Kesäkisa: Voita 150 euron lahjakortti Finnish Design Shopiin!

Oi kuulkaa kaiffat, tänään on syytä juhlaan! Uudistunut Lily pelittää, blogin uusi ulkoasu on saatu kohdilleen ja huomenna alkaa virallisesti kesä! Koska meillä on näin monta syytä juhlaan, pistetäänpä bileiden kunniaksi pystyyn kesäkisa.

Kesäkisassa sinulla on mahdollisuus voittaa 150 euron lahjakortti Finnish Design Shopiin!

Kesähuumassani surffailin saitilla ja valitsin tämän kesän TOP 5-tuotteeni:

1. Näistä meuhkasin jo aikaisemmassa postauksessa - Tolixin ulkokäyttöön galvanoidut tuolit. Jos minulla olisi parveke, nämä olisivat jo siellä. 

2. Kekkilän hurmaava ruukkuporras. Jos minulla olisi parveke, tämä olisi siellä noiden Tolixin tuolien kaverina, täynnä basilikaa, minttua, korianteria, persiljaa ja sitruunamelissaa.

3. ... mutta koska minulla ei ole parveketta, jos joltain tämä tragedia on jäänyt vielä pimentoon, tämä Eva Solon yrttiruukku voisi olla oikein hyvä vaihtoehto keittiön ikkunanlautayrittitarhaan. Ruukussa on kaksi osaa, itse istutusosion lisäksi erikseen vesiosio, ja "yläosasta alaosan pohjalle ulottuvat nylonlangat toimivat ikään kuin kasvin omien juurten luonnollisena jatkeena". Olisi tosi kiva kuulla kokemuksia, jos jollain on tämä ruukku, että kuinka tämä toimii ja ovatko yrtit kukoistaneet!

4. Tästä Johtoin valoroikasta tulee mieleen lapsuuden kesät maalla, kaikissa talleissa ja navetoissa oli tällaisten karvalakkiversio. Omaan kotiini tämä on turhan rouhea, mutta jälleen kerran, jos mulla olisi se parveke... (Ai niin ja, kysykää joltain sähkömieheltä, saako sisäkäyttöön tarkoitettua lamppua käyttää parvekkeella. Minä en sitä tiedä. KOSKA MINULLA EI OLE PARVEKETTA.)

5. Samujin Tori-kassi olisi se täydellinen kesäkassi. Sinne mahtuisi piknikviltti, viinipullo, litra mansikoita, kirsikoita ja mustikoita, kirja, uikkarit, pyyhe ja... niin, ei kai kesällä muuta tarvitakaan?

Näiden lisäksi putiikissa oli tarjolla aivan huimasti kesäistä kivaa - piknikvarusteita ja pöytägrillejä, linnunpönttöjä, värikkäitä tekstiilejä ja vaikka mitä kekseliästä ja käytännöllistä parvekkeelle ja puutarhaan.

Näin osallistut:

Valitse suosikkikesätuotteesi, joko minun TOP 5-kollaasistani tai Finnish Design Shopin verkkokaupasta. Jätä vastauksesi tämän postauksen kommentteihin.

Osallistumisaikaa on perjantaihin 7.6.2013 klo 12 saakka. Lisääthän kommenttiin käytössä olevan sähköpostiosoitteen, jotta saan yhteyden sinuun voiton osuessa kohdalle!

Arpaonnea ja ihanaa kesäkuuta! Se alkaa huomenna!

Kommentit

Maijastiina (Ei varmistettu)

Suosikkini on tämä J110 -tuoli http://www.finnishdesignshop.fi/huonekalut-tuolit-hay-j110-j110-tuoli-p-...
Toivottavasti onni osuu kohdalle, sillä uuteen kotiin muutto on kahden viikon sisällä (maija.ikonen@sbs.fi)

paulapaulapaula (Ei varmistettu)

Meillekin nuo tolixin ulkokäyttöön soveltuvat tuolit ois täydelliset. Edelliset tuolimme, jotka eivät siis olleet tolixit eikä ilmeisesti ulos tarkoitettu, ruostuivat rikki, hups. Arvonnassa innolla mukana!

Ideasaimaa (Ei varmistettu)

5. Samujin kassi on upea - rantakassikin voi olla tyylikäs!
ideasaimaa@kolumbus.fi

Niperus (Ei varmistettu)

String Pocket -hyllystä olen haaveillut, väriyhdistelmästä pähkinäpuu + valkoinen. Sen kun saisin olohuoneeseen, parvekkeen oven viereen, niin hylly täyttyisi viherkasveilla.

S-postiosoitteeni: nina.koskivaara@kolumbus.fi

A-M (Ei varmistettu)

Tolixin tuolit on ehdottomat suosikkini, heti Hayn Lounge chairin jälkeen. Tuo ruukkuporras oli mahtava tärppi olen nimittäin juuri etsinyt parvekkeelle jotain vastaavaa...

A-M (Ei varmistettu)

Niin, se sähköpostiosoite: ann-mari@designbox.fi

Ehdottomasti tuo ruukkuporras! Se olisi parvekkeelle ihana, pieni pöytä on jo niin täynnä ruukkuja ettei siihen mahdu enää sanomalehteä levittämään.

aarauster@gmail.com

Annahoj (Ei varmistettu)

Onkel-sohvaan ei ihan 150 euroa riitä :-(

Ruukkuporras ois kiva niin vois tuoda kuistin täyteen kukkasia :)

 

pia1972 at luukku.com

Jke (Ei varmistettu)

http://www.finnishdesignshop.fi/huonekalut-kirjahyllyt-stacked-hyllymodu...

Tämä! Tämätämätämä! Kirjahyllystäni loppui tila ja kirjoille ei ole enää paikkaa. Kirjahyllybudjettini on olematon, jotta pääsen kunnolla lomalle. Lahjakortilla saisin tämän ja asuntoni kaunistuisi heti.

Jke (Ei varmistettu)

Niin, se maili: jke890@gmail.com

titi (Ei varmistettu)

Voin lämpimästi suositella Eva Solon yrttiruukkua! Itse käytän sitä myös pienille ruukkukukille, esim.kodin onni on oikein söpö siinä. Käy tumpelollekin viherpeukalolle tai vaikka paljon matkustavalle; kukka "juo" sen verran vettä kuin aina tarvitsee, kunhan täyttää vain alaosan silloin tällöin. Ja on kauniskin - Suosittelen!

Mielelläni osallistun kisaan; Design Shop on ihan suosikkini. Näin ulkomailla asuessa käyn aina siellä koti-ikävöimässä :)

Tänne Lontooseenkin sopisi patiollemme BacSacin kangasruukut, esim. tämä http://www.finnishdesignshop.fi/pihapuutarha-puutarhanhoito-baclong-kang...

Kiitos kisasta ja suloisesta blogistasi.

Taruma (Ei varmistettu)

Minun suosikkini on Kekkilän ruukkuporras, se on aivan ihana!

taru85ma@gmail.com

Luru
Changes

Sataviisikymppiä saisin käytettyä sentilleen oman kotitoimistoni entraamiseen. String pocket-hylly on jo pitkään ollut aikeissa hankkia mappeja ja muuta sälää varten ja kaffitkin ryystäisin oikein mielelläni nimikirjaimella varustetusta mukista:

http://www.finnishdesignshop.fi/huonekalut-kirjahyllyt-string-pocket-hylly-valkoinen-p-4738.html

http://www.finnishdesignshop.fi/liikelahjat-arne-jacobsen-kupit-p-5724.html

Sii (Ei varmistettu)

Ehdottomasti Samujin kassi #5.

ceciliah__@hotmail.com

Saara_ (Ei varmistettu)

Oma suosikkini on Cityboy Picnic grilli. Tamperelaisena ei-parvekkeellisena picnikit Pyynikillä siintävät jo silmissä. Vaahtokarkkeja ja ananasta mukaan ja grillailemaan, namskis!

Saara_ (Ei varmistettu)

Ja se meilihän jäi, eli saara.j.paavola@gmail.com

iiks (Ei varmistettu)

Artekin A330S Golden Bell riippuvalaisin missä tahansa värissä on ollut kiikarissa jo pitkään. Oi voi jos lahjakortti osuisi kohdalle, niin puolet hinnasta olisi jo kassassa ja unelma puoliksi täytetty! (inkahonkanen@gmail.com)

leenakaarina (Ei varmistettu)

Chao & Eero Jewel: Talk-riipus

Just eilen haaveilin Samujin Sana-mekosta FDS:n sivuilla, se on ihanin!

palsta

Vaikea päättää, mutta Samujiin kassi olisi kyllä mahtava!

miran.maili@gmail.com

HelenaK

Hei, pari kappaletta Magis Air -tuoleja eri väreissä voisin parvekkeelle ottaa. Alkuun vaikka beige, valkoinen ja oranssi :) Kyselit tuosta Eva Solon yrttiruukusta, meiltä löytyy. Ja juu, toissa kesänä toimi ja kukoisti, viime kesänä ei alkuunkaan. Basilika oli kyseessä kumpanakin vuonna, mutta oletan että viime vuoden epäonnistumisen syy oli taimessa/viljelijässä eikä siinä ruukussa..

maripus (Ei varmistettu)

Tällä hetkellä sydämeni sykkii Hayn DLM-pöydälle. Parvekkeeni huutaa sitä sisustukseensa!

puska.mari@gmail.com

essip (Ei varmistettu)

Haluaisin parvekkeelle tulevaan uuteen kotiin Hayn Hee-tuolin. Käytännöllinen niin kesällä parvekkeella kuin talvisin olohuoneessa!

ejpoyh@utu.fi

Vierailija (Ei varmistettu)

Kekkilän ruukkuportaasta olen haaveillut koko kevään. Innolla siis arvontaan mukaan!
S-posti on:
helki82@hotmail.com

Nyytinen (Ei varmistettu)

Tuo Kesäkassi on kyllä aivan paras! Olen himoinnut sitä jo talvella ;)

Jospa arpaonni suosisi tällä kertaa!

Jonna.jalanka@gmail.com

Anniiii (Ei varmistettu)

Tolixin tuolit partsille ja kesä puutarha-partsilla (sangria-kannu kädessä) on täydellinen!
anni-ve@hotmail.com

Vierailija (Ei varmistettu)

Ruukkuporras on ihana!
Farahkadanati@msn.com

merimiina (Ei varmistettu)

Stacked hyllymoduulin kun saisi laitettua, niin ei tarvis keräillä kirjoja pöydiltä, ikkunalaudoilta ja lattioilta hetkeen. Vähän vaihtelua iänikuiseen Ikeaan. http://www.finnishdesignshop.fi/huonekalut-kirjahyllyt-stacked-hyllymodu... lindstrom.marianna@gmail.com

Jasmina_ (Ei varmistettu)

Voi, tuo kesäkassi on ihana! Sopisi kantaa mukana häämatkalla ;)

janeva(a)utupistefi

Vierailija (Ei varmistettu)

Minä lisäisin kesäkassiin vielä vesipullon! Ja valitsisin ruukkuportaan, mutta laittaisinkin sen olohuoneeseen ja täyteen viherkasveja.

Katri.kuvajaATkao.fi

Leena R (Ei varmistettu)

Ihana Finnish Design Shop!
Lontoon kylmiin opiskelija-asuntoihin sopisi täydellisesti Twist a Twillin purppuranvärinen peitto! Voi kun sais kääriytyä siihen teekupin ja hyvän kirjan kanssa...

http://www.finnishdesignshop.fi/sisustus-peitot-twist-twill-peitto-purpp...

S-posti: leena.rantala@gmail.com

Henttu (Ei varmistettu)

Olemme olleet jo yli vuoden ilman sohvaa, kun en ole halunnut hankkia mitään väliaikaisratkaisua edellisen hajottua kirjaimellisesti käsiin. Harri Koskisen Sofabed on suosikkini muunneltavuuden takia, kelpaisi kutsua vieraita yöksikin!

Tuuli - Looking for Clementines

Tosi vaikea valita suosikkia, mutta olen juuri tuollaisesta ruukkuportaasta haaveillut jo pitempään! Myös esimerkiksi Marimekon Siirtolapuutarha-teepannu on ollut pitkään mielessäni.

lookingforclementines(ät)hotmail.com

Aino Animal (Ei varmistettu)

Tolixit kelpaisivat mullekin! Turhan hintavathan nuo ovat meikän budjettiin, mutta unelmointi on sentään ilmaista :-)

ainoanimal at gmail dot com

Jolie Laide

Tuollaiset Tolixin tuolit mahtuisivat varsin mainiosti miniparvekkeellemme! Tällä hetkellä siellä on tyydyttävä vain juomaan aamukahvinsa seisoskellen :( 

http://www.finnishdesignshop.fi/pihapuutarha-ulkohuonekalut-tuoli-galvanoitu-ulkokayttoon-p-6703.html

jolielaide00@gmail.com

 

aaysto (Ei varmistettu)

Suosikkini on Kekkilän ruukkuporras. anna.aysto@alumni.helsinki.fi.

Ella F.
Siperian Ella

Kekkilän ruukkuporras tai vaihtoehtoisesti taimihylly saattaa tulla meidän parvekkeelle jo ennen kuin tämä arvonta on arvottu :)

No mä voisin ulkoiluttaa tota Samujin Tori-laukkua tulevalla Barcelonan reissulla :)

essis84@gmail.com

Miina (Ei varmistettu)

Ruukkuporras olisi ihana meidän parvekkeelle!

miinaminde @ gmail.com

elina R (Ei varmistettu)

ehdoton lemppari ja pitkäaikainen haave: http://www.finnishdesignshop.fi/huonekalut-poydat-hay-tarjotinpoyta-tarj... on se vaan niin komea! elinaraj(a)outlook.com

Vierailija (Ei varmistettu)

Oi miten kaunis kesäkassi! Valitsen lemppariksi sen!

iianttil@paju.oulu.fi

viinipussi (Ei varmistettu)

Mukana kisassa!Itse tykkäsin baggy viinipussista, viinit tuollaiseen ja piknikille mars! Olisi näin kesän kynnyksellä aika ajankohtainenkin omistaa :)
jkrasikoff@gmail.com

Anre (Ei varmistettu)

Normann Copenhagenin Block pöytä on suosikkilistalla ensimmäisenä, joskohan nyt onnistaisi!

anre71@gmail.com

riinuli (Ei varmistettu)

Hayn Hee nojatuoli on oma suosikkini! Sopii loistavasti parvekkeelle tai sisätiloihin! http://www.finnishdesignshop.fi/pihapuutarha-ulkohuonekalut-hee-nojatuol...
riina.lager@gmail.com

Kanelibasilika

Ruukkuporras on niin kaunis!

Eevam (Ei varmistettu)

Hayn Mega Dot -peitto! Sitä olen katsellut jo pitkään.

Are you happy?

Ihana Normann Copenhagenin Tablo-pöytä on haaveissani.

Violaaa (Ei varmistettu)

Paljon kaunista. R/H:n silmäriipus jäi päällimmäisenä mieleen.

t. Viola, koirankeksi@netti.fi

Pages

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.