kenkäpaparazzi

Selatessani viime aikoina otettuja kuvia huomasin, että noin joka toiseen valokuvataiteilia Kolu (joka on siis nimenomaan taiteilia ilman j:tä) on valinnut aiheekseen kengät.

 

 

 

 

 

 

 

 

Jos valokuvataiteilia Kolu kuvaa kenkiä, niin yhteiskuntatieteilijä (jota olen siis vain paperilla) Kolu tuntee tietysti välittömästi tarvetta alkaa Tulkita Aineistoa. Nopealla tulkinnalla näyttää siltä, että tennarit ja matalat nahkakengät ovat tänä(kin) kesänä kovassa huudossa.

 

Toinen aineiston sallima tulkinta on se, että tuttavapiirini sattuu olemaan harvinaisen mukavuudenhaluista porukkaa.

Todettakoon säännön vahvistavana poikkeutena kuitenkin, että Annukka taisteli sinnikkäästi toissaviikonloppuiset puutarhajuhlat valkoisissa korkokengissä, siinä missä muut vieraat luopuivat kengistä noin viisi minuuttia saapumisensa jälkeen ja vertailivat loppuillan likaisia jalkapohjiaan.

 

Omiin kenkähaaveisiini tälle kesälle kuuluu Supergan valkoiset tennarit ja klassiset loaferit ja/tai purkkarit. En tiedä onko minulla varaa saati omaatuntoa ostaa mitään kesän aleista. Jos on, yritän pysyä tiukkana Lindexin -70% -rekillä ja säästää pennoseni mieluummin edellämainittuihin kenkähaaveisiin kuin neljän euron tunikoihin.

 

 

Loppukevennyksenä pojat, niiden miehekkään karvaiset sääret ja vielä miehekkäämmät avokassukkaset.

Kommentit

Anonyymi (Ei varmistettu)

hahaa, viimeinen kuva on hykerryttävä :D
miten teet näihin kuviin tällaisen vanhahtavan sävyn/fiiliksen?

Emma (Ei varmistettu)

BALETTIPOJAT! Kylä. Ensimmäisessä asennossa on tosin vähän parantamisen varaa. Muiskis!

Eeva Kolu

Anonyymi: niin on :) Käsittelen kuvat laittamalla niihin päällekkäin kauheesti eri kerroksia.**************** Emma: oman elämänsä Billy Elliotit :) Tosin olitko yllättynyt, että Rautakanki-Räsäsen balettipousissa on parannettavaa?

Viv (Ei varmistettu)

Kenkäkuvat on parhaita!
Satutko tietämään mistä tuollaisia miesten avokassukkia saa? Mun poikakaveri tarvitsisi kans, enkä oo saanut venytettyä sen jalkohin naisten isointakaan kokoa.

Eeva (Ei varmistettu)

Viv: Falke valmistaa noita, eli Stockalta ainakin pitäisi löytyä!

Ida (Ei varmistettu)

Hei Eeva! Omistan itsekin samanmoiset Vagabondin ruskeat herrainkengät, parhaat ikinä! Oisko sulla antaa niille jotain hoitovinkkejä? Itse olen käyttänyt vain suojasuihketta, sillä pelkään pilaavani nahan värin levitettävillä tököteillä. Nyt kengät vaan alkaa olemaan siinä kunnossa, että pelkät suihkeet ei riitä. Oletko kokeillut esim. mehiläisvahaa?

Eeva Kolu

Ida: mä käytän kaikkiin kenkiin sellaista väritöntä nahkarasvaa, vähän mitä sattuu löytymään, joskus on mehiläisvahaa ja joskus sellaista missä on sekaisin erilaisia rasvoja. Kenkien väri ei mene siitä miksikään, aluksi saattaa näyttää vähän tummemmalta, mutta kun rasva imeytyy, on kaikki ihan ennallaan. Mutta rasvan täytyy siis olla väritöntä ja kenkien ja levityssienen ehdottomasti puhtaat! Noita olen kyllä hoitanut ihan liian laiskasti, alkavat olla aika räjähtäneessä kunnossa... :)

Ida (Ei varmistettu)

Kiitos Eeva! Mä olen kans muihin kenkiini käyttänyt noita, mut muistelin, että myyjä sanoi noista Vagabondeista, että väri saattaa rasvoilla tummua. Mut ehkä mä uskallan nyt vain rohkeasti kokeilla!

saara (Ei varmistettu)

huomasin joskus vuosia sitten tekeväni ihan samaa. sit aloin kerätä niitä kuvia ihan tositarkoituksella:
http://www.behance.net/gallery/shoes-places-project/388344

(ja kiitos kivasta blogista)

bubble (Ei varmistettu)

Hih, mulla on kans taipumus kuvata kenkiä, aina, joka paikassa :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.