there?

Ihanan tympeä Muna :D   

Sini
Lempi

Kurjan päivän jälkeen tulin tänne, ja monsieur Pottu hymyili mulle niin ihanasti. Pakko oli hymyillä takaisin. En osaa sanoa, miksi kaikista ihanista jutuistasi juuri tämä liikutti mua ihan valtavasti. Mielummin pöljä kuin ikävä: tämä pätee kaikkeen. Kiitos päiväni piristämisestä!

Eeva Kolu

Kiitos taas kommenteista kamuset :) Jos Muna ja Pottu saavatkin hyvälle tuulelle, niin ihan samaa voi sanoa teidän kommenteista!

Ja mahtavaa MAALISKUUTA tyypit!!

Mahtava kaksikko :D

Mulla on samaa sarjaa herra porkkana :D 

kiinnostunut (Ei varmistettu)

Saako näitä muualta kuin Stockmannilta?

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.