Kesäihmisiä (ja yksi pieni koira)

Yhtenä iltana meidän takapihalta löytyi tommosia. Kesäihmisiä. Ja yksi pieni kesäkoira myös.

Kesäihmisen erottaa talvi-ihmisestä pari senttiä alempana olevat hartiat, kulmakarvojen välistä puuttuva rytistysryppy ja se, että ne juovat lounaalla kaksi lasia viiniä, jos tekee mieli. Ne saattavat jutella vieraille. Kesäihmiset sanovat harvemmin entä jos ja useammin hei mennäänkö.

Nyt, kun oppisi vielä salaisuuden siihen, miten olla kesäihminen ympäri vuoden...

Koirat tuntuvat osaavan sen paremmin. Paitsi että ne ovat tietysti koiria. Hetkittäin toivon, että oisinpa minäkin.

(Sitten muistan, kumpi saa istua pöytään grillattu pihvi edessään ja kumpi syö pöydän alla homeista siankorvaa.)

Kommentit

Vierailija-Tiia (Ei varmistettu)
Vierailija (Ei varmistettu)

pakko jakaa ku törmäsin tämmöseen http://web.stagram.com/p/223801116394182715_14845181

SR (Ei varmistettu)

Mulle tuli muutama kysymys mieleen, jotka eivät nyt liity yhtään mihinkään, mutta kysyn nyt kuitenkin:

Olen ymmärtänyt, että et ole värjännyt hiuksiasi, niin saanko kysyä, että mitä shampoota+hoitoainetta käytät? Ihan siksi kysyn, kun en ole nyt pariin vuoteen värjännyt hiuksia ja ne on jotenkin "liian" hyväkuntoiset nyt, kun niissä ei ole mitään käsittelyä, joten kaikki hoitavat tuotteet latistaa liikaa hiusta ja ihan mihinkään markettituotteisiin en kuitenkaan pidemmässä käytössä luota. Käytätkö muuten jotain muotoilutuotteita hiuksiisi, jos saan vielä udella?

Ja luetko/luitko muuten sitä Zlatanin elämäkertaa suomeksi vai ruotsiksi?

Eeva Kolu

Vierailija-Tiia, kiitos, katotaan jos vaikka uskaltaisin klikata! (Yleensä en enää uskalla klikata linkkejä Hesarin kolumneihin. Niistä tulee oikeastaan aina kiukku, paha mieli tai molemmat - paitsi jos kirjoittajana on Jani Kaaro. Onhan sen nimi Jani Kaaro vai muistanko nyt ihan väärin?)

Vierailija, heh, joku toinenkin linkkasi ton mulle - siellä meikä on heilunut kuumeessa rohtuneella naamalla Ikeassa, kuinka ihastuttavaa :D

SR, no kuules, täällä painitaan ihan samojen ongelmien kanssa! En ole löytänyt vielä shampoota, joka ei tekisi ei-värjätystä tukasta lähmäistä ja lättänää. Hiuksia joutuu pesemään paljon useammin kuin ennnen. Olen kokeillut esim MOPin syväpuhdistavaa shampoota sekä Lushin palashampoita - ne on sitten liiankin peseviä ja tekee päänahasta korpun, jos käyttää useammin kuin ehkä kerran kahdessa viikossa. En käytä mitään muotoilutuotteita, koska mulla ei viimeiseen puoleen vuoteen ole ollut mitään muotoiluvälineitäkään (ne on kaikki muuttolaatikoissa varastossa muun omaisuuteni kanssa). Ja lisäksi kun tämä lähmäisyysongelma on muutenkin niin paha, niin en viitsisi senkään takia enää käyttää muotoilutuotteita. Ja suomeksi luen, osaan just ja just sen verran ruotsia että pärjään Turussa :D

neea123 (Ei varmistettu)

Mä käytän mun värjäämättömään reuhkaan ihan randomeja markettimönjiä, nyt taitaa olla käytössä Erittäin Hieno Suomalainen Shampoo (se missä on se mökin kuva). Mun mielestä toi ei ole liian hoitava, tai ainakin mun hiustyypin kanssa se pelaa hyvin yhteen. Toisaalta mä en ole huomannut että tukka olisi oman värin kanssa ollut jotenkin lättänä, paitsi jos laitan näihin hoito-ainetta eli sen käytöstä olen luopunut kokonaan, koska eivät tunnu sitä kaipaavan. Joskus harvoin laitan päähän jonkun tehohoitavan-jutun, ja senkin vain latvoihin. Ja siis nämä voisi pestä varmaan kerran viikossa (jos suihkii kuivashampoota kun ei näytä enää niin hehkeältä), mutta itse tykkään pestä parin tai kolmen päivän välein. Kääntelen näitä hiuksia kyllä raudalla ja föönailenkin, mutta mun tukka on sen verran paksu ja vahva, että pysyy silti tosi hyvässä kunnossa ja kiiltävänä.
Olipas avautuminen, mutta on mulla oman värin kanssa pysynyt tukka päässä jo joku 4 vuotta tolla rutiinilla :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.